Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 233 234 236 237 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 321057 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ot kada sam Ubacio ovaj Zadnji firmware na N70 meni baterija drzi za 10% vise interesuje me dali se i vas to desava ili ne ,,a sve sam instalirao kao i obicno sa stare verzije  Smile Smile Smile,,prije punio sam telefon svako vece aza da ne bi se ugasio jer drzela je baterija 30 Casa a sada 48 Casa tako da punim svaki drugi dan  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
Pa pazi...slično sam i ja primetila.. Smile...ali nisam bila sigurna da li je zbog firmware-a, jer u poslednje vreme nemam baš ceo dan za zezanje sa telefonom kao pre, a i tamo gde radim skoro ceo dan, bolja je mreža pa i to utiče... mislia sam da samo sa tim ima veze... Smile... Smile

Vrlo je moguće da je i do firmware-a...Ajd neka se još neko javi sa utiscima, pa da razjasnimo tu dilemu.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple Iphone 4s
Hteo bih da postavim jedno pitanje,mozda je za vas strucnjake glupo al mene zanima:Zasto se muciti i skidati sve one silne programe,i flash fajlove kada na nokia sajtu postoji nokia software updater(to je valjda flash koliko sam ja provalio).Skinuo sam software updater za moju 6630,moj trenutni fw je 5.03.08-i htedoh da ga upgread na 6.03.08,i kada sam startovao program i povezao telefon kaze mi da je moja verzija fw-a na telefonu naj novija i da mogu samo da je  reinstaliram(posto novije 'kao' nema)-ja to uradio i dobih isto samo uz dodatak TIM-ove teme....moze li neko da mi malo pojasni sve ovo???  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Hteo bih da postavim jedno pitanje,mozda je za vas strucnjake glupo al mene zanima:Zasto se muciti i skidati sve one silne programe,i flash fajlove kada na nokia sajtu postoji nokia software updater(to je valjda flash koliko sam ja provalio).Skinuo sam software updater za moju 6630,moj trenutni fw je 5.03.08-i htedoh da ga upgread na 6.03.08,i kada sam startovao program i povezao telefon kaze mi da je moja verzija fw-a na telefonu naj novija i da mogu samo da je  reinstaliram(posto novije 'kao' nema)-ja to uradio i dobih isto samo uz dodatak TIM-ove teme....moze li neko da mi malo pojasni sve ovo???  Smile
http://forum.burek.com/index.php/topic,144591.0.html - Official Nokia Firmware Update software
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S6 White
Hteo bih da postavim jedno pitanje,mozda je za vas strucnjake glupo al mene zanima:Zasto se muciti i skidati sve one silne programe,i flash fajlove kada na nokia sajtu postoji nokia software updater(to je valjda flash koliko sam ja provalio)

To je skoro kao flash, ali ne baš...Preko Phoenixa se vrši pravi flash tj. zamena firmware-a, brisanje starog i ubacivanje novog...i time se upgrade u kućnoj varijanti radi već duže vreme...duže svakako nego što postoji ovaj update preko Nokia sajta...A updateom sa Nokia sajta se samo vrši upgrade, a ne zamenjuješ ceo firmware... Smile

Dovoljno ti govori to što sa Phoenixom možeš da "ubiješ" telefon  Smile... dok sa Nokia updaterom to ne možeš da zezneš... Smile

A kao što već rekoh...kad smo počeli da koristimo Phoenix, do tada je bilo neverovatno raditi upgrade za Nokia BB5 telefone bilo gde osim u servisu preko Box-a, a tek je neverovatno bilo da Nokia omogući i zvanično upgrade firmwarea preko interneta...Eto zato smo skidali sve te programe i mučili se... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
Nina,Nina,Nina...  Smile NARAVNO da mozes da ubijes svoju Nokiu preko NSU-a i naravno da i ona i Phoenix vrse jedan isti posao,tj brisu stari i pisu novi firmware,cak ih oba i koristi Nokia,samo za razlicite svrhe (NSU je bas i samo za update a Phoenix ima vise funkcija i predvidjen je za servisere,zato se samo krekovane verzije i pojavljuju u siroj javnosti) pa tako i nema neke znacajne razlike u procesu,samo sto je lakse preko NSU-a,skines njegovih 17MB i vozi,a sa Phoenix-om je ipak komplikovanije i treba ti 300-tinak MB podataka da nadjes i da skines sa neta pa onda da flesujes!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
OK...Lomnica_city...kad ti tako kažeš ... Smile Smile ... ja sam drugačije čula... Smile ... zato si valjda ti tu...da ispravljaš... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Najnoviji firmware za Nokiu 6270 je dostupan na ovoj adresi

http://rapidshare.de/files/30288408/RM-56_EMEA_APAC_15.00_V3.81.exe.html

Provereno radi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

dEviL is a lOoser and hE's my biatcH

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Apple iphOne 2g 16GB
widim telenOr je pustiO u prOdaju N73 sa nekim njihovim paketima... pitanjce... akO je nekO wec pazario Owaj paket... jel' telefOn Ogranicen samO na telenOr mrezu!? pOsHtO bi pazariO brOj nekome a telefOn sebi a ne menja mi se mOj lep 065 brOj... ili moram da ga izzwekecem phoenix_Om!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
widim telenOr je pustiO u prOdaju N73 sa nekim njihovim paketima... pitanjce... akO je nekO wec pazario Owaj paket... jel' telefOn Ogranicen samO na telenOr mrezu!? pOsHtO bi pazariO brOj nekome a telefOn sebi a ne menja mi se mOj lep 065 brOj... ili moram da ga izzwekecem phoenix_Om!?

prelistaj ti lepo celu temu Telenor počinje da se oglašava, nudi „Džinovski izbor“ - http://forum.burek.com/index.php/topic,159291.0.html
pa ces tamo naci odgovor na svoje pitanje...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 233 234 236 237 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.