Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 324637 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Ne da si sanse velike da ubije telefon downgrade-om firmware-a,vec su sanse stopostotne!!!!Big NO NO,ni slucajno,ma ni pod razno ne pokusavaj downgrade!!!!
Poznato je da su operateri najcesce kaskali za Nokiom,a posto je sad situacija ocigledno drugacija,verovatno mozemo ocekivati genericki by Nokia u narednih mesec dana,mozda malo vise,pa imajte malo strpljenja! Wink
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
1.Probao sam da vratim stari Verzije za da vidim sta ce da se sluci i to jos sinoc ali  najverojatno samim program onaj kako se zove Phoniex de dozvojava i izbacuje
2.danas kad sam sregivao telefon kako sto sam rekao Prije  iznenadio sam se od brzine dvizenjem nis menij osim (galerija kao da je ista sporija) Blutut je neverojano Brzi ,,Brzi i jos Brzi,,
3.Mislim da je zvuk vise sjajan za sad a i ima izmene u kameri i video kameri kad podesujes evo slike dole
4.I ovo je nesto novije dosad nisam sreo Delite.Oper.Setings
5.MMS ,GPRS,Internet za podesavanje nisam video dali ima ili nema ,ali sam instalirao SetingVizar i sad sve je kao ono staro .Zakljucak da sve to savrsenoo radi i moze se podesavati Isprobano 100%
6.nisam uopste ogranicen sa ovim  i-wild a i nevidim na cemu to smera,,, ko bi znao nek kaze 
7.evo koje jezike sadrzi dole na slici

8. Sad ni po koi slucaj ne pomisljavam da vratim staru verziju jer  imam Nokia N70-2Fast2Furies

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0001.jpg
(45.22 KB, 176x208)
Screenshot0002.jpg
(44.93 KB, 176x208)
Screenshot0003.jpg
(45.31 KB, 176x208)
Screenshot0004.jpg
(43.43 KB, 176x208)
Screenshot0005.jpg
(41.93 KB, 176x208)
Screenshot0006.jpg
(40.06 KB, 176x208)
Screenshot0007.jpg
(58.63 KB, 176x208)
Screenshot0008.jpg
(51.22 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2006, 19:18:59 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Aco kuna daj napisi jos detalja o novoj verziji i da li je se isplati instalirati ili da jos cekam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Za Sada druge neke promene nisam jos primetijo

jel mozes mi okaciti skrin sut od tvoj mobilni interesuje me ova memorija jel kod tebe ista kao kod mene

Screenshot0009.jpg
(44.1 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2006, 19:23:09 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
@aco

Da li si koristio standardne programe sa prve strane za Flash?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Delete Operator Settings sam imao i ja na 6680,koja je bila sa Swisscom-a (koji ne stavlja,ili bar nije kod mene,oznake na kuciste i ne kodira svoje telefone pa je jos bolja solucija od TIM-a ako mozete odanda da nabavite telefon) i kad sam upotrebio tu opciju,samo mi je obrisalo neka podesavanja koja je operater ostavio,tipa zakljucani profili za GPRS,MMS,VIP... i to je sve,posle toga nisam imao nista vise od Swisscom-a i bas je kul opcija,isprobaj slobodno!!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
@aco

Da li si koristio standardne programe sa prve strane za Flash?
Ja  flesujem telefon Kao sto sam objasnio na prvu stranu sa istim tim Programima
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Delete Operator Settings sam imao i ja na 6680,koja je bila sa Swisscom-a (koji ne stavlja,ili bar nije kod mene,oznake na kuciste i ne kodira svoje telefone pa je jos bolja solucija od TIM-a ako mozete odanda da nabavite telefon) i kad sam upotrebio tu opciju,samo mi je obrisalo neka podesavanja koja je operater ostavio,tipa zakljucani profili za GPRS,MMS,VIP... i to je sve,posle toga nisam imao nista vise od Swisscom-a i bas je kul opcija,isprobaj slobodno!!
Pozdrav  Smile
Hoce da kazes ako tu opciju upotrebi izbrisace se ovo Seting kao na slici jer to ne moze da se obrise sa Delite

ja kad sam flesao dobio sam ovo System i jos tri Slobodnih ne podeseni MMS ,GPRS,Internet ja sam nim izbrisao i stvorio nove sa SetingVizar ali moze i ono obicno znaci nema nikakav proglem oko Podesavanja

Screenshot0010.jpg
(56.85 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2006, 19:51:23 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Upravo to,meni je samo to i izbrisalo jer nista drugo od Swisscom-a nisam ni imao,a nervirali su me ti zakljucani profili,posle toga je sve bilo kul,nista mi od softvera nije brljalo... ma miliiiiiiina!U tvom slucaju mozda bude jos drasticnije,mozda cak debrandiras telefon skroz!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Evo aktivirao sam to i sad ga nema taj System ,,a nema i tu opciju sada ,,drugo nista nisam primetio da je se promenio ...ali zaista i nista nije smetalo to

Screenshot0011.jpg
(48.07 KB, 176x208)
Screenshot0012.jpg
(49.77 KB, 176x208)
Screenshot0013.jpg
(49.51 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.572 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.