Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 325901 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
UNIX
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia N70
Evo jedne"interesantne"situacije od danas... Krenem da flesujem jos jednu N70,precodura uobicajena: najnoviji Diego,Phoenix i crackovanje istog,drajver za kabal,restartovanje,update-ovanje Phoenix-a na najnoviju verziju,pokretanje instalacije,sve one propratne radnje,telefon se lepo ocitava,dodam fajlove kojima ce biti flesovan,krene flesovanje i na 5% zaglavi,nije nesto mogao da ucita (ali nije adl_BB5 loader... kao prvi put sa 6680) i kaze da se flesovanje NE moze nastaviti i da moram da izvadim bateriju da bih telefon vratio iz Test moda u Normal mode,sto je naravno klasicno resenje kad pukne flesovanje na 5%...
E sad,odradim ja to,povezem telefon ponovo,upalim,vidim pali se svetlo (i vise ga ne vidim jer mi stoji iza ekrana laptopa) i krenem one radnje iz pocetka,cujem onaj zvuk da je Windows prepoznao USB uredjaj,odradim pripremne radnje... i kad treba da krene flesovanje iskoci mi dole poruka da NE mogu da se ocitaju trenutni podaci o verziji softvera telefona pa da li sigurno zelim da nastavim sa instalacijom ove (verovatno zastita da ne uradite downgrade verzija ali to kod mene nije bio slucaj naravno,bila je ista ta verzija samo sam hteo da umesto jezickog paketa za Francusku ubacim paket za Srbiju) i onda kaze da je:"phones serial number is empty",flashing failed!?  Smile
Znaci nisam nista zabrljao,radio sam sve kako sam radio vec par puta do sada sa 6680 i N70,isto mi se desavalo da zaglavi telefon u Test modu ali sam ga vracao uvek u Normal vadjenjem baterije,KAKO sam onda uspeo da udjem u Test mode i obrisem phones serial number iliti IMEI kad je sve trajalo nekoliko sekundi,javio da ne moze da ucita neku glupost i prekinuo rad u Test modu bez flesovanja a telefon sad samo svetli,nema ni onaj natpis Nokia,pada li nekom na pamet!?I zna li se neko resenje ili je brisanje IMEI broja jedno te isto kao i propalo flesovanje pa cu da moram do servisa?
Pozdrav  Smile

Mozda si greskom pronasao nacin za otkljucavanje N70? Smile
Samo jos da nadjes kako da mu upises IMEI i eto ga!  Smile
IP sačuvana
social share
Same shit, different day. ;-)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
Ma nisam hteo da se bakcem sa tim,sredio mi je jedan poznanik koji je poslovni saradnik mog brata (nisam mogao da cekam dok odem kuci da proba brat da ga sredi) da mi odradi njegov drugar koji ima servis ovde u Nisu a ja sam mu dao softver (najnoviju verziju sa Srpskim jezikom jer je nije imao) i 500 kinti,inace flesovanje Symbian Nokia u Nisu kosta uglavnom 20 eura!!
Nisam bio tu u to vreme dok je radio,ne bih znao kako ga je vratio iz tog zaglavljenog test moda a i IMEI (koji se poklapa sa onim na nalepnici ispod baterije) je tu,tako da sigurno nije bio izbrisan,jer je IMEI na BB5 Nokiama maltene nemoguce cackati,da jeste onda bi tvoj komentar o novom nacinu otkljucavanja bio realan.
Za one kojima nije jasno o cemu se radi i kakav je to novi nacin otkljucavanja promenom IMEI-a,to bi izgledalo otprilike ovako... Kupi neko,recimo 6630 sa Vodafon mreze,onda kupi od njih kod za otkljucavanje,taj kod je generisan kod operatera na osnovu IMEI broja doticnog telefona,sto onda znaci da vazi za SVAKI telefon sa tim IMEI brojem,ma koliko ih ima!Onda se kupi jos nekoliko desetina ili stotina od muckarosa za male pare,skine se svakoj njen IMEI,ubaci novi za koji postoji kod,otkljuca se kodom,vrati joj se stari IMEI i to je to,za 15 minuta otkljucan telefon!  Smile
Samo to sad nije tema ovde,a i nije moguce to odraditi,da jeste ne bi svi nosili kod Dejana telefone,cak i iz mnogih stranih zemalja!
Srecno svima ostalima sa flesovanjem,ja sam miran jos dugo vremena... dok ne stigne N73 pa omrznem onaj Engleski meni!  Smile  Smile
Inace,moja teorija je da je,kad je prijavljena ona greska i receno da izadjem iz Test moda,nekako korumpiran ili se cak obrisao boot sektor,zato nisam mogao da dobijem cak ni logo kao kad je telefon ubijen!A takodje mislim da ga je radio na UFS-3 boxu (Tornado),a cuo sam da samo JAF moze da povrati ubijen telefon pa je to jos jedan razlog za sumnju da je uopste i bio ubijen!A i bio je u Test modu,ni delic flesovanja se nije odigrao!
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2006, 20:43:08 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPad 4
Ajde ako neko zna sajt za skidanje firmware-a nokie 6600 neka napise,da skinem pa da nosim na flesh! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
Sto bi to radio,zar stvarno mislis da nemaju najnoviji firmware koji je izasao jos 30.12.2004 godine ako se ne varam,mislim da nije izlazio noviji,tesko da posle vise od jedne i po godine nemaju!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPad 4
ovaj moj sto radi za dz nema,a treba mi mislim da je v5.53 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
moze li neko da mi da link za skidanje najnovijeg firmwarea za n6234 sa srpskim?i jedno pitanje:da li za flashovanje mogu da koristim CA-53 kabl?unapred hvala na razumevanju,posto sam pochetnik u ovome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N80IE Black
Ma prati prvu stranu,ispod direktnih likova ka"sredjenim"fajlovima sa Srpskim jezikom imas i linkove za nekoliko sajtova sa kojih su skidani prvobitni EURO paketi iz kojih smo posle izvlacili samo potrebno ili link ka i-phone forumu na kom isto mozes da skines sta ti treba i mozes jos i da vidis sta tacno skidas (oznake firmware-a znaju da budu zbunjujuce),jer je ipak forum jelte,samo je mana sto ih uglavnom postavljaju kao torrente a retko ko hoce da bude seeder pa mozes cekati i par dana da skines!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

dEviL is a lOoser and hE's my biatcH

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple iphOne 2g 16GB
wOo hOo  Smile
cCestitam sebi swOje prwO flesHOwanje telefOna!!!  Smile
mnOoOooOogOooo sam fOruma prOcCitaO, al' burek is the best  Smile
...mislim jedino sam Owde uspeO da nadjem OdgowOre na swa mOja pitanja!!!
swaka cCast majstOri  Smile Smile Smile
keep up the gOod wOrk...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia N900
Evo za one koje mrzi da cekaju na rapidshare-u:
-Phoenix_service_sw_2006_20_9_148 with crack for phoenix2004&2006(a sadrzi i upustvo za krekovanje koje je preuzeto od Lomnica_city): 
  http://www.youpload.com/files/general/0a72935c26/phoenix_service_sw_2006_20_9_148_with_crack_for_phoenix2
004&2006_zip_.htm

-Ako nekom treba samo crack za phoenix2006:
 http://www.youpload.com/files/general/8151656ecd/crack_dongle_phoenix_2006_exe_.htm
« Poslednja izmena: 11. Sep 2006, 13:23:14 od Dovla84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Hvala @Dovla84, postaviću linkove na prvoj strani! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.