Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 345392 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam flashovao 6630 sa ca-53 i dosta njih sa dku2 (ne tjeraj ga nazor sa dku-5 ako nece) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
moze onda netko od "iskusnih" potvrditi da je flešanje nemoguce s DKU-5 kablom
Ovako nešto se i dalo očekivati.
Prvo, samim tutorijalom niste bili zadovoljni, pa sad vam i sam kabal ne odgovara, a već sutra će neko postaviti pitanje: "jel moš' bez kompljuter da se to odradi"?!? Smile
Ne razumem kako tražiti savete od "iskusnih" kada je i sam proces flešovanja obradjen ovde na forumu i ne verujem da je iko flešovao više od 2-3 telefona?!?
Ili postupi po uputstvu sa prve strane ili nemoj da kukaš kada ti je pukao fleš i telefon otišao u večna lovišta!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630 + 1Gb MMC
Citat
moze onda netko od "iskusnih" potvrditi da je flešanje nemoguce s DKU-5 kablom
Ovako nešto se i dalo očekivati.
Prvo, samim tutorijalom niste bili zadovoljni, pa sad vam i sam kabal ne odgovara, a već sutra će neko postaviti pitanje: "jel moš' bez kompljuter da se to odradi"?!? Smile
Ne razumem kako tražiti savete od "iskusnih" kada je i sam proces flešovanja obradjen ovde na forumu i ne verujem da je iko flešovao više od 2-3 telefona?!?
Ili postupi po uputstvu sa prve strane ili nemoj da kukaš kada ti je pukao fleš i telefon otišao u večna lovišta!!!

mislim da je namjera svih nas da si medusobno pomognemo zar ne? s tim ciljem valjda nam je u interesu i da taj tutorial, koji je i sada jedan medu najboljima, usavrsimo. zato se nemoj ljutiti ako netko ima primjedbu na tutorijal, to je samo prilika da se usavrsi. practice makes perfect Wink
a za kabl sam pitao, jer ako je nekome uspio s DKU-5 kablom, onda cu i dalje pokusavati, ako nije, onda cu prestati trositi zivce i vrijeme na uzaludan fleš. nista drugo Smiley
burek je fakat super forum i uvijek pomazete  Smile svaka vam cast, al ako pitam ono sto ne znam, ne znaci da ne cijenim vas dosadasnji trud koji ste ulozili u izradu ovog foruma. sam postupak ima puno nepoznanica i faktora koji utjecu na uspjesnu operaciju fleša.
al ako postoji sansa da se flasha s dku-5, onda necu gubiti nadu niti volju.
zato hvala elborashon sto je rekao da je njemu uspjelo. hvala i svima ostalima na razumijevanju i strpljivosti. super ste i ostanite takvi, a ja cu pokusati doprinjeti koliko mogu. keep up  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Au al ste duhoviti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
P.S.Vidim da mi neki pisu nick kao Loomnica_city (sto ispada Lumnica_city),izbacite jedno"o"iz nick-a,vidim da je poceo da se siri novi nick! Smile
Pozdrav Smile

Smile Sorry, slucajno sam te prekrstio (mkvb)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zato hvala elborashon sto je rekao da je njemu uspjelo.
Sto se tice kablova izgleda da je velika zbrka nastupila Smile
Ja sam sa flashovao sa kablom sledece oznake :
type:CA-53
108882547328 Smile
made in china

I da ti pravo kazem nisam znao da je ca-53 isto sto i dku-5 (ako sam te dobro shvatio u tvom predhodnom postu) Smile
Koja je tacno oznaka tvog kabla (ne moras serijski broj navoditi) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
>>>>>>>>>>>Pobrisan komentar!

[Edit by Cigla tel.: Off - Topic!]

« Poslednja izmena: 28. Maj 2006, 01:50:52 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile
Odoh odma' tamo, samo  Smile ne govori nikom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
@dynax: mislim da je namjera svih nas da si medusobno pomognemo zar ne? s tim ciljem valjda nam je u interesu i da taj tutorial, koji je i sada jedan medu najboljima, usavrsimo. zato se nemoj ljutiti ako netko ima primjedbu na tutorijal, to je samo prilika da se usavrsi. practice makes perfect Wink
a za kabl sam pitao, jer ako je nekome uspio s DKU-5 kablom, onda cu i dalje pokusavati, ako nije, onda cu prestati trositi zivce i vrijeme na uzaludan fleš. nista drugo
Ja rekoh jednom i ponavljam:
Ovakav način flešovanja telefona je rizičniji od onoga koji se obavlja u servisu za nekih 10€ iz razloga što sam serviser odgovara za vaš aparat ako mu se nešto desi i vi ga na kraju uvek dobijate ispravnim.
Ovaj proces flešovanja daje dobre rezultate i opisan je kao što svi znate na prvoj strani download sekcije. No, niko ne tvrdi da će se telefon uvek dobro isflešovati u 100% slučajeva, tako da postoji rizik koji uglavnom zavisi najviše od toga koliko je sistem na kompu preopterećen i raznih faktora oko samog Windows-a kao i samog procesa bez odgovarajućeg box-a!
Najbolje je instalirati Windows iz početka i pratiti proceduru sa prve strane ove teme za uspešno flešovanje!

Pored svih problema vezanih za ovakav vid flešovanja vi bi još i leba preko motike pa sad izvoljevate kojekave promene u samom hardveru?!?

Ako piše DKU2 kabal to i znači: samo uz pomoć DKU2 kabla i nikako drugačije!
Jer treba to nekom nacrtati?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
UH upravo sam procitao svih 105 strana ovog threada... Mislim da je tutorial skroz ok, za sada mi je sve jasno.
Imam onaj 61456581_RM-1_dp_v_11_1_.00_MCUSW6.050308_EURO.exe pa pitanje je da li je to najnoviji flash za 6630 tj onaj v.6.xxxx?
Trenutno mi je na mobu verzija 4.xxx sa TIM mreze pa sam planirao da ga upgradeujem, a ako nesto zajebem ne krivim nikoga nego ce lepo mob onda u servis, al mnogo bi mi bilo draze da to sam uradim.
Ovo bih radio iz par razloga: - mob sam kupio polovan, pa je pun repova od instaliranih programa, memorija preopterecena i slicno, a i ovo mi je prvi Symbian tel pa hocu da ga napravim prema svojoj zelji i meri. Koliko sam skapirao flashovanje pobrise celu memoriju telefona jel da? Samo cu imenik da ostavim na kartici pa cu posle lepo i nju da isformatiram...
Nadam se da ce mi uspeti, ostalo mi je samo jos da skinem Phoenix pa cu da probam sutra i javicu kako je proslo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Omnia II i8000
dynaxe druze, rekoh ti ja, dku2 je majka, jedini apsolutno kompatiblini kabl sa 6630. nisi pegla, nedo Bog, pitas normala, ko sto bi svak od nas pito da mu se sje... tel. ko tebi

al i pored toga, ja bi reko da nam je drug cigla malko ljut.  Smile
cigla brate, mojne da te forum i jedne sekunde da izbacit iz takta. hvala ti na svoj pomoci koju nam ovdje dajes, al mojne drug gubit zivce, udri ba brigu na veselje.  Smile Smile

POZDRAV!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.164 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.