Ништа од отопљавања односа, наше комшије су показале да "вук длаку мења, ал' ћуд никако". Мислим, како да идемо у земљу која се сложила са крађом МОЈЕ ЗЕМЉЕ? Па то би било перверзно, зар не?
Teodora, sta ti ocekujes od Hrvatske, da im bude Srbija bitnija od EU .... i kako mi da budemo u dobrim odnosima sa jednom drzavom gdje se pali ambasada tek tako , a glavni politicari kazu pa eto to je se moglo ocekivati i jos pokusavaju to da objasne...
@Anea Srbi su prije oluje imali izbor: Ruski ambasador je govorio da primite tu zadnju ponodu, nisu vodje htjeli...jer su mislili da im se moze kako god hoce... da su podpisali Z4 plan nista od toga nebi bilo ni oluje, a ni progona....
Razlika je samo u tome sto Hrvati 91. , 92 nisu imali ikakav izbor, nego su kupili kese a ne trakore i otisli na zapad.... vidis tu je razlika!
@Kombi i procitaj malo postove pa mi reci tko je spomenuo Gotovinu kao prvo...
Ништа од отопљавања односа, наше комшије су показале да "вук длаку мења, ал' ћуд никако". Мислим, како да идемо у земљу која се сложила са крађом МОЈЕ ЗЕМЉЕ? Па то би било перверзно, зар не?
Pitaj Stanimirovića,on će ti najbolje objasniti kako se obraz prodaje za šaku kuna....
Razlika je samo u tome sto Hrvati 91. , 92 nisu imali ikakav izbor, nego su kupili kese a ne trakore i otisli na zapad.... vidis tu je razlika!
Pa, jeste... taj izbor im je ostavila njihova HDZ vlast posebno u oblastima gde su bili ubedljiva vecina... Zagreb ili Nemacka...
Triger... koliko puta moram da ti kazem... ja sam zivela u Hrvatskoj 1991. i to u mestu koje je bilo 90% hrvatsko.. i moja majka i ja smo te koje smo poslednje izasle iz tog mesta... s tim sto se mi nikad nismo vratile u nas stan, vec je u njega uzao oficir HV koji ga je kasnije nelegalno prisvojio i prodao...
Tako da... opet ti kazem... mene ta propaganda HTV i raznih povjesnicara nimalo ne pogadja...
Ali ovde je rec o dogadjaju koji se desio 17 godina posle rata...
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 19:57:03 od Anea »
rbi su prije oluje imali izbor: Ruski ambasador je govorio da primite tu zadnju ponodu, nisu vodje htjeli...jer su mislili da im se moze kako god hoce... da su podpisali Z4 plan nista od toga nebi bilo ni oluje, a ni progona....
DA su Srbi imali polotronsko rukovodstvo u RSK to je tacno ali da je plan Z4 bio relana opcija sa tim se niko od Srba ne moze sloziti jer prije svega on niej davan Srbima da bi se prekinulo sa pobunom nego da bi se Hrvatim dao manevarski prostor
Pa, jeste... taj izbor im je ostavila njihova HDZ vlast posebno u oblastima gde su bili ubedljiva vecina... Zagreb ili Nemacka...
Triger... koliko puta moram da ti kazem... ja sam zivela u Hrvatskoj 1991. i to u mestu koje je bilo 90% hrvatsko.. i moja majka i ja smo te koje smo poslednje izasle iz tog mesta... s tim sto se mi nikad nismo vratile u nas stan, vec je u njega uzao oficir HV koji ga je kasnije nelegalno prisvojio i prodao...
Tako da... opet ti kazem... mene ta propaganda HTV i raznih povjesnicara nimalo ne pogadja...
Ovo o cemu ti ja pricam nije HTV propaganda nego to mozes cuti svugdje osim u Srbiji tu je druga prica neka aktualna! Anea imam par Srba koji su uspijeli da povrate svoje kuce, stanove ne od oficira nego od cistih mafijasa koji su se obogatili na muci nas Hrvata u ratu pa i Srba! Covijek prijetio da ce dignuti sve u zrak ako se vrati kuca, nista gurali smo do kraja pa dobili kucu nazad....
Tko hoce moze da vrati...
Vidis HDZ je dao hrvatima taj izbor Zagreb ili Njemacka.... Srbima je Martic i Babic dali izbor pukovnik ili pokojnik....
@Sale
Meni je sve to bolje nego ovo danas, nebi bilo Oluje a Srbi bi bili cuvani od EU,SADa i Rusije.... Franjo nebi smijeo pisnuti tu...
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 20:01:54 od tiger2005 »
Uh dobro je, nije strašno čim nisi napisala ustaški vuk.Čim je običan vuk znači da napetost popušta
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Zbog čega si prošla? oprosti na off al zbilja me zanima
Pitaj Stanimirovića,on će ti najbolje objasniti kako se obraz prodaje za šaku kuna....
čmelka da ti slučajno nisi pastor kome je dosadno u župi pa morališeš po forumu ?
Uh dobro je, nije strašno čim nisi napisala ustaški vuk.Čim je običan vuk znači da napetost popušta
И ви на форуму морате сносити последице, шта ме брига!