Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:31:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petorica Srpskih drzavljanja napadnuta  (Pročitano 21975 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A ko je to ovde rekao an ovih zadnjih 6 stranica da je ovo cin svih ludih hrvata inace genocifnih ubica ko?
Ajde nadji mi to !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
@Aqayax

Nije bitno da li sam cuo nego je bitno zbog cega su napadnuti a to sam napisao. Isto tako ja se ne izrugujem sa srbijom kao sto vi to radite svakodnevno cak i u medijima ('rvatska, krvati, ljepa njihova i sl. provokacije). Definitivno niste za EU a kamoli za nesto zaista civilizirano.

Pa zbog cega su napadnuti??? zbog 91'e i RTS-a??? jel ti shvatas da je sa njima mogao biti neki 'rvat koji bi isto bio prebijen ne bi ga ni [itali ni ko je ni sta je!? Jel mozes ti to da shvatis uopste! Ne vidim nista lose kad nekom kazes da je 'rvat to je isto kao i hrvat a to ako tebi smeta to je tvoj problem 'rvatu Smile

Ne pricam o sjecanju na '41 nego na opravdavanje '41-om za '91-u sto je maloumno a da li si normalan ili ne postavljanjem tog pitanja prosudi sam.

Nije 500.000 srba nego 5000000000000000 srba !!! Nek se zna srpska patnja i istina.

Ne padam ja na tu srpsku propagandu. Ne preokrerci plocu kako ti odgovara jer dobro znas sto sam napisao i zasto.

Nase opravdanje za 91-u je isto kao i vase za 41'u nema ga! Zasto non stop patite od broja Srba koji ste pobili nisu to moji podatci nego podatci centra Vizental Simon koji su se bavili brojem zrtava zlocina u 2.Sv. Ratu! Ne padam ni ja na 'rvatsu propagandu kako su samo Srbi zlocinci a 'rvati sveci!

Od kud ti to da su mi djedovi bili ustase ???  Koliko su ti tvoji cetnici gurnuli hrvata (ne samo ustasa) u jame '41 i kasnije ???? Zar nisu i partizani ubijali te iste cetnike i ustase ??? (valjda su shvatili da su ista govna)

Pa cim ovako govoris tesko da su ti dedovi bili pacifisti! Smile nemam pojima koliko je mojih cetnika gurnulo tvojih ustasa, daj neke podatke bas me interesuje da vidim i podatke i dogadjaje za period 41-45! Kakve veze sad imaju partizani sa bilo cim? i zasto stavljate znak jednakosti partizani=srbi kad je u partizanima bilo raznih naroda a da te podestim glavni komandant tih partizana a kasnije dozivotni predsednik SFRJ nije bio Srbin, tako da sve sto ti nije jasno u vezi partizana ne mozes da svaljujes krivicu na Srbe!

Ili si malo kratak u glavi ili besramno lazes (stara srpska "vrlina") jer ja opravdavao nisam niti sam pricao o zaboravljanju '41-e a za '91 se nemate sto zalit nego samo ispricat i prekinut s odvratnim lazima.

Ja sve sto sam rekao je istina nadji jedan detalj gde sam slagao, izvinicu se za 91-u kad se prvo ti meni izvinis za 41-u, idemo po istorijskoj hijerarhiji!

Sto se tice ratnih zlocina hrvatska je napravila puno vise po tom pitanju nego srbija a i sto se tice zastite srba i sirenja mrznje te ustasluka. Osobno sam jedan od najvecih boraca protiv ustastva i cetnistva i napravio sam mnogo po tom pitanju, pocevsi od svog kvarta pa nadalje.

Koliko ljudi dolazi na tompsonove koncerte i kako su obuceni i kome salutiraju? Koliko ljudi dolazi na koncerte Baje malog knindze? nijedan on ne drzi koncerte jer bi doslo toliko malo Srba da mu se ne isplati da otvara usta, toliko o cvetanju ustastva i cetnistva medju mladjom generacijom! Sto se tice zastite Srba najbolje su osetili ti momci koji su isli da gledaju kosarkasku utakmicu pa su prebijeni na pumpi najbolje su oni upoznali tu zastitu!

Mi vama ne moramo oprostit dok god se pravite englezi i svaljujete krivnju na druge ili se pravdate '41-om u kojoj ste se i sami proslavili koljacinom. Ono bijedno, neiskreno i zakasnjelo izvinjenje od pr. srbije se ne prihvaca. Pa jos pricate o "povratku" krajine ! Kakvom povratku neceg sto nikad nije bilo vase sem onih par godine kad ste nasilno prisvojili tudje ?

Reko sam ti kad se izvinite za ustaske zlocine nad Srbima za 41-45e onda mozemo pricati o svemu drugome, dotle nista!! Sad nema copavog zagorca da vam drzi stranu i zataskava zlocine!

Zalite se za kosovo. Sami ste krivi za kosovo, oteli ste ga sami sebi svojim postupcima. Kako vas nije sram iako je vase ??? [i]Pa to je najmanje sto mozete dati i jos se ispricati.
  Sve se vraca sve se placa.[/i]

Kosovo i Metohija nisu tema ovog razgovora i nemoj da skreces temu, pokretanjem price o KIM neces zataskati vandalizam i divljastvo svojih sunarodnika za sta nema opravdanja! Smile

Misljenje ni postupci srbije se nisu promijenili od '91 pa stoga i ne zasluzujete oprost
Dal si ti bio rodjen tad u tom vremenu o kome pricas uopste? Odakle ti znas o postupcima Srbije od '91-e jel za HRT-a? Ako nikad nisi bio u Srbiji i boravio jedno 10ak dana onda ja i ti nemamo o cemu da pricamo jer si ti obavesten samo od strane HRT-a!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Nisi se dovoljno zabavila razbijajuci ambasadu ili nisi prisustvovala toj zabavi za obican puk ? Pardon to su bili vanzemaljci, srbin tako nesto ne bi napravio on se samo zgraza barbarskim hrvatskim zlocinima.

Glup si kad ne prepoznajes ironiju...  Smile

A ko je to ovde rekao an ovih zadnjih 6 stranica da je ovo cin svih ludih hrvata inace genocifnih ubica ko?
Ajde nadji mi to !

Boze... pitas to paraonika...
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 14:45:55 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
@Aqayax

Nije bitno da li sam cuo nego je bitno zbog cega su napadnuti a to sam napisao. Isto tako ja se ne izrugujem sa srbijom kao sto vi to radite svakodnevno cak i u medijima ('rvatska, krvati, ljepa njihova i sl. provokacije). Definitivno niste za EU a kamoli za nesto zaista civilizirano.

Pa zbog cega su napadnuti??? zbog 91'e i RTS-a??? jel ti shvatas da je sa njima mogao biti neki 'rvat koji bi isto bio prebijen ne bi ga ni [itali ni ko je ni sta je!? Jel mozes ti to da shvatis uopste! Ne vidim nista lose kad nekom kazes da je 'rvat to je isto kao i hrvat a to ako tebi smeta to je tvoj problem 'rvatu Smile

Shvacam kao sto sam i napisao ali izgleda da ti nisi nista shvatio ili citas sto ti odgovara. Ne da mi se uopce komentirat tvoj komentar jer si napisao mnogo stvari koje uopce nisam rekao ili koje nisu istina.

Sto se tice izvinjenja za '41 ja ti se nemam sto izvinjavat kao ni ti meni ako nisi bio u ratu '91-e.

Za '41 neka ti se izvine predsjednik HR u ime drzave (posto se pavelic ne moze dignut iz groba a i sumnjam da bi se takav skot ikom izvinio) i prezivjele ustase kao i njihovi potomci koje djele misljenje sa svojim precima. Ja ti se ne mogu izvinit za nesto sto nisam uradio. Da li se on vec izvinio za to ili ne to ne znam ali je hrvatska priznala to barem sama sebi (zahvaljujuci bas ovakvima kao sto sam ja) iako nevoljko.

"Ne vidim nista lose kad nekom kazes da je 'rvat to je isto kao i hrvat a to ako tebi smeta to je tvoj problem 'rvatu Smile"

Priznao si sam da sam u pravu jer namjerno provociras samo sto valjda mastas da to nitko ne kuzi pa se ne racuna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
@Aqayax

Shvacam kao sto sam i napisao ali izgleda da ti nisi nista shvatio ili citas sto ti odgovara. Ne da mi se uopce komentirat tvoj komentar jer si napisao mnogo stvari koje uopce nisam rekao ili koje nisu istina.

Sto se tice izvinjenja za '41 ja ti se nemam sto izvinjavat kao ni ti meni ako nisi bio u ratu '91-e.

Za '41 neka ti se izvine predsjednik HR u ime drzave (posto se pavelic ne moze dignut iz groba a i sumnjam da bi se takav skot ikom izvinio) i prezivjele ustase kao i njihovi potomci koje djele misljenje sa svojim precima. Ja ti se ne mogu izvinit za nesto sto nisam uradio. Da li se on vec izvinio za to ili ne to ne znam ali je hrvatska priznala to barem sama sebi (zahvaljujuci bas ovakvima kao sto sam ja) iako nevoljko.

"Ne vidim nista lose kad nekom kazes da je 'rvat to je isto kao i hrvat a to ako tebi smeta to je tvoj problem 'rvatu Smile"

Priznao si sam da sam u pravu jer namjerno provociras samo sto valjda mastas da to nitko ne kuzi pa se ne racuna.
Pavelic a? Vama nek se onda izvini Sloba! Smile Dokle god su takvi kao ti i 'rvata i Srba koji podrzavaju ispade svojih sunarodnika nema nama suzivota!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Nisi se dovoljno zabavila razbijajuci ambasadu ili nisi prisustvovala toj zabavi za obican puk ? Pardon to su bili vanzemaljci, srbin tako nesto ne bi napravio on se samo zgraza barbarskim hrvatskim zlocinima.

Glup si kad ne prepoznajes ironiju...  Smile

Sad se pogledaj u ogledalo pa to ponovi na glas  Smile

Fora ti je iz vrtica... sto samo objasnjava tvoje paranoicne krike na ovoj i drugim temama...
Nastavis li... bices udaljen sa foruma...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
@Aqayax

Pavelic a? Vama nek se onda izvini Sloba! Smile Dokle god su takvi kao ti i 'rvata i Srba koji podrzavaju ispade svojih sunarodnika nema nama suzivota!

Kako si dosao do tih zakljucaka do kojih ne bi doslo ni 5-ogodisnje dijete

"posto se pavelic ne moze dignut iz groba"  lose citas ili lose shvacas ?

Tko to podrzava ispade svojih sunarodnjaka ??? Ja ne podrzavam ono sto ti upravo radis  Smile

Fora ti je iz vrtica... sto samo objasnjava tvoje paranoicne krike na ovoj i drugim temama...
Nastavis li... bices udaljen sa foruma...

To nije fora nego istina a paranoican nisam samo vas dobro poznajem.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 15:11:21 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia n80
Nadam se da će nać te huligane. I pozatvarat ih u zatvor na hlađenje.
Taj dan su isto ubili mladića zbog boce vina i svećenika (kod mene) zbog para.
Ko petak 13... Smiley 1
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Ko petak 13... Smiley 1

Nisu ubili mladica zbog boce vina nego je taj mladic premlacivao druge po parku s letvom posto mu nisu dali svoje vino. To nije huliganski cin jer je huligan ubijen u samoobrani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia n80
Ko petak 13... Smiley 1

Nisu ubili mladica zbog boce vina nego je taj mladic premlacivao druge po parku s letvom posto mu nisu dali svoje vino. To nije huliganski cin jer je huligan ubijen u samoobrani.
Ne ulazim što i kako, policija i sud je ta da osudi, ali ako ideš van s hladnim oružijem?? malo ipak stavlja sumlju. Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:31:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.397 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.