Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:47:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petorica Srpskih drzavljanja napadnuta  (Pročitano 21992 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Objasnjavati nesto osobi koja vec 17 godina zivi na HTV... brf... trosenje dragocenog sopstvenog vremena...

Brainwashed...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 11:52:48 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Nisam gledao ranije postove jer pretpostavljam u sta su prerasli.Ja sam prosle godine bio na jedan dan u Zagrebu na nekom koncertu,prvi put u Hrvatskoj i bilo mi je sasvim lepo,imao sam strah da ce mi se nesto desiti,ali posto nisam uzeo srpsku zastavu mlatarao po njom po trgu Bana Jelasica ili dizao 3 prsta nije mi se nista desilo Smiley

Mada,kada smo kretali uvece posle koncerta minibusom i neki likovi su pretrcavali ulicu svi u mini busu smo viknuli vozacu instiktivno gazi!
Cudna je ljudska psiha zaista,ja licno nemam nista protiv njih,niti bilo koga drugog.I sto se tice ovog premlacivanja,uvek ima budala koje samo traze povod da se biju.Kao sto huligani cim vide navijace suprotnog tima idu da se biju sa njima,ne jer im oni licno smetaju vec jer zele da se biju sa nekime.
Samo opusteno ljudi Smile

P.S.jedino sam se uplasio na granici kada sam video hrvatskog policajca u onoj uniformi koju sam vidjao samo u ratnim dokumentarcima ali ubrzo skapirah i da je to ljudsko bice,koje je (ne)ocekivano bilo urednije i kulturnije od trojice nasih granicara koji su jedva stajali na nogama od umora,mamurluka ili cega Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Dok se vi zajebavate i cerekate, Srbe i dalje tuku po Hrvatskoj...

Alal vera...

Prvo ne podrzavam premlacivanje srba u HR ili Africi (svejedno) zato jer su srbi kao ni bilo koje druge nacije ali...
 Ne izigravajte non-stop zrtve jer da niste radili sto ste radili i da se ne pravite englezi toga bi bilo puno manje.

Sto se tice prica mi ne mlatimo hrvate u srbiji vi nemate ni razloga za to jer nisu vas hrvati dosli klat nego vi hrvate (prica od '41 se takodjer ostavite) !!!

Toga ce nazalost biti jos a bilo bi i u srbiji da je situacija obrnuta

Ja nekako mislim da su Srbi malo vise na civilizacijskoj lestvici od ovih pavijana koji tuku turiste...

Nemojte me razocarati...  Smile

Da to se vidjelo od barikada pa nadalje
Kad si ti cuo da su 'rvastski drzavljani napadnuti u Srbiji tek tako na benzinskoj pumpi? I vi ste na korak od EU jebem ti takvu Eu gde ce da me biju na benzinskoj pumpi samo zato sto im se ne svidjaju moje tablice na kolima, ako je to ta EU za koju se vi zalazete poserem vam se usred nje!
Kako da se ne secamo bre 41'e pa preko 500.000 Srba je poklano i zverski muceno, samo zato sto su bili Srbi? dal si ti normalan ako postavljas ovakvo pitanje?
A to ko je koga klao najbolje da pitas tvoje djedove ustase oni ce ti objasniti koliko Srba nose na dusi i koliko su ih gurnuli u jame! Smile
Revansizam nikome nista nece doneti pozitivnog i ja ne pozivam na nasilje ali je ocigledno kad ti opravdavas ovakve cinove divljastva da sa tvojom glavom nesto nije u redu! Takvo isto opravdanje mozes dati i za 500 i za 1000 godina i to je kao u redu? ne mozete vi nama zaboraviti jel da... a mi vama moramo zaboga! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0
Objasnjavati nesto osobi koja vec 17 godina zivi na HTV... brf... trosenje dragocenog sopstvenog vremena...

Brainwashed...  Smile

Kako rekoh pravite se englezi. Ne gleda cijeli svijet HTV tj. HRT tako da ti je izjava malo smijesna. Zamijeni to HTV sa RTS i dobit ces istinu.  Smile  Zao mi je sto nisam snimao barem vijesti sa srpskih radio postaja tokom rata.

Kad si ti cuo da su 'rvastski drzavljani napadnuti u Srbiji tek tako na benzinskoj pumpi? I vi ste na korak od EU jebem ti takvu Eu gde ce da me biju na benzinskoj pumpi samo zato sto im se ne svidjaju moje tablice na kolima, ako je to ta EU za koju se vi zalazete poserem vam se usred nje!
Kako da se ne secamo bre 41'e pa preko 500.000 Srba je poklano i zverski muceno, samo zato sto su bili Srbi? dal si ti normalan ako postavljas ovakvo pitanje?
A to ko je koga klao najbolje da pitas tvoje djedove ustase oni ce ti objasniti koliko Srba nose na dusi i koliko su ih gurnuli u jame! Smile
Revansizam nikome nista nece doneti pozitivnog i ja ne pozivam na nasilje ali je ocigledno kad ti opravdavas ovakve cinove divljastva da sa tvojom glavom nesto nije u redu! Takvo isto opravdanje mozes dati i za 500 i za 1000 godina i to je kao u redu? ne mozete vi nama zaboraviti jel da... a mi vama moramo zaboga! Smile Smile Smile

"Kad si ti cuo da su 'rvastski drzavljani napadnuti u Srbiji tek tako na benzinskoj pumpi?"

Nije bitno da li sam cuo nego je bitno zbog cega su napadnuti a to sam napisao. Isto tako ja se ne izrugujem sa srbijom kao sto vi to radite svakodnevno cak i u medijima ('rvatska, krvati, ljepa njihova i sl. provokacije). Definitivno niste za EU a kamoli za nesto zaista civilizirano.

"Kako da se ne secamo bre 41'e pa preko 500.000 Srba je poklano i zverski muceno, samo zato sto su bili Srbi? dal si ti normalan ako postavljas ovakvo pitanje?" 

Ne pricam o sjecanju na '41 nego na opravdavanje '41-om za '91-u sto je maloumno a da li si normalan ili ne postavljanjem tog pitanja prosudi sam.

Nije 500.000 srba nego 5000000000000000 srba !!! Nek se zna srpska patnja i istina.

Ne padam ja na tu srpsku propagandu. Ne preokrerci plocu kako ti odgovara jer dobro znas sto sam napisao i zasto.

"A to ko je koga klao najbolje da pitas tvoje djedove ustase oni ce ti objasniti koliko Srba nose na dusi i koliko su ih gurnuli u jame!"  Od kud ti to da su mi djedovi bili ustase ???  Koliko su ti tvoji cetnici gurnuli hrvata (ne samo ustasa) u jame '41 i kasnije ???? Zar nisu i partizani ubijali te iste cetnike i ustase ??? (valjda su shvatili da su ista govna)

"Revansizam nikome nista nece doneti pozitivnog i ja ne pozivam na nasilje ali je ocigledno kad ti opravdavas ovakve cinove divljastva da sa tvojom glavom nesto nije u redu! Takvo isto opravdanje mozes dati i za 500 i za 1000 godina i to je kao u redu? ne mozete vi nama zaboraviti jel da... a mi vama moramo zaboga! "

Ili si malo kratak u glavi ili besramno lazes (stara srpska "vrlina") jer ja opravdavao nisam niti sam pricao o zaboravljanju '41-e a za '91 se nemate sto zalit nego samo ispricat i prekinut s odvratnim lazima.

"ne mozete vi nama zaboraviti jel da... a mi vama moramo zaboga! "

Sto se tice ratnih zlocina hrvatska je napravila puno vise po tom pitanju nego srbija a i sto se tice zastite srba i sirenja mrznje te ustasluka. Osobno sam jedan od najvecih boraca protiv ustastva i cetnistva i napravio sam mnogo po tom pitanju, pocevsi od svog kvarta pa nadalje.

Vi niste dosli ni do priznanja da se nesto desilo a kamoli da radite na ispravljanju pogresaka.

Mi vama ne moramo oprostit dok god se pravite englezi i svaljujete krivnju na druge ili se pravdate '41-om u kojoj ste se i sami proslavili koljacinom. Ono bijedno, neiskreno i zakasnjelo izvinjenje od pr. srbije se ne prihvaca. Pa jos pricate o "povratku" krajine ! Kakvom povratku neceg sto nikad nije bilo vase sem onih par godine kad ste nasilno prisvojili tudje ?

Zalite se za kosovo. Sami ste krivi za kosovo, oteli ste ga sami sebi svojim postupcima. Kako vas nije sram iako je vase ??? Pa to je najmanje sto mozete dati i jos se ispricati.  Sve se vraca sve se placa.

Misljenje ni postupci srbije se nisu promijenili od '91 pa stoga i ne zasluzujete oprost.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 13:14:41 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Aqayax to nije ni tema a ni opravdanje ovakvim kretenima koji napadaju ljude u autu na odmorištu.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Aqayax to nije ni tema a ni opravdanje ovakvim kretenima koji napadaju ljude u autu na odmorištu.
Upravo tako za postojanje vandala ne postoje opravdanja, nacionalna i verska osnova im je samo jeftin izgovor!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Kad si ti cuo da su 'rvastski drzavljani napadnuti u Srbiji tek tako na benzinskoj pumpi

Nisam čuo,priznajem!!!mada sam čuo da vaši policajci tu i tamo znaju oteti,ubiti hrvatskog državljanina,a kasnije za par tisuća eura prodati njegov auto!!!
 Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0

To je svakako tema samo sto nazalost ne shvacas.

Ne opravdavam ih nego im ukazujem da je srbija velikim djelom kriva za to da razno rani kreteni napadaju njihove drzavljane i da ne svaljuju krivnju na HR svaki put kad se desi nesto takvo. Kako oni uopce zamisljaju da se nesto tako sprijeci ????????????? Stavit ogrlicu s cipom svakom pojedincu na vrat ???

Svaki put se prave glupi i zapravo jedva cekaju da se tako nesto desi kako bi mogli pokazati cijelom svijetu kako su hrvati ustase i genocidan narod. Kako sam vec napisao ista stvar bi bila s hrvatima u srbiji da je situacija obrnuta. Trebali su mislit '91 da li ce njihovi drzavljani bit premlacivani 2008-e zbog njihovih kretenskih postupaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nisam gledao ranije postove jer pretpostavljam u sta su prerasli.Ja sam prosle godine bio na jedan dan u Zagrebu na nekom koncertu,prvi put u Hrvatskoj i bilo mi je sasvim lepo,imao sam strah da ce mi se nesto desiti,ali posto nisam uzeo srpsku zastavu mlatarao po njom po trgu Bana Jelasica ili dizao 3 prsta nije mi se nista desilo Smiley

Mada,kada smo kretali uvece posle koncerta minibusom i neki likovi su pretrcavali ulicu svi u mini busu smo viknuli vozacu instiktivno gazi!
Cudna je ljudska psiha zaista,ja licno nemam nista protiv njih,niti bilo koga drugog.I sto se tice ovog premlacivanja,uvek ima budala koje samo traze povod da se biju.Kao sto huligani cim vide navijace suprotnog tima idu da se biju sa njima,ne jer im oni licno smetaju vec jer zele da se biju sa nekime.
Samo opusteno ljudi Smile

P.S.jedino sam se uplasio na granici kada sam video hrvatskog policajca u onoj uniformi koju sam vidjao samo u ratnim dokumentarcima ali ubrzo skapirah i da je to ljudsko bice,koje je (ne)ocekivano bilo urednije i kulturnije od trojice nasih granicara koji su jedva stajali na nogama od umora,mamurluka ili cega Smile

A jesi li prespavao tamo ?
Jel ko zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 20:47:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.