A baš si se spremala da na pijaci Dolac protestvuješ protiv priznanja Kosova od strane Hrvatske. Šta ćeš sad?
Aj sii yuu end jor kar in ZG, dej bifor yesterdej Lisn kerfuli ... aj killd maj brader for mani - ju ar not maj brader end aj mast kiill ju for nathing
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Alcatel
Nekada sam redovno letovao u Hrvatskoj. Sada mi ne bi palo napamet da putujem tamo. Čak sam i za vreme Jugoslavije doživljavao neprijatnosti , a kamoli sad . Sećam se jedne godine kada je Zvezda pobedila Hajduk u Splitu, Hrvati su te noći u Baškoj Vodi gde sam letovao sva kola sa Bg tablicama pobacali u more. Brtstvo i jedinstvo je i tada bilo na nivou.
A baš si se spremala da na pijaci Dolac protestvuješ protiv priznanja Kosova od strane Hrvatske. Šta ćeš sad?
Aj sii yuu end jor kar in ZG, dej bifor yesterdej Lisn kerfuli ... aj killd maj brader for mani - ju ar not maj brader end aj mast kiill ju for nathing
Ноу, ју миксд герндмадерс енд фрогс! Ју кил јур брадер фор натинг, енд ај ем а кет вумен, ју кант укантати ме!
Nekada sam redovno letovao u Hrvatskoj. Sada mi ne bi palo napamet da putujem tamo. Čak sam i za vreme Jugoslavije doživljavao neprijatnosti , a kamoli sad . Sećam se jedne godine kada je Zvezda pobedila Hajduk u Splitu, Hrvati su te noći u Baškoj Vodi gde sam letovao sva kola sa Bg tablicama pobacali u more. Brtstvo i jedinstvo je i tada bilo na nivou.
Secas li se kada im je Arkan zamenio tablice, ZG, sa BG, kada su polupali ustaske automobile?!
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.
Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Dok se vi zajebavate i cerekate, Srbe i dalje tuku po Hrvatskoj...
Alal vera...
o tome i ja govorim...toliko smo se navikli na napade na srbe u okolnim zemljama da nam je to postalo normalno!umjesto da smo sad ogorceni i da zecepimo usta svim hrvatcicima na bureku koji seru o bezbjednosti srba u hrvatskoj mi se jos segacimo!!
jos se zezamo na ovoj temi...kako bih volio da ste se nasli na nekim hrvatskim forumima poslije one utakmice u mostaru i nereda partizanovih navijaca!!toliku kolicinu mrznje i rusilackog nagona jos nisam vidio..
@nikola
kako te onda ne pogadja sopstveno bitisanje?!
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 21:21:06 od bannnnjac33 »