Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li želite da se sprovede ovaj eksperiment?
Da
68.4%  (26)
Ne
31.6%  (12)
Ukupno glasova: 38
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petodnevni eksperiment na Slikama [i ostali vaši predlozi]  (Pročitano 33473 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S
Mislim.. sta pomisliti ako udjes na Burek i zateknes - "Zadnja poruka Anea" na citavom indexu foruma  Smile

Dođavola. Počela je da se drogira.  Smile

Zec na speedu.  Smile

Citat
Što se mene tiče... neka bude DA, pa da vidimo kako ide.

Pa, upravo, možemo i probati.  Smile Pa šta bude.  Smile

Citat
Doduše... brinem sa za Ipm181 Smile

Ipm postavlja mnogo slika.  Smile  (doduše, postavlja i mnogo (mnoogo) više smajlija  Smile )

Edit:

Citat
Ili kad bi postojao onaj famozni "Like", "Predloži", "Thanks button" ili slične zezancije koje bi isfiltrirale ove stvari i korisnici time dali do znanja da im se dopada slika.

E, ovo je dobro... ali samo da se ograniči na Vicoteku i Simpatične slike podforume Smiley

Dobar predlog.  Smile 
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 14:50:28 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Deus non est

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8798
Zastava Udaljen za debljinu senke
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia onaj zajebani
ja sam za promjenu, naravno, ali smajliji barem meni ne smetaju, oni na ovom dijelu foruma dodju nesto kao like dugme na facebook...jer realno, ako vidim sliku nekogkuceta i maceta koji spavaju zagrljeni na to mugu samo da zveknem smajlija uz komentar "jao kako su slatki"ili nesto slicno i tu nema nikakve dalje diskusije, sta tu ima da se raspravlja o takvim slikama, a ako se smajliji pobrisu, onda osoba koja je postavile te slike ima osecaj da je jednostavno iskulirana i da ne izaziva nikakvu reakciju...

elem, ja bih napravio sledecu izmenu ( moja licni savet, ne znam kako se ostali slazu )
napravio bih neku verziju podforuma gde bih grupisao meme i slike 18+ (naravno ne govorim o onim slikama iz sex erotika i tako to, nego one koje ovde upadaju gde se u naslovu stavlja18+) samo toliko od mene...
e, i uveo bih ako je ikako moguce da se odvoje motivacion posteri pravi i oni ja vukajlije jer se ne uklapaju skupa i sami znamo da se tu vodi bespotrebni rat...

PS nisam sve prije procitao, tako da se izvinjavam, ali hocu cim uhvatim vremena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Na tim temama sa slikama bas i nema sta da se diskutuje  Smile Ali se slazem da je malo glupo otvoriti temu i videti pola stranice praznih postova (dobro... sa smajlijem)

Mozda je ta opcija da se votuje post koji ti se svidja i dobra (ali me nekako jezivo podseca na fejs opciju lajk  Smile )

Glasao sam za DA, ne kosta nista da probamo. A i volim eksperimente  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Citat
Uveravam te da postoje internet lokacije na kojima to nije nimalo glupo.
Znam, samo mi je za ovde besmisleno.

Ispostovacu sta god odluci vecina, samo kazem da ne vidim potrebu za time u temama gde je primarna svrha da se ljudi bas nasmeju pa makar bilo i u kombinaciji smajlija.

Ne bi imao potrebu za time da je forum na foru onih pluseva i minusa pa bi ti neko udario plus a neko minus a neko ko zeli da komentarise komentarisao ali meni je i taj sistem bezveze.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S
Citat
sta tu ima da se raspravlja o takvim slikama

Ali zašto je za diskusiju neophodna rasprava?  Smile
I uopšte za zezanje? Smile (barem moje društvo nije takvo)

Da li je ljudima zaista potreban neko da kaže "ja silujem zagrljene mačke i kučiće u dupe"... da bi se javili ljudi koji bi imali o čemu da pričaju.  Smile  (i eventualno da rasprave koliko je nenormalno silovati kučiće i mačiće Smile )

Postoji gomila načina da se dobro zeza... pa u krajnjoj meri postavljati slike u odgovoru na sliku.  Smile Sve sem smajlija.

Citat
Ne bi imao potrebu za time da je forum na foru onih pluseva i minusa pa bi ti neko udario plus a neko minus a neko ko zeli da komentarise komentarisao ali meni je i taj sistem bezveze.

Ipsen je konkretno odgovorio na ovo:

Citat
onda osoba koja je postavile te slike ima osecaj da je jednostavno iskulirana i da ne izaziva nikakvu reakciju...

Ako su smajliji smarački i dosadni... šta je drugo preostalo?  Smile  Osim te surove globalizacije i pretvaranja interneta u facebook.  Smile

Ali ljudi zaista neće raditi nešto ako nemaju nikakav feedback.  Smile
To je meni sasvim jasno.  Smile
Ali ni ovo (sa deponijom smajlija) mnogima ne valja.  Smile

Citat
Znam, samo mi je za ovde besmisleno.

Zašto? Na ovom forumu postoji toliko kreativnih ljudi, ne vidim zašto je ovde besmisleno?  Smile

A i volim eksperimente  Smile

it's alive! it's alive!  Smile

(Ova dvojica što me drže su supervizori, da me šutnu odavde, kad ovaj na kraju ipak umre, kao Slike.  Smile )
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 15:20:37 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
ako ovo uspes da proguras vise necu dolaziti ovde
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Pre svega podrzavam i Gou i ostale moderatore,a pre svega obicne korisnike... otprilike forum bi izgledao kao XDA DEVELOPERS... znaci bilo bi ovako: od 500.000 ljudi koji pisu smajlije,ostace 50.000 ljudi koji NESTO KAZU...TJ pisu text,obidjite malo xda ili neki forum sa slicnom tematikom pa ce te videti .. ja bre prelazim po 10 strana samo smajliji i (LOL,HAHAHA,TNX) da bi na 11 toj strani nasao text.. msm forum bi GENERALNO bio MNOGO pregledniji i citljiviji za sve ljude koji ga posecuju i koji su clanovi foruma... jeste sad bi to bilo Generalno PREVELIKI posao za moderatore da brisu postove raznim clanovima i u pocetku bi bilo negodovanje ali opet red bi bio da se forum DOVEDE U NEKI NORMALAN RED,kakav je trebao jos odavno da postoji ...

i ako to uspe uzmite od IVANA NEKU PARU .. covek zaradi silan novac a moderatorima nista.. kriza je .. niko nece dzabe da radi :p
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 15:28:18 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Pusta želja Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
HTC Wildfire S

Prvo. Ne volim ultimatume.   Smile  Niti se obazirem na njih.  Smile  (a ono što ja gubim je jedan smajli više na svakoj temi  Smile )
Drugo. Ne zavisi od mene, već od vas... samih korisnika.  Smile
Treće... objasni zašto, ne razumem?  Smile

Ako ti je jedini cilj da ostaviš smajli u čemu je razlika u tome da ... ga-ne-ostaviš?!  Smile Mislim, toliko je vredan za temu u praktičnom smislu u oba slučaja.  Smile
Jedino ti je nešto manji broj post-ova.

Zašto uopšte voliš da čitaš temu u kojoj je naređano 10 smajlija zaredom? Zašto ti se to dopada?
Zanima te kome je sve slika smešna ili? Ne razumem.

Pre svega podrzavam i Gou i ostale moderatore,a pre svega obicne korisnike... otprilike forum bi izgledao kao XDA DEVELOPERS... znaci bilo bi ovako: od 500.000 ljudi koji pisu smajlije,ostace 50.000 ljudi koji NESTO KAZU...TJ pisu text,obidjite malo xda ili neki forum sa slicnom tematikom pa ce te videti .. ja bre prelazim po 10 strana samo smajliji i (LOL,HAHAHA,TNX) da bi na 11 toj strani nasao text.. msm forum bi GENERALNO bio MNOGO pregledniji i citljiviji za sve ljude koji ga posecuju i koji su clanovi foruma... jeste sad bi to bilo Generalno PREVELIKI posao za moderatore da brisu postove raznim clanovima i u pocetku bi bilo negodovanje ali opet red bi bio da se forum DOVEDE U NEKI NORMALAN RED,kakav je trebao jos odavno da postoji ...

Sve ok, samo isključi caps lock.  Smile   (ili digni prst sa Shift-a dok pišeš.  Smile )

I glasaj ako nisi.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

618px-CapsLock.jpg
(59.67 KB, 618x494)
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 15:32:06 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61

Pusta želja Smile

nije neostvariva..... moguce je samo se treba NAVIKNUTI NA NOVI REZIM RADA !
pogledaj ti xda.. meni su 5 posta sa smajlijima obrisali i poslali OPOMENU da vise ne kucam prazne postove... zato i ne posecujem isti forum jer nemam pametan komentar... msm sta da pisem ? kako dobro radi ROM na telefonu ili kako je kamera u kvaru .. msm .. bice ovde bunt i sve ostalo (protesti,anonimusi i njihov protest zbog novonastale situacije) ali prezivecemo :p

GOA brate moram da se derem .. dosta je ovaj narod cutao i trpeo ....

spojene poruke

Moram da nadovezem dupli post .. pogledajte samo postove clana ipm181 SAMO slike i smajliji .. nikad nista nije pametno napisao ..
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 15:39:36 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.