Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Петиција за споменик Милошевићу  (Pročitano 22666 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson 
Milošević je kao i ostali političari napravio pun kurac pogrešnih poteza.
Ne da ne bi izgradio, nego bi rušio sve spomenike raznih političara (isto to važi i za nazive ulica). Politika je samo  za dnevnu potrebu.
Kao da nemamo naučnike, humaniste kome bi mogli napraviti spomenike.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
 Smile .. I sa ovim se mogu sloziti .
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6280
Nijedan politicar od kako je sveta i veka nije bio savrsen pa nije ni on bio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@Empty
Ma sta ja znam.
I Evropi i Americi pa i Rusiji je bilo u interesu da se u Srbiji promeni vlast kao sto im je i sad u interesu da ovi ostanu na vlasti.
Samo me zanima sta pojedini ovde misle da je tad trebalo da se radi. Da sedimo i smrdimo i cekamo da se sloba obesi kao pokojni mu otac?
Nesto slicno je tada predlagao SPO. Da je po njima sad bi se vec marko kandidovao za premijera.

Е па Отпор су ти финансирали исти они који су чували Слобу на власти да помоћу њега рабијају Југу и исти они који су ДОС довели на власт не би ли покрали оно што је остало у Србији након распада Југе. Отпор се нипочему не разликује од организација које се сада проглашавају за радикалне и шта ја знам. И једни и други се борили протв лоших режима а будале и једни и други користи их ко како стигне. Људи су глупи и упуштају се у нешто непознато због идеала и ето ти шта је Отпор успео да уради - сјаши курта да узјаше мурта фактички ништа, Миливојевић и друштво се нафатирали лове а ви остали са китом у руци. Поштени људи га опет издували и то треба признати. Отпор није променио ништа већ се само гомила људи накрала пара.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@G-H-O-S-T
Siguran sam da bi tebi ostavili jaja, cisto da okusis seljacka muda.
Ajde lepo idi igraj se u pesku i pusti ozbiljne ljude da razgovaraju.

S ovim se vec ne mogu sloziti   Smile

Seljoberu , jedi  kivi dlakavo voce  .....  Smile ....

Zille na svadbi - bundjur svat  :

« Poslednja izmena: 05. Avg 2010, 12:51:03 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6280
Ljudi normalno diskutujte a ne da se vredjamo medjusobno kao cigani!

Zille ja razumem da si nastrojen demokratski u svakom pogledu i postujem tvoje politicko opredeljenje, ali malo se upristoji! Relax!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson 
Citat
Људи су глупи и упуштају се у нешто непознато због идеала и ето ти шта је Отпор успео да уради - сјаши курта да узјаше мурта фактички ништа
pa ne znam...
u vreme miloševića iz plate (kad sam dobio) odmah sam mogao kupiti 20 vekni hleba, a sutradan 10 itd.
danas imam solidnu platu.
pod njegovom  vladavinom dvaput sam bio pozvan u rezervi. od 2000 g. nijedanput.
onda nisam mogao ni sanjati o kompjuteru, sad svake druge godine kupujem high tech, jer sa tim mogu da zaradim više para nego na posao.
od 1991 do 2000 nisam mogao na letovanje, sad idem svake godine.
onda sam imao samo jedno biciklo, sad imam novi auto.
...i nisam član nijedne stranke...
ne kažem da je sad super, ali mnogo bolje nego pod miloševićem. sad ako hoćeš, imaš više mogućnosti nego onda.
ja sam skoro bukvalno živeo kako je borisav jović rekao:"ako treba, ješćemo korenje" ...pitam se šta je on jeo?!
i danas naši političari jedu kavijar, ali umesto korenja možemo jesti mesa.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
А која је цена овог сада бољег живота? У Југи си живео најбоље па је сада све ово цена тог лепог живота.

И ако ћемо ми да се одричемо свега живог само да не би било санкција и да би имали сваке године на море онда јебеш и народ и државу кења ми се од тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@G-H-O-S-T
Mislio sam da si psihicki bolestan, ali ti si ipak samo obicna budalina tako da vise ne osecam potrebu da komuniciram sa tobom. Uteram ti dobro. Smiley

@Empty
Sve i da je tako kako ti kazes sustina stvari je u tome sto niko od ljudi sa kojima sam ja bio u kontaktu nije ni planirao da se bavi politikom. Otpor je za nas bio nacin izrazavanja bunta i otpora prema vlasti koja nam je, na prvom mestu, vredjala inteligenciju, a to je gora uvreda nego da ti neko psuje majku.
Kao sto sam vec rekao, u tom smislu ne vidim veliku razliku izmedju Otpora i, recimo, Obraza (barem kada se radi o obicnim momcima koji nisu zainteresovani za bavljenje politikom niti za medijsko eksponiranje te vrste). Obe organizacije su finansirane iz inostranstva ili od strane nekih domacih interesnih zona, obe se, makar deklarativno, zalazu za opsti boljitak i promene u srpskom drustvu, i obe ce propasti kad im istekne rok trajanja. Ko to shvati preozbiljno kad sve propadne ima osecaj da je prevaren i izigran, oni ostali (medju koje ubrajam i sebe) na to gledaju kao na jos jedno koristno iskustvo.
Zato ne dopustam da se svaki ker ispisava po casnim ljudima koji su bili u Otporu. (za ostale tipa Milivojevica me zabole)

@CveMilos
Ne verujem da si pozvan da komentarises moja politicka ubedjenja a sto se pristojnosti tice - svakom po zasluzi, kod mene nema protekcije ni za demokrate ni za radikale ni za napredne ni za nazadne.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2010, 13:43:57 od zille »
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Zile , paoru otporaski  - uteraj ga kravi Mici i krmaci Rosi .  Smile

Ovaj individualni poljoprivredni proizvodjac nas svesno odaljuje od merituma teme - peticije za podizanje spomenika Milosevicu ,  moj glas na tu peticiju da se upise velikim slovima .  Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2010, 13:46:46 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.