Evo me opet Di mislin na nas Nevin ka' dite A bisan ka' pas I zaborav zoven A staje mi dah Jer posli tebe ostaje Tek pepel i prah
Prije bi umra, umra, umra Nego ti prizna sve Prizna da rasula si me Prizna da lud sam bez tebe Godine idu, idu, idu Ja vise nisam svoj 'ko me je natira na nju Zivote moj
Tece nan vrime Ka' pjescani sat Sritnima brzo Tuznim nikada stat' Ja plovin i tonen U isti mah Jer posli tebe ostaje Tek pepel i prah
Prije bi umra, umra, umra Nego ti prizna sve Prizna da rasula si me Prizna da lud sam bez tebe Godine idu, idu, idu Ja vise nisam svoj 'ko me je natira na nju Zivote moj
K'o pustinja suv Ni vodu ni kruv Na putu svon ne vidin ja Ja gazin svoj put Jos za me ces cut' Jos do kraja nisan se da
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Svega tvoga evo se odričem, odavno drugoj govorim da sam njen i da se takve kao ti pribole za tren kupujem ljubav lažima a prišutim to što samo Bog zna
Ništa mi ne znači ko ti molim te ne plači kriva si kriva za svaki dan šta živim sa njom al prokleto sam
Život vraća sve oko za oko zub za zub a sada kaješ se ti al ova bol je preskupa da suzama je vratiš tu
Ništa mi ne znači ko ti molim te ne plači kriva si kriva za svaki dan šta živim sa njom al prokleto sam
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Ja san' disperan nijednom mistu na tom svitu ja ne pripadan Bila noc il' dan meni je pisma ka' i vino od nje ja san pjan. Mlad i umoran ja ne znan kako ali znam da moram dalje sam nosit' ovaj kriz bez mrve kajanja al' da se opet rodin isti put bi izabra'. Ja san disperan al' mozda vise od zivota ja i ne triban Sve sta zelin ja je bokun sunca i jedno srce da mu svoje dan. Sam i nevojan i zadnju kapju ove duse ne bi zalia za nju bolova i za nju zivia al' da se opet rodin isti put bi izabra' Ja nisan prosjak ljubavi al' putem srca ja cu poci da sricu sebi pronadjen jer bez nje dalje necu moci. Ja nisan prosjak ljubavi ali kad se konti zbroje i kad dodje sve na svoje vidin da san sam izblidija je san ja san disperan.
sidi da ti kazen sve za sve puste godine za sve ono sta san ja davno skupija, tu u grudima stalno nanosis mi bol valjda to je nacin tvoj svaka nasa vecera ima okus nemira ka i poslidnja vrag nek me odnija, sta sam sve podnija ja
sporke rici svaki dan, casu bisa prilivan a ne triba mi to, ne triba mi to, ne triba mi to sporke rici svaki dan, casu bisa prilivan more tuge, suza sto, od nas ostalo, od nas ostalo a ne triba mi to
da bar nisam s tobom tu samo pljucan prasinu da je srce sprati s malo ciste jubavi sta isporkala si ti vrag nek me odnija, sta sam sve podnija ja
sporke rici svaki dan, casu bisa prilivan a ne triba mi to, ne triba mi to, ne triba mi to sporke rici svaki dan, casu bisa prilivan more tuge, suza sto, od nas ostalo, od nas ostalo a ne triba mi to
sidi da ti kazen sve za sve puste godine za sve ono sta san ja davno skupija, tu u grudima
Ako je volit bija grih, ja svoju kaznu sam platija, sve svoje dugove mu vratija, ka lancun ja sam cist i nek me judi ostave, nad mojim suzama nek gustaju, nek konci tuge me ne pustaju nek ne znam sta je smih, ako je volit bija grih
Ref: Godinu po godinu, sve nas manje ima tu i sve prazniji je sto,a cipa bol, a cipa bol pa se oci napune, kad ih tudje ne vide i samoca zapriti, a falis ti, a falis ti sve nas manje ima tu, godinu po godinu
Otvori dusu jubavi, da cujem jeku svoga imena, jer nema neba, nema vrimena sto jude rastavi, jer jubav uvik nastavi
kad ugrize nas zub od vrimena i pomuti sjaj znam da nije svak' pametan i jak kad se ćuti kraj al' kako možeš ić' i priko svega prić' bez da pustiš glas i prigorit sve lipe godine šta su iza nas
šta je tribalo mi to da te jubin toliko i da dičjin očima ovu jubav gledan ja šta je tribalo mi to da te jubin toliko ja san triba prije znat' da se nesmin cili dat' ni u jude virovat'
da sam beštija, dno od čovika lakše bilo bi jer proda' bi i čast , za laži i za strast i bija bi ka' ti
šta je tribalo mi to da te jubin toliko i da dičjin očima ovu jubav gledan ja šta je tribalo mi to da te jubin toliko ja san triba prije znat' da se nesmin cili dat' ni u jude virovat'
šta je tribalo mi to da te jubin toliko i da dičjin očima ovu jubav gledan ja šta je tribalo mi to da te jubin toliko ja san triba prije znat' da se nesmin cili dat' ni u jude virovat' ja san triba prije znat' da se nesmin cili dat' ni u jude virovat'
Iden doma, kasni je sat Ona me ceka sva topla i meka Da ne more spat... Ja jubin sve tiše, Jer ništa joj više ja ne mogu dat... Nešto me guši, leži na duši...
Zna i ona da me je sram Šta kraj nje san lega, ramenima slega Jer ne znan ni sam
Šta da joj kažen bez da joj lažen I tugu joj dan... Nešto me guši, leži na duši
Ja san volija nju dušon i tilon Sad se moran sveton vodon Polit prid njon i sviton... Ja san volija nju, al' zatvaran vrata Za jubav falšu san da Veru od suvog zlata ...
Šuti ona, šutin i ja, I veæ smo dugo jedno kraj drugog Ka' noæ i dan... I nije mi lako, živit ovako, I bit normalan.
Hej, ljubavi, zagrli me zagrli, nek' nitko nas nikada ne razdvoji... Svaki dan, svaki sat, novi ljudi, novi rat, jednog dana zbog njih ce cijela zemlja stat... Hej, ljubavi, sad smo ljudi odrasli i grudi mi bude tvoji pogledi... Potresi, nemiri, iza ugla vrebaju a takvi ko' ti nam uvijek trebaju... Zato sto...godine prolaze, dvadeseti vijek, zivim po svome i ljubim zauvijek... Godine prolaze, nemam nista s tim, volim i postojim... Hej ljubavi, zasto ne bi ja i ti daleko od sviju negdje pobjegli Potresi, nemiri, iza ugla vrebaju, a takvi ko' ti nam uvijek trebaju...
Dvije su vrbe pokraj rijeke tiho plakale dok su se vlati ovim poljem tuzno svijale sjecam se Nina one jeseni kad si otisla bio je vjetar, zar ne pamtis
Tvoja je kosa poput grana bila nemirna posljednje zbogom kad si rekla sva u suzama sjeti se Nina one jeseni kad si otisla sjeti se vrba pokraj rijeke
Pokraj rijeke...
Dvije su vrbe pokraj rijeke tiho plakale dok su se vlati ovim poljem tuzno svijale sjecam se Nina one jeseni kad si otisla bio je vjetar, zar ne pamtis zar ne pamtis
Tvoja je kosa poput grana bila nemirna posljednje zbogom kad si rekla sva u suzama sjeti se Nina one jeseni kad si otisla sjeti se vrba pokraj rijeke pokraj rijeke
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.