Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pet miliona ljudi na gej paradi u Brazilu  (Pročitano 19969 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
e tacno, to si dobro rekao ... to ce se neminovno dogoditi pre ili kasnije ... poenta je samo sto ce to biti okarakterisano kao cin maksimalnog zverstva i necovestva, a niko nikada nece mariti sta misle obicni ljudi u svojim domovima dok im je grad pun pedera u zenskoj odeci ... smatrace se da se slazu, jer ce im i zakom onemoguciti da se ne slazu ... javno.  Po meni je to tuga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Po meni je to tuga.
Smile Smile

bila bi fora da se napravi neka hetero parada da se skupi jedno 20 miliona ljudi  Smile cisto da se vidi koga ima vishe Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Jednostavno, ne vidim nista toliko strasno u tome sto se par puta godisnje na raznim mestima na svetu organizuju te parade... Jednostavno, dugo je to seksualno opredeljenje bilo na neki nacin izopsteno iz drustva, pa sada imaju potrebu da pokazu da je to sve dozvoljeno... sad, da li je to nekome prijatno za gledanje ili ne, nije bitno..
I dalje mi nije jasno zasto bi nekome smetalo sto oni par puta prosetaju nekim gradom hiljadama kilometara udaljenim odavde bez ikakvih incidenata i sta posle rade kod sebe kuci.. Live and let live..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa dobro treba i pedofili da organizuju parade nema tu nista lose  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs

Dve stvari su neuporedive.. Osnova jedne je svojevoljni seksualni odnos dve seksualno razvijene osobe, a osnova druge zlostavljanje dece, zabranjeno u svakoj civilizovanoj zemlji..

Zasto se uopste trudim... Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
takve stvari ne mogu nikad biti dozvoljene, na zalost .. pa i oni znaju (homoseksualci i ostali "drugaciji") da im se to omogucava tada i to je to ... ali time sto im se to uopste omogucava, oni uspevaju da posalju te svoje poruke ... koje su, po meni, davno prestale da budu "zelimo nasa prava" (to je naravno idiotizam, jer su homoseksualci zakonom zasticeni maltene kao vrsta u izumiranju, strasne su konsekvence diskriminacije homoseksualaca u vecini razvijenih zemalja) i postale "sve nas je vise i puca nam ona stvar sto vam se to ne dopada i samo jos da dodamo - uskoro cemo usvojiti toliko i toliko dece" ... po meni je to to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Dve stvari su neuporedive.. Osnova jedne je svojevoljni seksualni odnos dve seksualno razvijene osobe, a osnova druge zlostavljanje dece, zabranjeno u svakoj civilizovanoj zemlji..

Zasto se uopste trudim... Smile

pa i ovo drugo ce u nekim zemljama biti dozvoljeno za koju godinu ... tako da ne vidim nikakav problem Smile

a i sto bi oni meni nametali svoje seksulano opredeljenje i tu nesto paradirali .... to posle deca treba da gledaju pa da se ugledaju na isto ili sta?
takve stvari ne mogu nikad biti dozvoljene, na zalost .. pa i oni znaju (homoseksualci i ostali "drugaciji") da im se to omogucava tada i to je to ... ali time sto im se to uopste omogucava, oni uspevaju da posalju te svoje poruke ... koje su, po meni, davno prestale da budu "zelimo nasa prava" (to je naravno idiotizam, jer su homoseksualci zakonom zasticeni maltene kao vrsta u izumiranju, strasne su konsekvence diskriminacije homoseksualaca u vecini razvijenih zemalja) i postale "sve nas je vise i puca nam ona stvar sto vam se to ne dopada i samo jos da dodamo - uskoro cemo usvojiti toliko i toliko dece" ... po meni je to to

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
pa nije bitno jbg nije parada u Riju

bitno je jer bi huligani homofobi sto se kurce kako ce da biju pedere onda sigurno promenili filozofiju
lako je udarati na slabijeg od sebe, ali i kukavicki.

Citat
5 miliona ... shvatate da je to dva puta vise ljudi nego stanovnika naseg glavnog grada koji nije tako ni mali ...

homoseksualnost uzima maha i to nije zanemarljiv problem ... 5 miliona ... ko to moze da kontrolise ? na koji nacin se to odrzava u miru i kontroli? sta ako 5 miliona ljudi izgubi kontrolu? ko je odgovoran za jedan takav skup i ko sme da preuzme na sebe tu odgovornost?

To nije gej-parada, to je previse veliki skup da bi bio parada .. .to je zelja da se heteroseksualnom stanovnistvu da do znanja nesto ... da su brojcano ogromni i da su veoma slozni  

Da ne pricam o tome na koji nacin se to protivi slobodi obicnog coveka koji recimo ne zeli da mu u gradu defiluju homoseksualci danima ... a i postavlja se pitanje sta bi bilo da se organizuje kontra parada sa 5 miliona ljudi ... da li bi vlasti bilo koje zemlje to dozvolile    verovatno ne naravno ... jer se to kosi sa demokratijom ... i eto kontradiktornosti  

------------------

draga munkaze,
stvar je u tome sto je stanovnistvo skoro u potpunosti prihvatilo tu gej paradu, pa se i oni prikljucuju zabavi, pa je otud ta brojka jos veca Wink
"obican" covek koga si spomenula, u ovom slucaju iz Ria, ce se pridruziti toj gej paradi, a ne biti protiv,
tako da ne vidim sta se tu kosi sa demokratijom
jer je homosexualnost u Riju vecinski prihvaceno, a sto se vlasti tice- one mogu samo da trljaju ruke od profita koji se slije za vreme parade u kasu, sto od lokalnog stanovnistva, sto od turista

Citat
nije po meni bitno gde se okupljaju (dobro, naravno da mi je bitnije ima li ih ovde 5 miliona ili negde na drugom kraju sveta...) , vec mi je bitnija ta poruka koju oni zele da upute svetu ... vidis da postoje zemlje u kojima se nastoji da se "homofobija" krivicno goni  (citaj - neces smeti na javnom mestu da izgovoris da ti se ne dopadaju pederi ili lezbejke, jer momentalno mozes da popijes tuzbu) ... to nije sloboda govora i misljenja

gej parade pre svega sluze da se zabave gej ljudi
sto se poruke tice, ona je jedino: vidite i mi postojimo, i volimo da se zabavljamo, i svakako nije cilj nikakvo "nametanje" svog opredeljenja- jer to nije tokom cele godine, vec samo nekoliko dana, a s obzirom na to da cine do 10% populacije, ne vidim sta je lose u tome da se okupi grupa ljudi sa nekim zajednickim osobinama i da igra, peva i veseli se? zasto je to toliko zlo?

Citat
Sloboda govora, misljenja i uopste zivljenja je oformiti takav drzavni i drustveni aparat koji ce da pokriva pojedinca ili grupe i omogucava svako misljenje, a da pritom pojedinca zastiti bez obzira na njegova licna opredeljenja. To je nemoguce. Zato se desava da nam 5 miliona ljudi upucuje poruku "mnogo smo jaki" i "zakon je na nasoj strani" , a to je po meni cista diskriminacija i uzmeniravanje ... nas heteroseksualaca.

a kada ovde navale horde navijace i isto vicu "mnogo smo jaki", a uz to i fizicki napadaju homosexualce, onda to nije diskriminacija?
zasto je toliki problem pustiti ljude da se okupe i vesele, sta je tu toliko lose?

niko hetero ljudima ne spori pravo da se gnusaju i gade pedera i lezbejki, tj onoga sto ni rade u svojoj privatnosti, i meni je odvratno sto u kini jedu pse- pa sta sad, treba biti human i tolerantan, i shvatiti da ima razlicitih ljudi, i da svaki covek ima pravo da radi sa svjim zivotom sta hoce, sve dok to ne ugrozava egzistenciju drugih ljudi.

« Poslednja izmena: 04. Avg 2008, 13:09:22 od markobgd001 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
markobgd001 evo ja nisam nesto puno jak sta me ima 60 kila  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla
to je naravno idiotizam, jer su homoseksualci zakonom zasticeni maltene kao vrsta u izumiranju

Ehhhhh da su vrsta u izumiranju.......  Smile

btw  markobgd001 jel si ti gej.....  Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2008, 13:09:01 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.