Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pet godina od ubistva premijera Zorana Djindjica  (Pročitano 51114 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Djindjic je bio pragmatican covek i verujem da bi njegov stav bio najslicniji stavu G17+.

Mislim da je ono jednostavo prerastao to cisto politicko stranacko opredjeljivanje on je stvarno shvatio sta znaci nacionalni interes sta znaci  prestruktuisati srpsko drustvo
Mnogi pricaju kako je on ustvari postavio mnoge ministre pomocnike iz razlicitih stranaka dosa a on sa time nije imao veze
Covjek je radio najbolje u najgorij mogucoj situaciji
Znate kada je on perdlagao da krenemo da rjesavamo KIM tada su ameri bili preokupirani Irakom
neki mu rekose da je to izdaja jer sad kada ameri ne pricaju o KIM mi hocemo ja tek sad shvatam koliko je to bio prijeko potreban potez koji je Srbija morala povuci naravno nas uvijek odlikuje ta crta da ne mozemo da vidimo ni sta sutrasnji dan nosi a komoli 5 ili 10 godina unaprijed

Ti verovatno verujes i u price Dobrice Cosica kako se Djindjic pred smrt pokajao i osvestio i postao nacionalista... Gluposti, prijatelju, i mislim da je jako ruzno svojatati coveka koga su nacionalisti ubili.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Najodvratnije na celom ovom forumu je da ljudi koji za Djindjica sada pricaju da je bio krimos imaju dovoljno drskosti da daju misljenje o njegovim hipotetickim odlukama.
Ако си мисло на мене ја само преносим шта је он причао.И не кажем да је био криминалац већ страни човек
Citat
Djindjic ne bi ni u ludilu odvojio Srbiju od Evrope zbog Kosova, to je bilo protiv svega u sta je verovao. Njegova politika bi bila izmedju DS i LDP politike.
Можда са плитиком дс али са лдп никакве везе нема.

SRBIJA NIJE ZETON ZA PLACANJE DUGOVA
Prava drzave Srbije u juznoj pokrajini nesto su znatno, sire i vaznije od zbira prava EPS-a, poste ili zeleznice. Radi se o sudbini i buducnosti Srbije, o statusu Kosmeta i drzavnih nacionalnih interesa povezanih s njim.
Prava Srbije na Kosovu i Metohiji nisu nesto sto moze da nestane. Niko nema, ni medu Albancima ni u svetu prava da nam kaze: Milosevic je potrosio vasa prava i vi pocinjete od nule. Nas je tvrd i principijelni stav: i istorijski, drzavni i pravni aspekti moraju predstavljati osnovu za trazenje kompromisa i resenja. naravno, i albansko stanovnistvo ima svoja prava.
Insistiracemo da se razgovara: u kakvom ce odnosu biti Srbija i Kosmet. U kakvom ce odnosu biti za pet, deset godina i zauvek.
Reagovao sam povodom svega sto se dogada onoga trenutka kada je bilo objavljeno da ce 2004 - 2005. godine broj vojnika medunarodnih snaga biti redukovan na pet hiljada.
Rizik da neki dodu u iskusenje da na primeru Kosmeta pokazuju kako Zapad nije protiv muslimana u celini, nego samo protiv Sadama Huseina. Stoga sam ucinio sve sto sam mogao da, svojim poslednjim inicijativama, pokrenemo kosmetsko pitanje paralelno sa pitanjem Iraka. Moja namera je da svetu kazemo: da nismo niciji zeton u rezervi, kojim bi neko namirivao svoje druge dugove.

NEMA ODLAGANJA STANJA
Neki su, i u zemlji i u svetu, zbog Kosova i Metohije vec poceli da na Vas sumnjicavo gledaju...
- Istina je, vec sam, zbog Kosmeta, pokvario odnose sa dosta svojih kolega u medunarodnim organizacijama. Neki od njih su ovo za sta se zalazem shvatili kao guranje prsta u oko. Kosmet je, medutim, za mene drzavni prioritet broj jedan. Status Kosova je, ustvari, status Srbije. Mi ne mozemo da zaokruzimo drzavnost Srbije, dok ne znamo kakav je status Kosova i Metohije. Ja sam izabran da branim interese Srbije.
Reakcije koje su do mene dosle bile su zaista prilicno nervozni. Ali, imam utisak i da sam ponekoga uhvatio usred nekih “radnji”. Cini mi se da nekima remetimo koncepciju za Balkan i Kosovo i Metohiju. Treba ih i razumeti. Taman su bili napravili svoj koncept, a onda neki Dindic pocinje da “pali svetlo”. I govori: stanite, ne moze vise tako, da vidimo sta je dosad uradeno i kuda dalje. Meni je ova reakcija bila dokaz da, u sustini, postoji neki precutni plan da se 2004. ili 2005. godine zaokruzi nezavisnost Kosova.

Od pocetka januara, kada sam krenuo u tu diplomatsku ofanzivu, do danas nista se nije temeljno izmenilo, ali je “prikocen” tempo prenosenja suvereniteta Srbije na lokalnu albansku vlast i u oblasti bezbednosti. To nije malo, ali nije niposto sve niti dovoljno. Stvari ce poceti sustinski da se menjaju tek kada medunarodna zajednica kaze: resenje je u kompromisu koji trazi Rezolucija 1244. Resenje je u sustinskoj autonomiji za Kosmet, vracanju proteranih Srba i vracanju predvidenog broja nasih policajaca u pokrajinu.
Zato cemo - to ce biti nas oficijelni zahtev - traziti da se povodom cetiri godine od dolaska medunarodne misije na Kosovu i Metohiju napravi analiza ostvarenog. Trazicemo da u pravljenju takve analize ucestvuju eksperti Saveta bezbednosti, EU, Beograda i Pristine. Da se formira tim koji ce pripremiti “belu knjigu” o protekle cetiri godine, koja bi pokazala: sta sve nije uradeno, koliko je ljudi vraceno u pokrajinu, zasto nisu realizovane odredbe o povratku vase vojske i policije, sta je sa “sustinskom autonomijom”, normalizacijom odnosa, sa standardima o kojima Stajner cesto govori?

Moje je misljenje da za stavku “povratak vojske i policije” ocena mora biti - jedan, za “povratak Srba” - jedan plus, za “nezavisnost Kosova” - cetiri plus, za “standarde” - dva minus...
Sta ce biti reakcija Beograda, a i Vas kao predsednika Vlade ako medunarodna zajednica uskoro kaze: Kosovo je de facto postalo nezavisno, ostaje vam da sa njim harmonizujete odnose?
- Mi to necemo prihvatiti.

* Ponavljam: mi ni formalnu ni fakticku nezavisnost Kosmeta necemo prihvatiti. Iskoristicemo razlicite mehanizme da animiramo pojedine vlade i zemlje i uciniti sve sto mozemo da medunarodnoj zajednici ucinimo prihvatljivom svoju novu poziciju. Potpuno sam svestan da nam prestoji dugotrajna borba da pokusamo da odbranimo svoj interes.
* Bojim se da se neke stvari nisu bitno promenile od trenutka kada sam pre sedam - osam godina, na jednom predavanju u Americi, rekao da mi tadasnja americka politika lici na Titovo: slaba Srbija - jaka Jugoslavija.

mi moramo da definisemo nas nacionalni interes na Kosmetu i povodom njega i da za svoje stavove trazimo saveznike.
* - Resenje moze i mora da bude jedino kompromisno. Mislim da ono treba da se trazi postepeno, ali da razgovor mora da pocne odmah.. Ali, s druge strane Srbija ima svoje drzavno pravo i na Kosovu i Metohiji.
* Srbija nije pod protektoratom da bi iko mogao da joj namece bilo koje resenje za neki deo njene teritorije.
* Mi moramo da se potrudimo da neke clanice SB na vreme animiramo... Pre svega Rusiju i Kinu.
* Ne plasi li Vas mogucnost da bi ste, zbog promenjene pozicije, Zoran Dindic od demokrate mogao postati “novi Milosevic” i velikosrpski nacionalista?
- Vec je dosta propagande na tu temu. Dosta lobija i medunarodnih nevladinih organizacija je ukljuceno u to. Dokazuje se da su moji statovi o Kosovu – potvrda da se srpska politika nije promenila. Da sam, eto, bio politicar evropskog tipa, a sad da sam postao srpski nacionalista. Meni je vazno da su argumenti koje sam ja ponudio – neoborivi.
* Da li ste na svoje nove stavove do sada dobili ikakvu reakciju Pristine i albanskih kosmetskih politicara?
- Sva moja saznanja govore da su vrlo ljuti. Moje inicijative su uklonile paravan i sve je postalo predmet rasprave. Na muci su se nasli i predstavnici medunarodne zajednice koji i dalje porucuju: u pravu si, sve je tako kako govoris, ali jos nije vreme.
* Nikad nisam birao laksi put. Zato i mislim da na njega nemamo pravo, pogotovo sada kad ase na dnevnom redu istorije naslo kljucno pitanje srpske drzavnosti. Pitanje bez cijeg resavanja necemo moci da planiramo ni svoju buducnost, niti da resimo problem srpske etnicke ugrozenosti koje je u dobroj meri i posledica nejasnog statusa srpske drzave kojoj preti opasnost da postane predmet tudih etnickih apetita. Duboko sam uveren da mi moramo da imamo konacno zaokruzenu drzavu posto ona samo tako moze da brani svoj nacionalni interes.
* - Prva stvar je da Srbi dobiju status konstitutivnog naroda, a ne nacionalne manjine na Kosovu i Metohiji.
* “Belu knjigu” cemo zatraziti tokom juna
* Povodom ovoga, zbunjuje me to sto su nasi domaci analiticari uglavnom protiv moje kosmetske inicijative, sto u njoj ne vide nikakvu strategiju, vec samo predizborni marketing.
* Sa nase strane insistiracemo uz pitanja koja je ponudio Stajner, na koncepciji povratka prognanih Srba za 2003. godinu, na tome da se jasno kaze koliki ce tacno broj biti Srba vracen ove godine. Tokom prosle gotovo niko nije vracen. Trazicemo da se definisu mesta u koja ce se ljudi vracati. I da se utvrde budzetska sredstva za to.
* Niko ne radi za nas, a postoje oni koji rade protiv nas. Zato samo svojom akcijom mozemo da pariramo takvom stanju stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
  Najodvratnije na celom ovom forumu je da ljudi koji za Djindjica sada pricaju da je bio krimos imaju dovoljno drskosti da daju misljenje o njegovim hipotetickim odlukama.

Ko konkretno ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Ако си мисло на мене ја само преносим шта је он причао.И не кажем да је био криминалац већ страни човек
Citat
Djindjic ne bi ni u ludilu odvojio Srbiju od Evrope zbog Kosova, to je bilo protiv svega u sta je verovao. Njegova politika bi bila izmedju DS i LDP politike.
Можда са плитиком дс али са лдп никакве везе нема.

Ja nigde u njegovim recima ne vidim da je on rekao - ako oni priznaju Kosovo, mi necemo u EU. Na to ne racunaj. Dzaba ga nacionalisti svojataju. On jeste malo ublazio retoriku, ali samo zato sto je zeleo da stekne malo popularnosti i da odvuce Kostunicine glasove ka DSu.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

Ko konkretno ?

Ko god tvrdi da bi Djindjic stao uz Kostunicu danas. Takve teorije pokusavaju da prodaju Dobrica Cosic, Tijanic, i neki ovde. Dzaba krecite braco, nije bilo nacionalisticke kosti u Djindjicevom telu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
  Smile

nije bilo nacionalisticke kosti u telu...

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Ko god tvrdi da bi Djindjic stao uz Kostunicu danas. Takve teorije pokusavaju da prodaju Dobrica Cosic, Tijanic, i neki ovde. Dzaba krecite braco, nije bilo nacionalisticke kosti u Djindjicevom telu

Duboko grijesis to neki pokusavaju od njega da naprave cedu ili cedinog ucitelja ali to on nikada nije bio pa pogledajte malo njegove izjave
Covjek se bavio sa previse problema da da onih nacionalij nije mogao da stigne
O kako bi se neki prevarili danas da je on ziv
duboko prevarili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Ko god tvrdi da bi Djindjic stao uz Kostunicu danas. Takve teorije pokusavaju da prodaju Dobrica Cosic, Tijanic, i neki ovde. Dzaba krecite braco, nije bilo nacionalisticke kosti u Djindjicevom telu

Duboko grijesis to neki pokusavaju od njega da naprave cedu ili cedinog ucitelja ali to on nikada nije bio pa pogledajte malo njegove izjave
Covjek se bavio sa previse problema da da onih nacionalij nije mogao da stigne
O kako bi se neki prevarili danas da je on ziv
duboko prevarili

Ajde, koliko vas je, iskreno, dok je bio ziv pricalo da zasluzuje metak, da je izdajnik, da je ovo i ono, a sada ga hvalite? Nemojte da se stidite, lepo je priznati.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ja nigde u njegovim recima ne vidim da je on rekao - ako oni priznaju Kosovo, mi necemo u EU.
DJINDJIC: REGIONALNO POVEZIVANJE PRE ULASKA U EU

BEOGRAD, 6. januara 2003. (Beta) Srpski premijer Zoran Djindjic ocenio je da je pre ulaska u Evropsku uniju (EU) za Srbiju neophodno da se formira regionalni blok sa zemljama Balkana.

"Srbija pretenduje da udje u EU, ali je pre toga neophodno da se formira regionalni blok sa susedima na Balkanskom poluostrvu", kazao je Djindjic u intervjuu brazilskom dnevnom listu "O estado de Sao Paolo" (O Estado de S.Paulo), koji je objavljen i na internet sajtu Vlade Srbije.

Srpski premijer je, tokom novogodisnjih praznika, u Braziliji predvodio jugoslovensku delegaciju na svecanoj inauguraciji novoizabranog brazilskog predsednika Luiza Inacia Lula da Silve.

Djindjic je rekao da je cilj Srbije i Crne Gore da se pre ulaska u EU, celo Balkansko poluostrvo integrise u jedno zajednicko trziste.

"Smatramo da nije logicno gubiti vreme i imati neke cvrste granice, ako cemo posle nekoliko godina svi uci u EU bez granica", rekao je Djindjic.

NEMA ODLAGANJA STANJA

Neki su, i u zemlji i u svetu, zbog Kosova i Metohije već počeli da na Vas sumnjičavo gledaju...

- Istina je, već sam, zbog Kosmeta, pokvario odnose sa dosta svojih kolega u međunarodnim organizacijama. Neki od njih su ovo za šta se zalažem shvatili kao guranje prsta u oko. Kosmet je, međutim, za mene državni prioritet broj jedan. Status Kosova je, ustvari, status Srbije. Mi ne možemo da zaokružimo državnost Srbije, dok ne znamo kakav je status Kosova i Metohije. Ja sam izabran da branim interese Srbije. Prva je stvar – kad hoćete nešto branite – da znate šta branite. Svet mora da shvati da srpske demokrate, a i ja kao predsednik Vlade Srbije, posle dve godine, još ne možemo da kažemo šta je naša država. Moraju da shvate i prihvate: da je to za nas – zato što bi bio i za svaku drugu normalnu državu i narod – veliki problem. Da Beograd, stoga ne može prihvatiti dalje odlaganje pitanja “konačnog statusa”, Reakcije koje su do mene došle bile su zaista prilično nervozni. Ali, imam utisak i da sam ponekoga uhvatio usred nekih “radnji”. Čini mi se da nekima remetimo koncepciju za Balkan i Kosovo i Metohiju. Treba ih i razumeti. Taman su bili napravili svoj koncept, a onda neki Đinđić počinje da “pali svetlo”. I govori: stanite, ne može više tako, da vidimo šta je dosad urađeno i kuda dalje. Meni je ova reakcija bila dokaz da, u suštini, postoji neki prećutni plan da se 2004. ili 2005. godine zaokruži nezavisnost Kosova.

Na osnovu čega pretpostavljate da se radi o čitavom planu, makar i prećutnom?

- Mada nemam dokaze baš za sve, zaista se bojim da takav “prećutni plan” već postoji. Štaviše, da je njegov sastavni deo namera, kada se Beograd s tim bude realno suočio, da glavni ustupak Srbiji bude obećanje da se neće dozvoliti otcepljenje takvog faktički već nezavisnog Kosmeta. Podozrevam da bi nam tada bilo stavljeno do znanja: e, sada sa Prištinom harmonizujte odnose. Lako je, na žalost, pretpostaviti: da mi u takvoj situaciji ne bismo bili u prilici da utičemo na događaje na Kosovu i da bismo na “harmonizovanju” - pri čemu bi glavna odgovornost ležala na Beogradu - mogli da radimo decenijama. Pri tom bi nam se poručivalo: očekujemo da Beograd i dalje ima razumevanje za svetske odnose, dok bi sa Albancima išlo kao i do sada. Uz traženje da shvatimo da međunarodna zajednica s njima ne može da izađe na kraj. Ovo bi bilo krajnje opasno za stabilnost i Srbije i celog regiona. Od početka januara, kada sam krenuo u tu diplomatsku ofanzivu, do danas ništa se nije temeljno izmenilo, ali je “prikočen” tempo prenošenja suvereniteta Srbije na lokalnu albansku vlast i u oblasti bezbednosti. To nije malo, ali nije nipošto sve niti dovoljno. Iz istih razloga nije dovoljna ni Štajnerova inicijativa. Stvari će početi suštinski da se menjaju tek kada međunarodna zajednica kaže: rešenje je u kompromisu koji traži Rezolucija 1244. Rešenje je u suštinskoj autonomiji za Kosmet, vraćanju proteranih Srba i vraćanju predviđenog broja naših policajaca u pokrajinu. U striktnom sprovođenju rezolucije 1244, do poslednjeg slova. Tek kada iz NJujorka i Brisela počnu da stižu ovakvi glasovi - situacija će početi da se suštinski menja nabolje.

Dok ovo govorite imate li u vidu i odgovore koje ste dobili na pisma, koja ste nedavno uputili liderima najvećih zemalja, od DŽordža Buša do Vladimira Putina?

- Ne direktno. U tim odgovorima, koji su delimično stigli zatvorenom postom, delimično preko ambasadora, ima priznanja da se tokom protekle četiri godine na Kosmetu dešavalo mnogo šta sto rezolucijom 1244 nije bilo predviđeno. Odgovori sadrže i jasna zalaganja za poštovanje te rezolucije, ali to za mene nije nikakva garancija. Zato ćemo - to će biti naš oficijelni zahtev - tražiti da se povodom četiri godine od dolaska međunarodne misije na Kosovu i Metohiju napravi analiza ostvarenog. Tražićemo da u pravljenju takve analize učestvuju eksperti Saveta bezbednosti, EU, Beograda i Prištine. Da se formira tim koji će pripremiti “belu knjigu” o protekle četiri godine, koja bi pokazala: šta sve nije urađeno, koliko je ljudi vraćeno u pokrajinu, zašto nisu realizovane odredbe o povratku vaše vojske i policije, šta je sa “suštinskom autonomijom”, normalizacijom odnosa, sa standardima o kojima Štajner često govori?

Citat
Ajde, koliko vas je, iskreno, dok je bio ziv pricalo da zasluzuje metak, da je izdajnik, da je ovo i ono, a sada ga hvalite? Nemojte da se stidite, lepo je priznati.
Evo ja prvi.Ne kazem da je zaluzio metak ali kazem da je bio strano covek koji je okazao poslusnost i zato dobi metak.Cak ima i film koji govorio o tome a mislim da se zove Trumanov Sou
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ajde, ok... u pravu je alexnikolic. evo ja cu priznati
nas 338
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.