Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pet godina od ubistva premijera Zorana Djindjica  (Pročitano 51194 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citati od Zorana:

• NIN, 25.6.2002, Beograd
Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami. Mi smo u isto vreme i problem i rešenje. I danas je zadatak isti. Pripremiti zemlju za šanse i iskušenja novog veka. Nadoknaditi zaostatak u odnosu na razvijenu Evropu. U vlastitom društvu stvoriti moderne ustanove uspešnu ekonomiju. I danas, kao pre jednog i kao pre dva veka, za uspešno obavljanje zadatka potrebni su nam sveža energija i nada, samodisciplina i istrajnost.

Medutim, našem nacionalnom mentalitetu svojstvene su erupcije energije, pa potom pražnjenje i malodušnost. Mi smo veseo narod koji istovremeno ceni pesimizam jer ga smatra otmenim. I, jer oslobada od odgovornosti. Ako vec unapred sumnjate u svoj uspeh, neuspeh ce vam lakše pasti, jer ste ga mudro predvideli. Nedostaje nam kondicija za ozbiljnu strategiju. Nedostaju nam ljudi sa jakim karakterom u javnom životu. Previše je površnog mudrovanja površnog nezadovoljstva, koji ne podsticu i ne oplemenjuju akciju, nego je blokiraju. I previše je intriga i taceva, kao u Rimskom carstvu godinu dana pre njegovog raspada.

• Još uvek nismo srušili most koji nas povezuje sa katastrofalnom prošlošcu, još uvek je moguc pad unazad. Balkan je još uvek pun razornih potencijala.

• Nema više spavanja. Vreme je za akciju. Spavacete kada odete u penziju.

• Reforme nikada nisu popularne ako treba da budu uspešne jer uvek mnogo koštaju. Da biste bili popularni, morate da preuzmete rizik nepopularnosti.

• U Srbiji je još uvek rizicnije biti policajac ili sudija, nego kriminalac.

• Sudije moraju da shvate da su zavisne od zakona, da njihova nezavisnost nije božanska i da ne smeju biti zavisni od kriminala.

• Ne želim više da slušam da su Srbi pobili Muslimane u Srbebrenici. Želim da znam ko je odgovoran za to!

• Nije uobicajeno da razvaljujete vrata pre nego što pokucate.

• U svakoj zemlji ima korova, samo se u Srbiji korov zaliva.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

• Još uvek nismo srušili most koji nas povezuje sa katastrofalnom prošlošcu, još uvek je moguc pad unazad. Balkan je još uvek pun razornih potencijala.

• Nema više spavanja. Vreme je za akciju. Spavacete kada odete u penziju.

• Reforme nikada nisu popularne ako treba da budu uspešne jer uvek mnogo koštaju. Da biste bili popularni, morate da preuzmete rizik nepopularnosti.

• U Srbiji je još uvek rizicnije biti policajac ili sudija, nego kriminalac.

• Sudije moraju da shvate da su zavisne od zakona, da njihova nezavisnost nije božanska i da ne smeju biti zavisni od kriminala.

• Ne želim više da slušam da su Srbi pobili Muslimane u Srbebrenici. Želim da znam ko je odgovoran za to!

• Nije uobicajeno da razvaljujete vrata pre nego što pokucate.

• U svakoj zemlji ima korova, samo se u Srbiji korov zaliva.

Престани, стомак ме заболе од смеха!
Фале изјаве као што су:

- боље бити богат десет година него сиромашан пет недеља.
- пажљиво жваћући помажеш држави
- спасавање дављеника - ствар самих дављеника

« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 00:24:13 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Odličan imidž dođeš i kupiš sartid za 100mil  koji vredi bar 5 puta više ako se tako gradi imidž onda nam takav nije ni potreban
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
@Teodora da mi se i dalje slatko smijes... Smile

Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami!

• Mi smo veseo narod, koji istovremeno ceni pesimizam jer ga smatra otmenim i oslobada od odgovornosti. Ako vec unapred sumnjate u svoj uspeh, neuspeh ce vam lakše pasti jer ste ga mudro predvideli.

• Prevarenim se može smatrati samo onaj deo naroda koji je verovao da ce sa dolaskom politicke demokratije automatski doci ekonomsko blagostanje.

• Moramo da postanemo zemlja koja je privlacna za ulaganja. To podrazumeva korenito restrukturiranje nasledene privrede i društva, ali i preispitivanje odredenih nasledenih prava.

• Naš ukupni uspeh zavisi od voljnog faktora, od naše sposobnosti da se dogovorimo o prioritetima i svu energiju usmerimo na njihovo ostvarenje.

• Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvodenje reda.

• Nisam došao na ovo mesto da budem popularan. Došao sam da obavim istorijski posao- uvodenja reda u Srbiji, a taj prvi koji uvodi red je uvek nepopularan.

• Da smo, svako u svom okruženju, ispravljali ono što je pogrešno i pogresne ljude zaustavljali na njihovom putu, da smo ih sprecavali da cine loše stvari, ne bi se te loše stvari dešavale.

• Naša parola je: postati ravnopravni deo sveta, da naša deca i unuci imaju svoju buducnost, kako je ne bi tražili u drugim zemljama.

• Od drugih se razlikujem po tome što želim da promenim svet u Srbiji dok inetelektualci posmatraju i analiziraju pušeci cigarete i gundajuci.

• Život je, narocito u poslu i politici, stalni proces donošenja odluka i preuzimanja odgovornosti. Tražim da ljudi budu ¨za¨ ili ¨protiv¨

• Nevažno je da li je neko malo na ovu ili onu stranu; ako je strucan, ako je pošten, ako je vredan i ako može da uradi konkretan posao- dragocen mi je.

• Ne možete da suzbijete požar, a da se ne opecete, na možete da suzbijete poplavu a da se ne pokvasite i ne možete da se borite sa organizovanim kriminalom a da vam ne prete.

• Cilj mi je da se vlast u Srbiji meri po tome šta je od postojecih realnih šansi svojim trudom i veštinom iskoristila za zemlju, a ne po tome kako lepo prica, udvara se narodu i kakve dobre namere ima.

• Voleo bih da se u našoj zemlji 24 sata nešto dešava, da nema spavanja, da se stalno neke stvari rade.

• Možda cemo po pitanju Haga ponovo doci u situaciju da biramo- da li idemo svojim putem u pustinju ili u Evropu. Ja sam za Evropu.

• Moto koji me vuce napred je nikada se ne predaj. Ako kreneš u preticanje, dodaj gas. Radi ono što smatraš da je ispravno, ne ono što ce vecina da podrži.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
Пре него што уђеш у стан отвори врата.

Да би возио аутомобил мораш га прво упалити.

Када ти се једе сендвич са шунком, немој да купиш сендвич са пилетином.

Да би уживао у интернету, мораш прво купити рачунар.

Пази како ми добро иде измишљање мудролија, јел има неки такмичење да се пријавим?!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Moze li neko da postavi govor te osobe, kada poziva NATO, da nastavi sa bombardovanjem Srbije ?  Smile
A, on je u tom trenutku van Srbije

Ne moze zato sto ne postoji. To te "Identitet" zajebo, a i on vise ne postoji. Mozda "Kurir" ili "Gazeta". Postoji samo ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=ShHVauvZsm0

To sto ti tvrdis da ne postoji, tvrdio je i taj koga danas vise nema, isti taj koji je sa bezbedne razdaljine , pozivao NATO aviona da bombarduju Srbiju, tak koji je na krilima tih bombardera i dosao na vlast u Srbiju
Vise puta sam naglasio da se zaista trudim da ne kazem svoje misljenje o istom, jer je covek, kakav god po meni on bio, mrtav
Ali kada vec tvrdis da doticni govor ne postoji, ili da su ga izmislle pojedine novine
Moram ti samo napisati, da sta god ti mislio, od istine se ne moze pobeci!
A istina je da sam ja licno slusao na programu radija "Slobodne Evrope", doticnu osobu, kako uzivo u toku svoje analize ili vidjenja dotadasnjeg dejstva NATO avijacije po Srbiji, izjavljuje izmedju ostalog "Nastavite da bombardujete Srbiju, Milosevic, jos dve nedelje i nece vise moci da izdrzi"!!!!!!!!!!
To je izjavljivala ta osoba sa bezbedne mu razdaljine dok je Srbija bila pod bombama, buducih mu gazdi
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 

Max, hajde nađi tu izjavu, istu izjavu sam čuo 1000 puta od rraznih likova, ali niko nijemogao da je potkrepi bilo kakvim dokazom osim onim 1000 puta izgovorena laž postaje istina.

Izjava od strane Djindjica je u originalu glasila:
"Najlogicnije za NATO je da nastave bombardovanje Srbije, nema potrebe za izvodjenje kopnene invazije NATO jer su se vazusni napadi pokazali sasvim dovoljno efikasni, jer jos 2 do 3 nedelje u Srbiji ce biti unistena civilna infrastruktura i to ce primorati Milosevica na kapitulaciju."

Proslo je ipak dosta godina od trenutka kada sam slusao pomenuti intervju, tako da ti prethodno i nisam citirao u originalu, ali nisam puno ni pogresio
Potrudicu se da ti pronadjem celu verziju pomenutog intervjua, gde Djindjic poziva na bombardovanje Srbije
Ovo je samo deo koji sam za kratko vreme pronasao na netu
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 00:42:30 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Tri šećerane za 9 i slovima devet evra kupio je nosač kovčega pokojnog premijera,što mi neko nejavi za tender ponudio bi barem 15e
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Koje god bili orijentacije, složićete se u jednom, a to je da je dr. Zoran Đinđić bio jedan od političara koji je najviše želeo da vidi Srbiju među razvijenim zemljama Evrope i sveta. Tome je posvetio čitav svoj život! Alo bre ljudi, zbog čega ste toliko nisko pali... slušam, licitirate sa nekim milionima, nekretninama, o čemu vi pričate. Kako možete da pričate teko o čoveku koji nikome loše nije želeo, nikoga nije mrzeo, koji je po cenu sopstvene štete vukao ovu zemlju napred. Nije išao u ratove da bi osvajao, nije pljačkao tuđe domove, nije ostavljao leševe iza sebe.... Koji je bio greh tog čoveka, pa da sada pojedinci razapinju? Jel tolika mržnja u vama prema uređenom sistemu, gde svako zna svoje pravo , ali i gde svako ima određenu odgovornost u društvu, neko veću, neko manju? U čemu je ovde problem?

Kada bih banalizovao, bojim se da bi jedini problem kod nas ustvari bio sažet u sindrom "prodavačice u butiku", koji glasi: Bolje da radim mesečno za 10.000 dinara, nego da radim na procenat i da zaradim 20.000, jer onda moram da budem ljubazna, vredna, nasmejana, da osvajam i zadržim kupce, da budem kreativna, da kada dođem kući mislim i planiram šta ću i kako ću sutra ponuditi, onda ne bi mogla da idem na puš pauzu i da čučim pred vratima radnje sa plastičnom čašom u ruci jer će svako takvu radnju zaobići...  U Srbiji će biti ubijen ili marginalizovan svako ko pokuša da uvede rad na procenat !

Ko hoće da shvati ovu trivijalizaciju prilika kod nas, shvatiće!

« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 01:01:04 od robinns »
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Koje god bili orijentacije, složićete se u jednom, a to je da je dr. Zoran Đinđić bio jedan od političara koji je najviše želeo da vidi Srbiju među razvijenim zemljama Evrope i sveta. Tome je posvetio čitav svoj život! Alo bre ljudi, zbog čega ste toliko nisko pali... slušam, licitirate sa nekim milionima, nekretninama, o čemu vi pričate. Kako možete da pričate teko o čoveku koji nikome loše nije želeo, nikoga nije mrzeo, koji je po cenu sopstvene štete vukao ovu zemlju napred. Nije išao u ratove da bi osvajao, nije pljačkao tuđe domove, nije ostavljao leševe iza sebe.... Koji je bio greh tog čoveka, pa da sada pojedinci razapinju? Jel tolika mržnja u vama prema uređenom sistemu, gde svako zna svoje pravo , ali i gde svako ima određenu odgovornost u društvu, neko veću, neko manju? U čemu je ovde problem?

Kada bih banalizovao, bojim se da bi jedini problem kod nas ustvari bio sažet u sindrom "prodavačice u butiku", koji glasi: Bolje da radim mesečno za 10.000 dinara, nego da radim na procenat i da zaradim 20.000, jer onda moram da budem ljubazna, vredna, nasmejana, da osvajam i zadržim kupce, da budem kreativna, da kada dođem kući mislim i planiram šta ću i kako ću sutra ponuditi, onda ne bi mogla da idem na puš pauzu i da čučim pred vratima radnje sa plastičnom čašom u ruci jer će svako takvu radnju zaobići...  U Srbiji će biti ubijen ilimarginalizovan svako ko pokuša da uvede rad na procenat !

Ko hoće da shvati ovu trivijalizaciju prilika kod nas, shvatiće!

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.