Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:02:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PES6  (Pročitano 96592 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Meni je debeli smrad najjaci u Mancesteru a mozda i u celoj igri. Najbolji je kad se stavi kao SS,levo iza Sahe. Kad primi loptu na levoj strani strani na 40-ak metara od gola samo treba stisnuti ono R1+R2 i malo u stranu prema golu i ispali se kao iz topa,nema tog odbrambenog koji moze da ga stigne Smiley Posle toga je vec stvar rutine Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Meni je debeli smrad najjaci u Mancesteru a mozda i u celoj igri. Najbolji je kad se stavi kao SS,levo iza Sahe. Kad primi loptu na levoj strani strani na 40-ak metara od gola samo treba stisnuti ono R1+R2 i malo u stranu prema golu i ispali se kao iz topa,nema tog odbrambenog koji moze da ga stigne Smiley Posle toga je vec stvar rutine Smile
brate kad bi pritisnuo R1+R2 neko bi ti uzeo loptu to moze samo kad si sam
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
PES6 ? Prosto neznam odakle da počnem da ga pljujem. Sony 1 je jači od bilo kojeg PESa. ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
brate kad bi pritisnuo R1+R2 neko bi ti uzeo loptu to moze samo kad si sam

Au,brate... Ako znas da igras i imas ekstra igraca(sto debeli smrad jeste u ovoj igri),za R1+R2 je dovoljno i pola koraka prednosti u odnosu na odbrambenog igraca i skoro uvek pali,bio to Nesta,Lusio ili neki treci vrhunski defanzivac. Da bi napravio tu prednost idem ili u neki dribling ili samo obicno trcanje malo u stranu,cisto da pobegnem i napravim prostor za taj R1+R2 'manevar'. Kad je debeli sam po strani uopste mi ne treba R1+R2,dovoljno je brz i bez toga a ima i top u desnoj nozi Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6680
@sle jr i ja igram od kad je nastao a prije sam igrao we kad je bio na japanskom i skroz si u pravu za ronniea totalna je kanta ja sa njim ne znam go da pogodim sanse nema dok sa parkom mogu da zbombam sa 30m u trku sa ovim ne mogu kad stojim 1 na 1 sa golmanom sa 10m kanta igrac kanta al nema boljeg za prvi tim opet
rooney kanta Smile Smile
zavisi kakav tip fudbala igras ako igras stalno sa trouglom onda ti je ronney prava stvar Smile
anyway,moj drug igra stalno sa interom i kida me sa ibrom a pgotovo sa adrijem.daje mi suteve sa 30 metara i plus iz okreta i cak desnom nogom.ja tu onda prosto  Smile Smile
ali ga na kraju ipak rasturam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@sle jr i ja igram od kad je nastao a prije sam igrao we kad je bio na japanskom i skroz si u pravu za ronniea totalna je kanta ja sa njim ne znam go da pogodim sanse nema dok sa parkom mogu da zbombam sa 30m u trku sa ovim ne mogu kad stojim 1 na 1 sa golmanom sa 10m kanta igrac kanta al nema boljeg za prvi tim opet
slazem se...runi je dobar na sredini...za mene su u igri zakon:van nistelrooy,adriano ,zlatan Smile,aguero,zaneti,sahaaa:!:(to su oni sa kojima igram

a da
ja mislim da je prvi fudbal neki na soni 1 ..lopta se cuje kao kanta  :chuckel:ali bukvalno..(ne mogu da se setiim kako se zove taj fudbal)posle toga su we,iss,iss2 itditd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
international superstar soccer
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6230 2.0
Nisam siguran .Mislim da ima i jedan pre toga. . .
E da povlacim rec. .Odigrao sam par tekmi sa man utd. I razbio sam sa runijem. .I to sve na onu taktiku koju je cini mi se falzone rekao. . .Isti trip kao kod kake(samo pretrcava igrace) koji takodje kida. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6680
ma roni rastura
a pogotovo eto najbolji napadac na pes6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Eto je dobar,brz kao munja a i ne moze mu se uzeti lopta. Samo,ja jako retko igram sa Barsom,slaba mi je njihova odbrana.

Inace,prvi fudbal na ovaj fazon koji sam ja igrao je valjda 'Goal storm'.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:02:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.