Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:20:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PES6  (Pročitano 96701 puta)
Svakodnevni prolaznik

M70 Ab2 7.62mm+Tromblon

Zodijak
Pol
Poruke 399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
                                                                 Smile
  Kada igram,formaciju odredjujem u zavisnosti od tima sa kojim igram i protiv koga igram kao i od igraca koji su mi na raspolaganju.''Standardna''pocetna formacija mi je 4-3-3,kontra na bokovima sa uglavnom dugim loptama,sve u svemu formacija koja meni pomaze da dobro odmerim protivnika i s'tim da dalje u zavisnosti od potrebe prelazim ili na dominaciju sredine terene(3-5-2)ili u slucaju vodjstva idem u defanzivnu formaciju 5-4-1.
                                                                 Smile
  Od najmanje Cetiri igraca odbrane,centralna dva mi uvek markiraju zonu dok dva bocna uvek markiraju igrace,
s'tim da centralni igrac(ili igraci)na mestu CM uvek stavim da markiraju protivnickog CF ili ST,na taj nacin pomeram srednji red i stavljam vise u''Defensive Midfielder''cime dobijam sigurniju odbranu(gotovo neprolaznu)
                                                                 Smile
  Sve u svemu,imati svoju Taktiku i Formaciju kao i sve ostalo mnogo zavisi od igraca i samog nacina igranja.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam uzeo Lyon i rasturam sa njima. Toulalan i Diara su centralni vezni dok je Juninho ofanzivni vezni .Ovoj dvojici je zadatak da zaustave protivnicki napad i da bacaju loptu Govou ili Maloudi koji salju loptu Fredu. Odbrana sjajna napad fantastican
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
                                                                 Smile
  Kada igram,formaciju odredjujem u zavisnosti od tima sa kojim igram i protiv koga igram kao i od igraca koji su mi na raspolaganju.''Standardna''pocetna formacija mi je 4-3-3,kontra na bokovima sa uglavnom dugim loptama,sve u svemu formacija koja meni pomaze da dobro odmerim protivnika i s'tim da dalje u zavisnosti od potrebe prelazim ili na dominaciju sredine terene(3-5-2)ili u slucaju vodjstva idem u defanzivnu formaciju 5-4-1.
                                                                 Smile
  Od najmanje Cetiri igraca odbrane,centralna dva mi uvek markiraju zonu dok dva bocna uvek markiraju igrace,
s'tim da centralni igrac(ili igraci)na mestu CM uvek stavim da markiraju protivnickog CF ili ST,na taj nacin pomeram srednji red i stavljam vise u''Defensive Midfielder''cime dobijam sigurniju odbranu(gotovo neprolaznu)
                                                                 Smile
  Sve u svemu,imati svoju Taktiku i Formaciju kao i sve ostalo mnogo zavisi od igraca i samog nacina igranja.....
ti to kao da u stvarnosti vodis tim ne izgleda to tako kad igras na sony-u ja se uvek prilagodim igri protivnickog igraca
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

M70 Ab2 7.62mm+Tromblon

Zodijak
Pol
Poruke 399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
                                                                 Smile
  Kada igram,formaciju odredjujem u zavisnosti od tima sa kojim igram i protiv koga igram kao i od igraca koji su mi na raspolaganju.''Standardna''pocetna formacija mi je 4-3-3,kontra na bokovima sa uglavnom dugim loptama,sve u svemu formacija koja meni pomaze da dobro odmerim protivnika i s'tim da dalje u zavisnosti od potrebe prelazim ili na  dominaciju sredine terene(3-5-2)ili u slucaju vodjstva idem u defanzivnu formaciju 5-4-1.
                                                                 Smile
                                                                 Smile
ti to kao da u stvarnosti vodis tim ne izgleda to tako kad igras na sony-u ja se uvek prilagodim igri protivnickog igraca
Ja igram Top Player u Master Ligi i to sa Ximelesom i Jericom i ostalom kompanijom,pa da bi dobio rezultat koji hocu
                                                       obracam paznju na sve!
                                                                   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moja favoritna postava je 3-5-2...i nju koristim  sa gotovo svim klubovima(sa kojim igram)osim recimo sa celzijem,barsom i tako tim klubovima kod njih ostavljam default tj sa 3 napadaca....gotivim i 5-3-2 postavu. tom postavom kidam sa liverpulom...ne volim 4-4-2 flat postave jer je se slabo snalazim sa cetvoricom pozadi osim ako tu nisu ferdinand,teri,pujol....i ostali specijalci koji bi i u napadu gazili Smile....u pes5 sam gotivio 3-4-3  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 39
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Desire HD
Ljudi imam jedno pitanje,nadam se da mi mozete pomoci i nadam se da sam ga postavio na pravom mestu.Kupio sam usb adapter da bi mogao PES 6 da igram sa playstation 1 gamepad-om.Medjutim kada pokrenem PES 6 gamepad uopste ne reaguje nego i dalje sve ide preko tastature,probao sam da u settings-u promenim na player 1 medjutim nista se ne desava.Testirao sam gamepad u control panel-u u game controllers i rade mi svi dugmici.Da nije mozda problem u tome sto ga prihvata kao PS2 vibration pad,a reko sam vec da je ovo najobicniji gamepad za sony 1,bez vibracije...Pa ako neko moze da mi pomogne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung i5700 + D880
Moj drug ima valjda bas taj USB adapter i bez problema igramo sa dzojsticima sa Sony dvojke. Mozda igra ne 'prima' ove sa keca...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Mitsubishi sagem
kolko ja znam igra ne prima joysticke sa ps1 vec samo sa ps2, nisam siguran
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 315
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dajte mi neki potez za ps 2 neki trik kako driblati
IP sačuvana
social share
Nikad Nisi Sam
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 39
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Desire HD
Prima,prima sa ps1,namestio sam sljaka ko lud!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:20:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.