Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:07:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PES6  (Pročitano 96617 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehe sto ti je interista
mjenjam i ja ali najcesce ovako pocinjem ako se protivnik pokaze efikasnim u odbrani udje recoba sa formacijom 433
drugi sistem igre Smile
au uu rekoba je paklen igrac..steta sto moze da izdrzi jedno poluvreme..uopste u interovom napadu ne zna se koje bolji.....

ipak mislim da su u igri najbolji arsenal i barsa a ne i celzi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
ne znam ne mogu sa arsenalom niti sa bilo kojim drugim timom ono sto radim sa introm, jedino manchester je priblizno dobar(mislim meni i mom sistemu igre) recoba je sasvim dobar ako izbjegavas klizeci izdrzi i do kraja...samo bjezi
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG 
Po meni barsa je mnogo losa... Kad igram sa barsom ne mogu da uradim upola toga sto uradim sa realom, a sa realom ne mogu da uradim upola toga sto mogu sa interom pa sad vi vidite... Inter je najjaca ekipa pa mozda man utd, ali po meni ni real ne bi trebalo zapostaviti... Kad igram protiv buraza on igra sa interom ja sa realom i kidamo se a kad ja uzmem barsu ili neki drugi tim odvali me i do 8:0...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
ne znam sa barcom nikad nisam izgubio vise od 3 razlike, nisu mi tako lose, ja se sa realom ne znam sastavit, nije mi nikako jasno zasto al ne znam ne gubim nekim previse losim rezultatima al gubim zato jer rijetko go davam jos od kad je ronaldo poso u milan...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
tako sam ja sa liverpulom protiv barce il chelsea igro i napravi ovaj greshu i lopta dodje na vole gerrardu  sa nekih 40 m i prechku pogodim .. al je bio divljachki shut .. ovaj stao da me gleda i ja njega ..  par minuta smo o tome prichali dok smo nastavili igrat .. takvih akcija u starijim verzijama nisam imao
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
 Smile Smile Smile nisi ni mogao prilicno su poradili na fizici npr. ne sudaraju se igraci vise ko panjine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
a dobro ova njegova igrica je na kompjuteru plus je skinio 5 gb update sa svim timovima i navijanje cak..  nema nishta jace kad chujesh navijanje neko barem .. 8 gb sve ukupno al zato mocna igrica
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
okle upload
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po meni barsa je mnogo losa... Kad igram sa barsom ne mogu da uradim upola toga sto uradim sa realom, a sa realom ne mogu da uradim upola toga sto mogu sa interom pa sad vi vidite... Inter je najjaca ekipa pa mozda man utd, ali po meni ni real ne bi trebalo zapostaviti... Kad igram protiv buraza on igra sa interom ja sa realom i kidamo se a kad ja uzmem barsu ili neki drugi tim odvali me i do 8:0...
pa sve zavisi kakav tim ti odgovara...barsa je realno objektivno najjaca..ja sam interovac i igram samo sa interom ali ipak odbrana ume da se izbaguje kao i uvek kad je inter u pitanju....man utd ja u ovom pesu ne znam sa njima...real mi je rupa...primam golove ko lud...al zato nistelrooy..a mojko moja kolko je luud...ja recimo sam dobar i sa liverpoolom  pa sam cak i par partija odigrao sa milanom Smile..mnogo kidaju.....ee da sa atletikom unistavam

a kako ja da nabavim te patcheve??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
nisam ga pitao . lik je irac pa se nisam zadubljivao pretjerano u izvore njegovih downloada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:07:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.