Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:57:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PES6  (Pročitano 97271 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Siemens a65
igrao sam na soniju i mogu vam reci da nije nista bitno promenjen od proslog,ne znam kakav je na pc
IP sačuvana
social share
zvezda mi je sve zvezda zivot je.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
pes 6 je za mene razočarenje...kada se igra sa jakim klubovima rezultati budu 5:3, 4:4, 4:3... retko koja utakmica se završi ispod 6 golova...
preterano su nabudžili neke fudbalere pa tako sa ronaldinjom,ševčenkom ili kristijanom ronaldom može da se pretrči ceo teren i da se da gol (nikom im ništa ne može)...ipak nije ispalo loše kada se npr. biraju malo slabiji timovi tipa Fulama, Saragose, Lacija...rezultati su realniji a i zanimljivije je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k550i
pes 6 je za mene razočarenje...kada se igra sa jakim klubovima rezultati budu 5:3, 4:4, 4:3... retko koja utakmica se završi ispod 6 golova...
preterano su nabudžili neke fudbalere pa tako sa ronaldinjom,ševčenkom ili kristijanom ronaldom može da se pretrči ceo teren i da se da gol (nikom im ništa ne može)...ipak nije ispalo loše kada se npr. biraju malo slabiji timovi tipa Fulama, Saragose, Lacija...rezultati su realniji a i zanimljivije je  Smile
probaj da ukljucis igru na najteze koliko se secam to je profesional pa da vidim koliko ces primiti golova
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
najteze je top player i to mi je uključeno uvek...ono se nije odnosilo kad igram protiv kompa nego kad se skupi društvo i igra nas 5,6 međusobno...
što se tiče kompa previše je slab za razliku od pes-a 5...ranije na najtežem nisam mogao da osvojim bilo koju ligu u prvoj sezoni, a sad sa Čelzijem ostavim ostale klubove na kraju i po 10 bodova više.
previše je ziheraški fudbal i zavizi od individualme igre jendog igrača...
i pored nekih mana trenutno ne postoji bolji fudbal.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2006, 17:09:19 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Upravo tako,ima mane ali ne znam za bolji..Malo me nervira bas to ste primetili,neki igraci su prebudzeni (ne znam za K.Ronalda,ali drug sa Ronaldinjom i Anrijem mi prolazi kroz odbrambene igrace,tako da vise ne idem na klasicno cuvanje nego pokusavam da procitam na koju ce stranu pa tek onda "ulecem" Smiley )

Valensija i Palermo su do jaja  Smile  Andrea Karacolo ubica  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k550i
pa meni se svidja sto kad igras protiv kompa mnogo vise kombinuje i ima lepe akcije a i ti da bi ga pobedio ispred njegovih sesnaest moras mnogo da kombinujes
a to kad igrate jedni protiv drugih i date tolkio golova vi definitivnno ne znate da postavite odbranu probaj ga ti kontrolises igrace u odbrani a ne ono sa r1 x
uma tu jos mnogo stvari koje treba pohvaliti ali je mnogo manje onih koje treba promeniti tako da se nadam da ce konami za sledecu sezonu spremiti jedan poseban PES za komp sa extra  grafikom  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i5700 + D880
Ne znamo da postavimo odbranu? E,prijatelju...Normalno da sam kontrolisem igrace u odbrani,povremeno idem sa prebacivanjem na kompjuter pa kockom da ga on napadne dok ja postavim ostale u odbrani..Sad bi' mogao esej da napisem,ali me mrzi...Uglavnom,protiv Anrija i Ronaldinja mora mnogo da se poklopi da bi ih zadrzao Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k550i
da to jeste ali ste svi zaborvili na roony-a koji prolazi kroz odbranu kao vruc noz kroz puter
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ma Rooney je bolji nego sto ga napravili!!! Mislim da su Adriano i Ibrahimovic napravljeni kao bogovi kao i Inter uopste.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ma Rooney je bolji nego sto ga napravili!!! Mislim da su Adriano i Ibrahimovic napravljeni kao bogovi kao i Inter uopste.
Inter ima dobre igrace samo ne mogu da se ukomponuju u pravom zivotu...ali adriano i ibrahimovic su zaista prenabudzeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:57:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.358 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.