Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:39:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Spor racunar  (Pročitano 1273 puta)
27. Maj 2013, 00:00:37
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
Zastava Obrenovac
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ovako, pokvario mi se komp na par dana, zatim sam promenio napajanje, ali desava se sledece:
1. Nece iz prve da upali, nego cackam kablove pola sata, da bih ubo polozaj kad hoce da upali...
2. Duuugo vremena mu treba da prodje ona slicica maticne, na samom pocetku paljenja, i opet malo duze ocitava Windows...
3. Ja sam mislio da je do OS-a, ali tada je bio tek uradjen, mislio sam da sam ubacio neki virus uz drivere, pa da se ne bih zaj*bavao, dok jos nema puno programa ponovo sam digao novi OS i koci ponovo, a i u radu... S tim da je tek uradjen sistem, on bi trebao da "leti", nije bas toliko mator...

Sutra cu ga proveriti Boot Hirensom, jer sumnjam na HDD... Sta jos moze da bude?

P.S. Nije mi toliko bitno, jer planiram da ga vise ne koristim za mesec-dva, jer je vec zasao u godine, ali nek mi barem tih mesec-dva radi kako treba, da ga do kraja pamtim po dobrom... Smile

Unapred zahvalan  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Mozda sam lud, ali ne i lud
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
HTC Sensation
Ako mu dugo treba da odradi POST (power on self-test), tj. da prodje slicica, onda nije do sistema, drajvera, ni verovatno do harda. Pokusaj da iskljucis hard disk i da upalis komp bez njega, pa uporedi. Mozda je nesto do ploce... Pokusaj da odardis reset biosa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
SonyEricsson W950, Z1010
1. Koja konfiguracija je u pitanju? Ako se radi o baš staroj konfiguraciji onda je jednostavno izvozala svoje Smile
2. Promeni kablove
3. Probaj sa drugim napajanjem
4. Za svaki slučaj bekapuj hard Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
Zastava Obrenovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Izvinjavam se sto nisam odgovarao, neki problemi...

1. Koja konfiguracija je u pitanju? Ako se radi o baš staroj konfiguraciji onda je jednostavno izvozala svoje Smile
2. Promeni kablove
3. Probaj sa drugim napajanjem
4. Za svaki slučaj bekapuj hard Smile

1. 1.67 GhZ Intel Pentium 4, 80GB WD HDD + 20GB MAXTOR (To sam nasao sa nekog bas starog kompa, pa sam uzeo da ubacim tu filmove Smile), ATI RADEON 9250 128mb VRAM 400 MhZ brzina, 768mb RAM... Jel sam sve rekao?
Pisem sa drugog kompa, tako da je ovo iz secanja, ali trebalo bi da je sve tacno Smile...
2. Kablove iz maticne u HDD?
3. Ovo mi je novo novcijato napajanje, ima 2 dana...
4. Nemam nista na njemu, prosle godine sam sve sjeb*o sa njega... Imao sam slike sa putovanja jos od 2005. pa nadalje, ma sve je bilo... Sad mi je zao sto je to otislo sve u k... Na pocetku sam mislio: Ma nema veze, ionako mi ne treba, necu da ih gledam svaki sekund, sad mi je vec krivo... Zavrsio sam svoju ispovest :DDDD

Ako mu dugo treba da odradi POST (power on self-test), tj. da prodje slicica, onda nije do sistema, drajvera, ni verovatno do harda. Pokusaj da iskljucis hard disk i da upalis komp bez njega, pa uporedi. Mozda je nesto do ploce... Pokusaj da odardis reset biosa.

Moguce da je do ploce...
IP sačuvana
social share
Mozda sam lud, ali ne i lud
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Apple iphone 5
Pogledaj kablove i testiraj HDD ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 6630, valjda
Ajd ovako...
Probaj da startujesh komp bez ubodenih USB uredjaja...
Iskopchaj HDD pa probaj koliko treba da prodje slichica biosa, oshchupaj DVD pa probaj koliko treba da prodje slichica biosa....
Ajd pa javi...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:39:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.