Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Zato sam ja odabrao zuti dres Nije mi jasno kako je SF samo potrefio kod mene ove male kucice, jer mu ja nisam rekao, a upravo moj teren se nalazi na ovakvom mjestu... AMD koji mi je sponzor, sam bacio... (nisu me dovoljno placali) pa sam presao na Intel...
*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Opera 8.50
Nokia onaj veliki
Ma super su avatari, jos samo da SF pocne da radi novu turu, tj. da batali ovaj privremeni, ali u svakom slucaju zasluzeni, odmor, pa i ja da mu posaljem da mi odradi kakvo cudo!
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.