Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:47:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73019 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Sony xperia tipo
Za Fleaja zna ceo svet, a za te tvoje basiste niko nije ni cuo, verovatno!
Далеко од тога да мислим да је Flea лош, али популарност није увек мерило квалитета.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li mislis da sam gluva? Aman, covece, valjda cujem ko bolje svira... Uostalom, misli sta hoces, mozes da me ubedjujes dokle hoces, ja cu ostati pri svome i misljenje necu promeniti...
A sto se tice toga da popularnost nije merilo, slazem se, Flea je bio fenomenalan basista i pre nego sto su se Peppersi proslavili... Ali moram da dodam da se ne bi ni proslavili da nisu fenomenalni! Oduvek su se razlikovali i imali nesto sto publiku privlaci. Nije ih reklama proslavila ili vrtenje na radiju ili TV-u, kao sto se danas mnogi proslavljaju... Narod je video nesto u njima neku fenomenalnu energiju, muziku, scenski nastup... Proslavili su se zato sto zasluzuju da ceo svet cuje za njih!!! Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 23:04:49 od RHCP 4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da im ti nisi bila mozda menadzer,eto Daril Jones je svirao jazz sa Milesom pa onda sa Stingom i na kraju zavrsio u  Stonsima e to je basista kome Flea vodu nemoze da donese, asto se tice scenskog nasupa odavno su oni uprdeli motku,na to jos jedino moze da se pale deca  ko sto si ti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MOLIM TE, nemoj ti da mi pricas o Peppersima! Vidim koliko je tvoje "znanje" o njima... Smile A to da se samo klinci pale na Pepperse nije tacno i ti to znas, samo neces da priznas...:roll:
« Poslednja izmena: 19. Jul 2007, 14:12:39 od RHCP 4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Slusaj mla velika ili sta si vec,ti nemas pojma o peppersima,niti razumes njihovu muziku niti bilo sta znas uopste o muzici,napalio te neko da je to dobro pa sad blenes u njih "ko tele u sarena vrata" ovo je naravno metafora
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ha, ha, ha... Ja ne znam nista o njima...Ha, ha, ha...Kako si duhovit... Pa ja znam vise o njima nego sto ti mozes i da zamislis! Svi mi kazu da nisam normalna i da nisu nikada videli tolikog fanatika, a ti mi kazes da ne znam nista...E, jadan si...Kako si se pogubio...Zao mi te je, stvarno... Ne znas sta ta mi kazes, pa lupetas gluposti... I na svim stranim forumima kazu da takvog fanatika videli nisu... I nije me niko napalio, valjda mogu sama da procenim sta mi se svidja, a sta ne... A sto se tice mog razumevanja u muziku i moje obrazovanosti, tu se grdno varas!!! Znam mnooooogo o muzici i muzicki sam obrazovana, zavrsila sam osnovnu muzicku sa svim peticama, od pocetka do kraja...Imam silne nagrade...Imala sam puno koncerata, nastupa, takmicenja...I upisujem srednju muzicku!!! Zato, MOLIM TE, nemoj ti da mi pricas o muzickom obrazovanju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Rekoh ja da si fanatik a ti mi neverujes,znaci fanatici gube kriterijume o kvalitetu,muzici,sportu bilo cemu,sto ta osoba predstavlja,tako da si ti zaludjena i oprastam ti,otreznices se valjda nekada,ti si odrzavala koncerte ma daj smesno,to je bilo pred odeljenjem ono do re mi fa so-la :mrgreen:stoi se tice pepersa,imaju par solidnih studijskih snimki,par odlicnih,i par za sva vremena,sto se tice live nastupa tu su veoma tanki
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izvini, zasto sumnjas da dobro sviram gitaru? Nisam to rekla da bih te zadivila, vec da bi znao da imam muzickog obrazovanja...A sto se Peppersa tice, ja sam svoje rekla...Naravno da sam fanatik, ali ne bih bila fanatik da Peppersi nisu odlicni...Daj, molim te, pa toliko ljudi ih obozava...Hoces da kazes da smo svi ludi?! Znaci, po ko zna koji put te molim, ne pricaj ti meni o njima, jer znam o njima sve, mnooooooogo vise od tebe!!! Sto se live nastupa tice, gresis i tacka!!! Extra su uzivo, ali extra!!! Misli sta hoces!!! Cak su im, pre nego sto su postali popularni, pricali da su super uzivo, ali da tu energiju sa bine nece uspeti da prenesu na album! Uostalom, necu vise da se raspravljam i da dozvolim da ti pokusas da me ucis o njima... Mene TI da ucis...Mislim da bi trebalo da bude obrnuto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
alo ljudi! Smiley

Stvarno je dosta... Cimate se bezveze... Wink
IP sačuvana
social share

Can't find a way, to get across the hate, when I see you!
I feel it scratch inside, i want to slash and beat you!
I rip apart the things inside, that excite you!
I can't control myself, i fucking hate you!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jedno je fan a drugo je fanattic,pogledaj film sa R.De Nirom i bice ti jasno sve,ako si mozda cak i muzicki obrazovana onda je jos jadnije sto smatras clanove gore navedenog benda za neke vrhunske muzicare i instrumentaliste
« Poslednja izmena: 19. Jul 2007, 16:52:12 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:47:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.