Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:50:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73025 puta)
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6500s
Pa da, naravno, kod nas je bio fest i ja sam i ocekivao to, a ne znam sta su se drugi nadali, sto kazes lepo, cecu su slusalu dok su se vracali, to sam i ja cuo, nazalost, pa su mislili da ce i ovi da sviraju 3 sata!

Evo svima koji misle da su pepersi smradovi, da vide da nije samo kod nas tako, nego je ljudi to bio FESTIVAL i njima je placeno da sviraju toliko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.5 mil = 2h do 2:30h, full koncert
2 mil = 1:15h do 1:30h, festival

Evo u danskoj sta je bilo, da ne pricaju svi da je samo u srbiji tako!

08th July - Roskilde FESTIVAL Denmark

Intro
Can’t Stop
Dani California
Charlie
Havana Affair
Parallel Universe
John solo
Snow ((Hey Oh))
Right On Time
She’s Only 18
Californication
What Is Soul?
By the Way

ENCORE
Drums solo
Flea played the trumpet
C’mon Girl
Give It Away
End jam

Kod nas su izostavljene 2 pesme zbog loseg zdravlja dragog nam dzona  Smile
ali to je to uglavnom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6030
Пошто живим у непосредној близини Инђије, посао ми је у Инђији. Данас сам причао са једним другаром, један је од најбогатијих бизнисмена Инђије, каже да је град Инђија од концерта RHCP зарадила НИШТА.  Пукла је ко звечка!  Човек има ланац кладионица, апартмана, кафића...   Ето "младог и перспективног Јешића", Сад ће Инђијске главешине да ударају по ушима пореским обвезницима.  (да није жалосно, било би смешно).
RHCP промашена инвестиција деценије!
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 00:08:48 od vozi-misko »
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Ljudi shto se tiche svirke peppersa, mnogo ste ochekivali, ste mislili da netje biti klasichna tezga? Pa sve shto dovuche vishe od 30.000 ljudi na koncert radi tezgu i to najklasichniju to pod 1 pod 2 oni su imali status HEADLINER-a na FESTIVALU a ne na solo koncertu, mada su o5 ispali pi<censored>ke zbog toga. Evo recimo Manowar su 30.6 u Bugarskoj isto svirali na festivalu pa su ljudi svirali 3,5 sata EEEEE BRE jbt opeljeshili su narod ni za shta. A shto se tiche toga shta je indjija zaradila a shta nije mogu retji da su jedino komunalci profitirali jer su radili prekovremeno na chishtjenju prostora posle koncerta i to je to svi ostali su popucali jer su ochekivali da tje mnoshtvo ljudi dotji od preko na vishe dana i ostati u indjiji hotje bole ih patka, pa odlazak na koncerte u inostranstvo se odvija po planu polazak barem dan pred koncert, dolazak na dan koncerta i bleja po gradu do 2 - 3 sata pred koncert i pravac mesto odrzhavanja dogadjaja niko ne odseda u hotelima, jedino da je festival trajao vishe dana pa bi i bilo nekog profita i za grad Indjija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
JA SAM NAJSRECNIJA OSOBA IKADA!!! Ne mogu da vam opisem koliko sam se ubila od plakanja....Svi su mi pricali da nisam normalna...Intervjuisali su me jer su svi vikali da me intervjuisu i da u zivotu nisu videli da neko voli TOLIKO Pepperse!!! Bila sam u prvom redu i PRVA, ali PRVA sam dobila narukvicu za fan-pit od te novinarke koja me je intervjuisala. Shvatila je koliko NENORMALNO volim Pepperse!!! Svi su me pred koncert pitali da li sam dobro, SVI, pa cak i oni udaljeni 3, 4 metara od mene!!! Cak me je i obezbedjenje stalno to pitalo jer su videli KOLIKO sam plakala!!! A kad sam ugledala Pepperse....Mislim da sam mogla da umrem ISTOG MOMENTA!!! Vristala sam IZ SVEG GLASA, plakala kao nenormalna....Ali ne jecala, vec PLAKALA kao kreten!!! Slala sam im poljupce, mahala, drala se da ih volim, UMIRALA SAM!!! Cak mislim da mi je moja ljubav lepa Anthony, mahnula...Jer se okrenuo BAS ka meni i ja sam mu mahala kao luda...I on me je pogledao i zamahnuo levom rukom kruzno, kao kad igram ali mislim da mi je mahnuo. Mama kaze da jeste, a ljubomorna sestra tvrdi da nije...U svakom slucaju, pogledao je KA MENI!!! Srce moje!!! Sva cetvorica su DIIIIIIIIIIIIIIVVVVNIIIIIII!!!
Napisala sam kkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiilometar ski tekst u vezi koncerta na ovoj temi, ali nije htelo nesto da objavi... Napisacu opet kasnije, ako me net ne bude zezao kao sad...
Sto se onih flasa tice, MRZIM TE LJUDE koji su to radili!!! Ubila sam se od plakanja, ali ovaj put od BESA i TUGE, ne od srece!!! Sela sam i naslonila se na ogradu i pocela da VRISTIM!!! Jedna zena me je pitala zasto i ja sam joj rekla da bih UBILA te ljude koji gadjaju i sebe nazivaju fanovima i kukala kako ce Peppersi misliti da nemaju fanove ovde i da smo stoka!!! Medjutim tesila sam se u fazonu: "Ma, nisu oni gadjali BAS Pepperse LICNO, vec ekipu koja je sklanjala opremu, a to moze da se protumaci i kao da su i gadjali jer ne zele da dozvole da se oprema skloni, hoce da je ostave, jer hoce da Peppersi jos sviraju, jer ih vole!" Tesila sam se da ce oni to tako protumacti...
Ali, ako su nam se stvarno izvinuli (mada nije bilo potrebe da nam se izvinjavaju za FENOMENALAN NASTUP, mi smo njima trebali da se izvinjavamo za ono gadjanje), mozda ce ponovo doci!   
 Smile Smile Smile

Sad sam danima uzasno tuzna jer HOCU PONOVO NA KONCERET!!! HOCU VREMEPLOV!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Sad sam danima uzasno tuzna jer HOCU PONOVO NA KONCERET!!! HOCU VREMEPLOV!!! Smile

i ja bih... Smiley ali da se vratim na njihove pochetke... tad bi tek bilo dobro... Wink
IP sačuvana
social share

Can't find a way, to get across the hate, when I see you!
I feel it scratch inside, i want to slash and beat you!
I rip apart the things inside, that excite you!
I can't control myself, i fucking hate you!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
@RHCP 4ever,kad tih toliko volis,nesto za tebe... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ellisland_btwprem02_12.jpg
(995.77 KB, 2000x1298)
hullabaloo_may07_03.jpg
(458.51 KB, 2000x1506)
liveearth7707_03.jpg
(499.13 KB, 2000x1333)
liveearth7707_05.jpg
(567 KB, 2000x1333)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@RHCP 4ever,kad tih toliko volis,nesto za tebe... Smile

Hvala, hvala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Btw, imam vec te slike, naravno, ali hvala u svakom slucaju. Mislim da ne postoji njihova slika koju nemam! Smile PoZz
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 00:41:00 od RHCP 4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Ne pisi duple postove, koristi dugme izmeni... Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 00:05:22 od Pink Floyd »
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam za dugme izmeni, ne znam sto sam napisala dupli post. Necu ubuduce! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:50:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.