Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:51:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73014 puta)
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6500s
Sto se tice ovih video snimaka,
i ja imam samo "off the map" i "slane", ali bih da nabavim sve ovo ostalo!

HELP  Smile  Smile  Smile

P.S.
i jbg prestanite vise da pljujete po pepersima, ako vam se ne svidjaju nemoj da ih slusate i gledate i kraj, ne smarajte vise!!!!!!!!!!!!
Sta je bilo, bilo je i ne moze da se promeni, dokle ovako, "oni su ovakvi, oni su onakvi", ko zna, prati, slusa i gleda peperse zna ko su i sta su, a vi sto ste culi od njih samo pesme za koje ste spotove videli, verovatno samo by the way, prestanite da serete !!!!!!!!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
a niko ne spominje prvi kontakt i obracanje publici....

Citat
I like to smell little baby bottoms
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 15:14:36 od smargelj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch

P.S.
i jbg prestanite vise da pljujete po pepersima, ako vam se ne svidjaju nemoj da ih slusate i gledate i kraj, ne smarajte vise!!!!!!!!!!!!
Sta je bilo, bilo je i ne moze da se promeni, dokle ovako, "oni su ovakvi, oni su onakvi", ko zna, prati, slusa i gleda peperse zna ko su i sta su, a vi sto ste culi od njih samo pesme za koje ste spotove videli, verovatno samo by the way, prestanite da serete !!!!!!!!!!  Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79

P.S.

ja slusam njihovu muziku i pratim od 98' a to je skoro 10 godina, imam 15-20 spotova i dve knjige tako da znam o njima vise od tebe a gledao sam na mtv-u sve o njima, njihovom zivotu i pesmama!!! Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

P.S.

Za tvoju informaciju sinko ja slusam pepperse od 1989 a ti se seti gde si tad bio,inace u muzici sam preko 25god,produkcija sviranje,slusanje,uglvanom jazz-u rocku ,pop-u, i zato ti ne lupaj kad nemas pojma o muzici
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
iako sam se trudio da ne komentarisem... ipak cu morati... Koncert kao koncert u Indjiji je bio sasvim dobar i zadovoljavajuci... Entoni je manje skakao, ali ove godine manje skace nego proslih godina... Dzon ima nekih zdravstenih problema tokom cele turneje (pretpostavljam droga), a cak postoji drugi gitarista u pozadini (Dzos) koji je kao druga gitara za pesme sa Stadium arcadiuma jer im kao trebaju dve gitare (a Dzon sigurno kada je u punoj formi moze sve sam, a kod pesme "Throw away your television" zavrsava se sa dve gitare, ali Dzon obicno to improvizuje... barem je tako bilo na proslim turnejama)... Takodje Entoni ne komunicira sa publikom, a ako komunicira kaze 3-4 reci na kraju koncerta, za komunikaciju je zaduzen Fli... i tako da Peppersi nisu krivi sto su nas ovi nasi zajebali...
p.s. pratim RHCP od '99,  imam sve njihove spotove, gledao sam 14 koncerta + Indjija, 4 dokumentarca, procitao 2 knjige o njima + "Zive rane"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6500s
Pa tako je!!! Ja se sa tobom slazem u svemu!  Smile
Menjaju se iz godine u godinu, jbg, i ja bih voleo da je koncert licio na off the map ili slane,ali sta je tu je, uopste nije bilo lose!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Licni text

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro je ipak smo se svi razumeli!!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa tako je!!! Ja se sa tobom slazem u svemu! Smile
Menjaju se iz godine u godinu, jbg, i ja bih voleo da je koncert licio na off the map ili slane,ali sta je tu je, uopste nije bilo lose!

ne da nije bilo lose, nego je bilo fenomenalno!!!!!
ljudi pogledajte koliko su trajali koncerti u svetu...prevelike su oni zvezde da bi ih bilo briga sto ih mi ovde godinama cekamo....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
koncerti u inostranstvo traju 1h i 45min maksimalno, a kod nas je festivalski nastup trajao 1h i 20 min... nego nasi ljudi su ocekivali najmanje 2h svirke, sto zbog organizatora, sto zbog toga sto skoro svi nasi muzicari drze koncerte po 2-3 sata... dok sam cekao u redu da izadjem sa parkinga neka riba je pored mene u kolima pustila do daske Cecu  Smile hteo sam da je pitam sta ce na koncertu RHCPa, al' je padala kisa, pa mi se nije izlazilo...
p.s. svirka je bila odlicna, tj. ja sam prezadovoljan sto sam ih cuo uzivo... al' cu definitivno morati da odem na neki njihov koncert,  ne na festivalski nastup, nego pravi koncert...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:51:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.