Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 12:28:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73355 puta)
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
oooovaaajjj...duki a gde su to jos gadjali flashama?  Smile

Ja nisam bas puno puta dozivela da su posetioci tako reagovali na koncertima a bila sam na dosta koncerata i ovde i u svetu
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da ja sam iz lebac ti promotiona Smiley), i nadam se da Tool nisu ovakvi degenerici (mislim na pevaca rhcp-a) . Kao sto sam rekao Pionir je "proveren" teren tako da mislim da nece biti problema .
Vidimo se na Tool-u Wink.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.20
Ja bash namerno nisam pisao o kisi, parkingu i ostalim "nepogodama"... Mene sama svirka nije uopste odusevila... Da je bilo drugacije, bolelo bi me uvo i za kisu i za upalu pluca... Sto neko rece - jedan uctiv nastup i nista vise.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i
Bacanje flasa na binu je trenutna moda na svim koncertima, ma ko svirao, ma gde svirao, ma kako svirao. To ti izgleda nije bilo poznato, najverovatnije zato sto nigde nisi ni isao (ne verujem da si bio i u Indjiji). Savetujem ti da se probudis.

Bas lepo od tebe sto si me obavestio da nigde nisam isao i hvala ti na savetu.  Smile Smile Smile
Izgleda da je takodje u modi i neargumentovana diskusija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
usnuli ma daj bre, sto se nerviras  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ovde lepo pise da je karta kupljena za koncert i sta sada? a da drumarina od Beske do Indjije kosta 200din a 5 stai cekicanja na parkingu, koji nema rasvetu nedaj boze smer kretanja za izlaz sa parkinga ili ti nekog humanoida koji ce da kako tako pomogne za laksi izlaz sa parkinga. mada me je na samom uparkiravanju docekala plasticna flasa u soferku kada malo razmislim mozda bi me na izlazu sacekala i kamenica. nisu krivi rhcp oni nas nisu obmanuli kako tako su svirali o tome ja nebih, jesu bili na bini? jesu- vidjeni, slikani, snimljeni- e sada sto su oni uzele novce za jedan vid angazmana a nama organizator dao laznu informaciju  to je prevara. a stara kineska poslovica kaze- ko laze taj i krade, a ko krade taj ide u zatvor- a naj bolji detalj sve ga je sto svi, mislim na organizatore, prevoznike, policiju, sponzore i predsednika ( vole ljudi takve nazive ) opstine idu po starom sablonu- nisam ja on je - i niko nije odgovoran. vec krivi smo mi sami sto smo izdvojili novac i vreme i dosli na zakazano mesto, pa uz to smo ocekivali da budemo tretirani kao ljudi? ma daj pa to se u nasoj zemlji nije desilo, mada mozda se i desilo a ja ne znam.

Goran Ješić: Krivi posetioci, nevreme i policija
Uostalom, i ja sam posle koncerta „Bijelog dugmeta“ u Beogradu četiri i po sata stajao u koloni, pa mi nije padalo na pamet da se nekom žalim.

da bajo stajao u koloni u gradu ne na livadi i ne po kisi i niskoj temperaturi, vec dva puta pokisao.

Goran Ješić, izjavio je da je Inđija sa koncertom RHCP-a napravila dobar marketing i da će korist za grad biti višestruka. „Iskoristili smo ovu jedinstvenu priliku, kao što je koncert „Peppersa“da izvučemo maksimalno od ove države i puno para uložimo u infrastrukturu. Sve što je urađeno, reprezentativno je i služiće severoistočnoj industrijskoj zoni Inđije, i naravno, nekim budućim koncertima, ali pre svega industrijskoj zoni. 

to si lepo rekao jedinstvena prilika, e sada mi ostaje samo da sedim i cekam cije ce imanje da se uveca do te mere da ga nazovem industrijskom zonom Indjije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ja samo znam da ja tamo na koncert necu ici pa i da Tool svira  Smile

IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 20070216
mob
Nokia e72
Ja bash namerno nisam pisao o kisi, parkingu i ostalim "nepogodama"... Mene sama svirka nije uopste odusevila... Da je bilo drugacije, bolelo bi me uvo i za kisu i za upalu pluca... Sto neko rece - jedan uctiv nastup i nista vise.... Smile

Tacno

A sto se tice prekida koncerta zbog kise, ma daaaaaaaj, nije valjda da ta profesionalna oprema ne moze da radi po kisi. Pa sta bi bilo da je kisa pocela posle prve pesme, jel bi tada prekinuli koncert?
IP sačuvana
social share
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
a ne tada bi obrazlozili da je koncert prekinut zbog mraka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Ljuta obmana za 20.000 karata?

Kalifornijski rokeri "Red hot čili pepers" za 80 minuta svirke u Inđiji dobili su honorar od dva miliona dolara! Toliko po ugovoru košta njihov festivalski nastup, dok je za komercijalni koncert cena znatno viša. I samo zbog toga njihov prvi nastup u Srbiji trajao je prekratko, kao što ističu posetioci kojih je na livadi kraj Inđije bilo oko 65.000.
"Pepersi" u Evropi uglavnom sviraju na festivalima, što podrazumeva skraćeni nastup, a ne 120 minuta, koliko traju njihovi samostalni koncerti. Suština festivala je da ima zvezde večeri (ili hedlajnere) i mnogo jače bendove od "Ritma nereda" ili Eda Maajke. "Kasabijan" i da ne pominjemo. A opet, "Država Egzit" koja je organizovala inđijski Vudstok ipak je svesno obmanula publiku kada je pre nekoliko meseci u prodaju pustila 60.000 karata za koncert "ljutih papričica", a ne za "Grin fest".
Kako "Novosti" saznaju iz pouzdanih izvora, videvši da ulaznice idu više nego odlično, "egzitaši" su zadržali kontingent od 20.000 karata, da bi uslovili prodaju ulaznica za festival "Egzit". Ubeđeni da će prodati mnogo više, tražili su od menadžmenta "Pepersa" da im odobri dodatnu količinu od 20.000 karata, što su ovi i dozvolili uz napomenu da njima ide 80% od karata, a lokalnom organizatoru 20%.
Da nešto nije u redu, moglo se naslutiti kada se zvezde večeri nisu pojavile na bini po zakazanoj satnici, koja je do tog trenutka bila poštovana. Ričard Herman, čovek iz menadžmenta "Pepersa", izjavio je preksinoć oko 21.15 da "koncert kasni jer još 25.000 ljudi nije ušlo na livadu". Samo desetak minuta kasnije bio je u šoku:
- Oko "Arene" nema nikoga, svi su ušli unutra, a nedostaje 20.000 ljudi!
Drama u bekstejdžu kulminirala je time što je Ema Benks, agent grupe za Evropu, napustila Inđiju pre nego što su "papričice" izašle na binu i uputila se ka hotelu "Hajat". Kako pričaju očevici, livadu je napustio i Bojan Bošković iz "Države Egzit", koji je na poslednjoj konfereniciji za novinare na pitanje "Novosti" da li je istina da su se "Pepersi" ugovorom obavezali da sviraju samo sat i 15 minuta, bukvalno odgovorio:
- Izgleda da vi bolje poznajete stavke iz ugovora od mene! Naravno da nije tačno. "Pepersi" će svirati najmanje dva sata, a možda i duže!
Delimično zbog svega ovoga, "Pepersi" su bis, po ugovoru na četiri pesme, sveli samo na jednu numeru. Revoltirana publika je posle njihovog odlaska zasula binu plastičnim čašama i flašama, iako bend nije bio kriv za to!
P.S. Procene medija su da je koncertu prisustvovalo najmanje 65.000 ljudi, a najviše 110.000. Organizator se po tom pitanju ne oglašava, a koliko je zaista bilo gledalaca na livadi lako se može utvrditi po brojačima karata, koji su bili postavljeni na ulazima.

SAT VREMENA SVIRKE - ČETIRI ISPARKIRAVANjA

SAOBRAĆAJNI kolaps koji je nastao posle koncerta "Red hot čili pepers" u Inđiji, trajao je do ranih jutarnjih časova, zbog nedovoljnog broja policajaca koji je trebalo da regulišu saobraćaj. Vozila su satima stajala u mestu u nepreglednoj koloni, kao i lokalni autobusi koji su prevozili ljude do centra Inđije (karta 100 dinara). Poslednji automobili sa parkinga krenuli su oko četiri ujutru. Kao razlog za kolaps, predsednik opštine Inđija Goran Ješić navodi jaku kišu koja je počela da pada neposredno po završetku koncerta, od koje su se dežurni policajci sklonili, pa praktično nije bilo nikoga ko je regulisao izlaske sa parkinga?! Dodatnu gužvu, kaže Ješić, napravili su posetioci VIP tribina, jer su krenuli ka autoputu, a ne starom putu, kako im je ranije sugerisano.

DESET TONA SMEĆA

DOM zdravlja u Inđiji saopštio je da su u utorak ukupno imali 220 intervencija, od toga 170 na livadi gde je održan koncert. Posetioci su najviše kolabirali od iscrpljenosti (nedovoljni unos hrane i pića), nekoliko desetina dobilo je terapiju zbog alkoholisanog stanja, a petoro zbog intoksikacije opijatima. Kriminalistička policija kod posetilaca je pronašla i oduzela četiri grama marihuane i jednu tabletu sa liste opojnih droga. Posle koncerta, ostalo je 10 tona smeća, uglavnom plastičnih čaša i flaša.
KUPILI 16 PESAMA!

NAJVEĆE razočaranje ne teko nadahnute publike bila je činjenica da je svirka trajala svega sat i dvadeset minuta.
Objašnjenje je jednostavno. Organizatori koncerta su “papričicama” platili da odsviraju svega 16 pesama. Momci iz Kalifornije su tako i uradili, ne pokazujući želju da publici udovolje dužim nastupom. Koliko para, toliko muzike.

“PEPERSIMA” OBELEŽJE NA TRGU

ČLANOVI “Pepersa” su u Inđiji ostavili otiske svojih dlanova u gipsanoj ploči. Uskoro će se na osnovu ovog kalupa izraditi ploča, koja će se naći na glavnom trgu u Inđiji.
Momci iz benda su od predsednika opštine dobili kožne torbe na kojima je izgravirano “Live in Indjija”.

KO JE VIĐEN U INĐIJI

KONCERT “Pepersa” bio je idealna prilika za uživanje i pokazivanje.
Na VIP tribini bili su potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić koji je na svirku stigao pod službenom pratnjom, pred sam izlazak kalifornijskog benda na binu. Od političara, primećeni su i Mlađan Dinkić, Ivana Dulić-Marković, Dragan Šutanovac, Goran Svilanović, Zoran Živković, kao i odlazeći američki ambasador Majkl Polt.
Uz njih, bili su glumci Miki Manojlović, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, muzičari Rambo Amadeus, Cane “partibrejker”, Dejan Cukić, Nigor “montenigers”...
Romana Abramoviča, koga su organizatori najavljivali kao najvažnijeg gosta, niko nije video. Zato je sasvim sigurno da je sama najava njegovog dolaska prodala mnogo ulaznica, a to govori o već čuvenoj “inđijskoj” posvećenosti marketingu...

DIVAC I LIMUZINA

VLADE Divac je na koncert stigao na poziv momaka iz “Pepersa”, sa kojima se poznaje još od igračkih dana u Lejkersima.
Na koncert je Vlade, u društvu supruge i dece, stigao u ogromnoj limuzini, koja je prouzrokovala zastoj na prilazu “Areni”. Situacija je na kraju postala pomalo komična jer se tu našao Rambo Amadeus, pa su njih dvojica zajedno uspeli da se izvuku iz gužve.
- Momci iz “Pepersa” su svim srcem odsvirali koncert, a sama bina je izgledala baš svetski. Došao sam iz Madrida zajedno sa porodicom zbog ove svirke - rekao je Divac “Novostima”, tokom svirke “Pepersa” koju je pratio iz prvog reda.

MILANOVIĆ U “FAN PITU”

PROSLAVLjENI vaterpolo as Igor Milanović svirku je pratio iz prvog reda “fan pita”, prostora ispred same bine namenjenog najvernijoj publici “Pepersa”.
- Sreo sam ovde mnogo prijatelja, jer sam u Inđiju došao tri sata pred nastup “Pepersa”. Atmosfera je bila divna, tokom koncerta sam bio veoma uzbuđen, odlično sam se proveo - naglasio je jedan od naših najvećih sportista.

MADONA, "U 2", ROBI VILIJAMS

- POKUŠAĆEMO da što pre dovedemo Madonu, Robija Vilijamsa i "U 2" u Inđiju, već pregovaramo o tome. Jednostavno, organizovanjem ovakvih spektakala grad dobija odličnu reklamu po jeftinijoj ceni od one koja bi bila plaćena nekoj agenciji - rekao je “Novostima” Goran Ješić, predsednik opštine.
Prema njegovim rečima, zbog “Pepersa” je Inđija od države dobila novac za infrastrukturu koja ostaje gradu i investitorima koji su došli ili najavili dolazak.

BEZ NADAHNUĆA

ALEKSANDAR Žikić, rok kritičar: - Videli smo jedan pristojan program, bez preteranih izleta u nadahnuće. Ipak, gorčine nema, “koliko para, toliko muzike”. Vrhunci su bili na samom početku i na kraju koncerta, a cela sredina je “odrađena” rutinski.

PRIZVALI KIŠU

MILICA Josić, Novosađanka: - Koncert je ostao nedovršen, morali su svirati malo duže. Kao da su znali da će kiša pljusnuti dva minuta posle njihovog jedinog izlaska na bis. Ne znam samo kako su odleteli po takvom vremenu...

MLAKA PUBLIKA

ALEKSANDAR Jovanović, Beograđanin: - Vizuelno veoma dobro, kao i muzički. Publika je, doduše, bila mlaka, “Pepersi” nisu imali dovoljnu motivaciju sa druge strane da svirku produže. Ili im za više, jednostavno, nije plaćeno.

Izvor: Vecernje Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 12:28:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.