Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:17:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 75654 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Evo 'vako...
Pred ulazak:
Dosao sam oko 12h!
Blejao sa drustvancem!
Opicila me suncanica!
Na ulazu:
Likovi smoreni, podelili crvene narukvice i do k****!
Inace mogao si vola da uneses da si hteo!
Unutra:
Iznerviran u startu, odem po VIP narukvicu.
Blejimo na livadi cirkamo!
Kisa...Ortakinja i ja mokri do jaja (na moju srecu) Smile pa taman kad smo se osusili... o5 kisa! Smile
Posle se malo i zaguzvalo, pokusavao sam da se nadjem sa nekim ljudima, sa nekim uspesno sa nekima ne.
Posle par poseta klonjozama uputim se ja u fan pit gde kao i obicno ulazim iz cistog baronisanja (jos sam i uveo neke ljude).
Svirka:
Necu pojedinacno, nego djuture... Nije lose, kratko i sta koj kurac oce onaj drugi gitarista.
Set lista... Moja keva bi sastavila bolju. Svaka stvar je imala svetle trenutke... Higher Ground me je pozitivno iznenadio, i tako... Tek sto su izasli kraj... Posle je bilo malo riot-a, ali jbg.
Izlazak i spasavanje glave:
Krenula kisa, opet mokar (pada kisa a ljudi dehidrirali), vetar pici j*** keve, telefone si mogao da bacis (nova godina sindrom). Krio se malo, smrz'o k'o p****, i krenuo ka negde. Napravio sam "pancir/kabanicu" od kese za smece i uputio se ka z stanaji. Navatao neke ortake po kojih dolazi cale od jednog i uvalio se sa njima. Jutros dosao kuci, umoran, crven, pod uticajem suncanice, mokrih pod vetrom probijenih kostiju, istusirao se, jeo i rekao:
Jebes mi sve ako opet ne bih isao! - definitivno treba videto, cuti, proziveti, upoznati... Smile

@niko79
Matori, nisam mogao da te nadjem, a kad su ovi buljashi poceli zapalio sam u fan pit! A fon mi nikako nije pomagao, jer je zvucnik za u kurac... Jbg. Videcemo se mi ovako, tu smo... "preko njive" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
evo sad sam ustao, napisaću šta mislim, a posle ću pokušati sve ovo da zaboravim i da se ubedim da sam sanjao. Smile

od samog početka (pre par meseci kad sam poručio karte preko neta) sam sumnjao da će ishod biti ovakav, ali nisam želeo da verujem. festival na livadi ima smisla kad je to nešto kao vudstok, pa se kampuje, džeri par dana, slušaju razni bendovi pa ajde - nek je na livadi. Ali ovo je nevidjena manipulacija, gde je bukvalno iz exita "istrgnuta" bina sa rhcp i teleportovana u njivu koju je Ješić prethodno kupio za sitnu lovu, a posle verovatno "ustupio" (čitaj iznajmio) za masnu cifru.

sama organizacija na, uslovno rečeno nižem nivou, je bila ok, festivalska, sve je bilo tu - i skeniranje karata i štandovi i pičke materine. jedino što to nije bio festival jer je istrgnut samo jedan izvodjač, a nije bio ni koncert. klasično magarčenje 100000 ljudi da bi se par ljudi omastilo. šljamovi.

nastup rhcp? jako bled! ali, u principu se ne ljutim na njih. baš njih briga. plaćeno im je festivalsko pojavljivanje, to je jedna cena i jedna minutaža. svirali su kako znaju, i to je tako kako je. da su se pojavili na exitu, ili bilo gde u urbanoj sredini npr. u nekom domu omladine gde svako može da se prošeta, posluša ih i ode kući- to bi bio jedini komentar. Loši su uživo, pa šta. ovako svi pizde na njih, ali meta je pogrešna. ja sam ljut na Ješića i ove govnare oko njega što su ,iako dobro znaju šta su platili, svuda pričali o "koncertu" i o "2-3 sata svirke". mislilu su da izvaćare peperse na sentiment, kao sažaliće se kad vide ovol'ki narod...baš.. Smile

znam samo da sam sa ekipicom prepešačio 10 km, po 5 u oba pravca (auto ostavili u indjiji), od čega je povratak bio po kiši i gradu, kroz blato i oranje. vratili se u 3,pokisli ko miševi, kaljavi i poniženi. mogu samo da zamislim kako su se osećali oni što su došli sa strane npr. iz makedonije ili šta ja znam. verovatno kao najveće magarčine..
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple 4s
moji keva i cale usli za 500 din... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 312
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Pozdrav

Ja nisam bio na koncertu iako sam na dan koncerta imao priliku da uzmem jednu kartu za DZ jer je kolega bio sprecen da ide.....sad mi je sestra javila da je bilo fenomenalno..
Ja imam svoje misljenje o njima, OK su za studio ,kad se sve lepo uradi,ali koncertno zvuce mnogo ispod proseka za bend njihovog renomea..

To je toliko bilo napumpano,kao da dolaze bogovi..

Moj prijatelj je pre 7-8 godina, neznam tacno isao u Budimpestu da ih slusa, kaze svirali su manje od sat vremena!!!!! i rekao je nikad vise..Poucen tim iskustvom i gledajuci prilicno bledunjave koncerte sa izuzetno slabim pevanjem, nisam ni jedan trenutak pozeleo da budem tamo...
Ovakve sam komentare i ocekivao ,tako da vidim da se nisam presao..
Sto se tice nasih organizatora, nije mi neobicno da se negde nesto "slucajno" zatajilo i da negde neka "sitnica" nije sljakala pa da je lancano izazvano jos dodatnih problema..

Povukao bi paralelu sa koncertom Maidena (mada stilski nema veze)
Bend je bio hendikepiran ocajnim Sajmom,ali su isprasili svojih 1h i 40 minuta majstorski, savrseno odsvirano, perfektno otpevano o interakciji sa publikom ne vredi pricati ..

A sad vidim da su u Arenu (koja sigurno ima mnooogo bolju akustiku) pusili bendove koji skupe jedva 5000 ljudi ,a neki tek 1500  Smile

traj koncert je osim ocajnog Sajma(sto nije do benda) sigurno svima ostao kao lepa uspomena i majstorski odradjena svirka do polednjeg atoma energije..Momci su trcali , kao da im je 20 godina, Dickinson se cak popeo na binsku konstrukciju i zaista dali sve od sebe , cak su i neki od njih licno vozili putnicki avion pun fanova, sto je po meni medijski izuzetno slabo propraceno spram kvaliteta i truda benda..

Naprotiv za peperse se prodaju knjige, svaki dan bombardovalo po novinama, TV i sl. ,pa se prodaju izjave benda ..pa trista cuda i gle sad...

Stinga sam slusao na tvrdjavi, sasvim je korektno, i Kvalitetno odradio koncert u svom stilu.
Isao sam na nebrojeno koncerata, Toto, Jethro Tull, Metallica...Sve velike zvezde sa svih exita sam slusao , ali sad mi je interesantno da citam ovo o Pepersima..

IP sačuvana
social share
Hell is from here to eternity

Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
moji keva i cale usli za 500 din... Smile

Nista cudno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi su išli u kolonama i nikom nije smet'o vetar što je duv'o
Pa nije baš mnogo duvao vetar, vrućina je takođe zgodno prestala, a ni kiše nije bilo do kraja koncerta (na šta ćemo se vratiti)... Sve u svemu uslovi su bili skoro pa idealni za ovakav spektakl. Mislim da ne moram da smaram kako je neka interna organizacija otkazala, pa se nisam našao sa jednim društvom, ali pred sam cert sam pronašao drugo. Međutim, problemi koji su nastali u organizaciji i saobraćaju, od otkaza mobilne mreže do teške gužve na svim prilazima, zaslužuju komentar.
Kako nismo znali dan ranije kako se sve može ići, našao sam se u busu redovne linije, koji nije mogao dalje od table na kojoj piše da smo ušli na teritoriju opštine Inđija. Posle sat i po stajanja u busu, usledilo je toliko hoda do mesta koncerta. Planinar sam, nema problema. Psihologija mase na delu – pratiš gde idu ljudi ispred tebe. Kao kad smo drugar i ja vodili celu gimnaziju oko Ade, i ne znajući da nas slede... Ipak, neki su pitali meštane koji su svi znali gde je otprilike mesto radnje. I grupice su se ulivale u veću reku, pa u nepreglednu kolonu. Gomila ljudi koja ide sa određenim ciljem. Nisam se mogao oteti poređenju sa pokretima trupa, još jednim sjajnim primerom psihologije mase. Upravo pročitah knjigu Vatra i krv, Ernsta Jingera, i nekih paralela ima. Ali ne bih više o tome – koga zanima takvo povezivanje neka iskopa tekst od pre deset godina u Našoj Krmači (list sa najvećim u SRJ): Draža Mihajlović, otac hipi pokreta.
Dakle imao sam prilike videti pitoreskne predele najmodernije opštine u Srbiji (kako već znaju reći). Meštani su gledali sa velikim interesovanjem kako prolazi masa ljudi koju njihovo mesto još nije videlo, niti će skoro. Malo pešačenja, pa još malo, pa koga ja foliram, bilo je tu nekoliko kilometara. Pa kad nije više moglo asfaltom, jer put je bio prepun, onda nekim šljukom, pa preko sitnog kamenja, pa još malo, pa moraću kupiti nove patike, samo ako preživim do kuće... Uglavnom, najzad stigosmo i uđosmo svi bez većih problema.
Koncert je počeo frenetičnim bluziranjem uz zakašnjenje taman toliko koliko bi opravdao broj ljudi koji su u poslednji čas uspeli da uđu. Ali pre nego što nastavim moram reći da nikada nisam baš mnogo slušao Peperse (tako da sam došao više poveden spektaklom). Da li mi je njihov zvuk bio isuviše američki, ili što su se na njih mnogo ložile neke ribe, a ja sam više gotivio one koje su slušale Sisters ili Bauhaus... Naravno, veoma bih rado otpratio neki njihov hit, a i na žurkama je bio odličan provod uz njihovu muziku. Čuh na radiju kada je neki voditelj jednom rekao da su Pepersi «najveći srpski bend». Posle ovog koncerta mislim da ta fraza nije totalna glupost.
A svirali su (kako rekoh) kao da nisu zvezde. Da li treba pričati kao je baja pržio gitaru, kako je car jeo bas, kako su sa baterije bubnjeva isporučivani rafali ritma!? Zvuk je bio fenomenalan, kakav do sada nisam čuo na koncertima. Znači, nisu se štedeli! Išao je red balada, pa red žestine. Bez mnogo pričanja s publikom, ali uz dosta zezanja (recimo kad je gitarista odpevao ABBA SOS). I nažalost, tek nešto manje od sat i po, uz bisić. A čujem posle kako su svirali u Moskvi pet sati, u Londonu tri dana (!), ali ovo je bila Inđija. Možda im je neko opravdanje nevreme koje je usledilo po okončanju koncerta. No, recimo da je trajalo bar najavljenih dva sata, ovo bi mi sigurno bio najkvalitetniji koncert do sada. Ali što se tiče utiska, ništa ne može tući Iron Maiden. Subjektivna stvar.
A onda, posle koncerta, sveopšti haos. Pala kiša, svi organizatori nestadoše. A bili su lepo organizovani dok su uzimali pare za parking. I parking «za 10.000 automobila» ja postao uklet – zaslužan tabloidnih naslova. Prvo je trebalo naći kola, a ništa nije bilo označeno. Imali smo sreće – samo 15 minuta. Onda krenusmo, ali odmah smo stali. Ceo sat se ništa nije događalo, pričali smo u kolima dok kiša nije malo stala. Onda neko reče da skrenemo desno... Pa tu malo manevrisanja, da bismo videli kako kola idu suprotno od smera u kome smo bili. Onda okretanje, pa ponovo čep! Uletanje svih  improvizovane kolone, prolaz kroz bezobrazluk. Kiša je već parking pretvarala u žitku blatnjavu masu. Onda posle tri sata najzad na izlazu prema autoputu, pa polako u koloni. Preko radija opšta konfuzija, oni koji su ostali na parkingu paniče, predsednik opštine 'ladan. A mi polako, koroz kišnu noć prema autoputu. Dalje nije bilo problema pa sam oko četiri bio kod kuće. To i jeste bila neka procena, ali ostaje osećanje da je sve moglo biti logičnije i bolje organizovano.

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925
Ja samo ne mogu da se setim da je neki bend otisao sa bine bez pozdrava... Sto se tice organizacije Opstina Indjija je sve perfektno organizovala.. Onaj deo koji je bio u organizaciji green fest-a je uzas....
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
...Ja samo ne mogu da se setim da je neki bend otisao sa bine bez pozdrava...
Koliko se ja secam, Flea se zahvalio, Anthony picka po obicaju, John je mahnuo koji put, a Chad je minut dva mahao i izgleda da je jedini on "zgotivio" publiku! Smile

Ma doci ce oni opet! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82
Jel zna neko, mnogo mi je bitno da li ce biti neki snimak koncerta i kada? Da li ima negde na netu vec da se skine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i
RTS se ukljucivao par puta, mozda RHCP izbace DVD kao jedan od najuspesnijih koncerata  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:17:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.