Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 13:23:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 75721 puta)
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola razr v3
uzas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Dobro je sto nisam isao  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola razr v3
blago onom ko nije bio... ja ne da sam se razocarala, nego je stvarno sve ispalo jadno... organizacija nikakva... mogla sam rucni top uneti...

narode ko vas ****, budite vi u vukoje*ini... nema frke... bice i sledece godine green fest usred kukuruza... nema veze... dok god ima ovaca...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 10:33:38 od s0uL_t0_5qUeE3e »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
A sta da se radi sad su i oni totalna komercijala, a nekad su bili cool bend

11 Clanova i 1 gost cita ovu temu.  Sto niko nista ne komentarise
« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 10:48:35 od Delija_NS_MZ »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola razr v3
nemaju ljudi sta da kazu... ovo je katastrofa... dozvolili su da 100000 ljudi bude u kolapsu i da se mrda 1mm na sat!!!! meni je indjija 50km daleka od kuce ali sta sa onima koji su dosli iz nemacke, madjarske itd? evo sad na msn mi jedan lik kaze da je stigao pre pola sata!
i kakav ce oni imati utisak o svemu tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Ja sam u principu bio spreman na kraci koncert ali mogli su svirati bar tih 1:30 (to znaci jos recimo 3 pesme) i umesto nekih sporijih pesama(koje je masa propratila mlako) prasiti samo suve hitove koje su ljudi i ocekivali , ali...  Smile

Organizaciji zameram to sto su lose regulisali izlazak po zavsetku koncerta - prava je sreca ako stvarno niko nije zaginuo u stampedu koji je nastajao kada je zbog sve jace kise masa pocela da navire na one ulaze/izlaze  Smile U redu su ti ulazi kad ljudi dolaze u toku dana al kad svi odjednom krenu po zavrsetku neminovno se stvara "kriticna masa" ped izlazom...al "navikli" smo i na to Smile  Ozvucenje i bina su bili ok, bar mi je tako delovalo sa mesta gde sam stajao.  Smile

Sve u svemu pamticemo ovaj koncert...(neko kao dobar  Smile , neko kao razocarenje  Smile , neko po eventualnoj upali pluca  Smile a stanovnici Indjije po (za sada) nevidjenoj kolicini ljudi u njihovom mestu...)

Vidim zale se ljudi koji su ostali zaglavljeni na parkingu i na putu u kolima,autobusim i sl...To znaci da smo mi sto smo isli tabanom do Z. stanice u Indjiji po "kisici"  Smile jedno 45 min jos dobro prosli...  Smile

a da , jos jedna stvar na koju sam skoro i zaboravio al ovaj put na racun ZTP-a koji je "pojacani" red voznje ka Indjiji od NS demonstrirao tako sto je izostavio par polazaka od 15:45 do recimo 17:30  Smile

p.s. mogli su arenu napraviti jos dalje u kukuruzima  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Sony xperia tipo
Сад сам устала, стигла сам око два кући...  Smile

Ја уопште нисам разочарана...  Smile само два пута сам на тренутак помислила на шта сам све могла потрошити те паре - око пола десет увече и око пола један ујутру... али то је трајало само пар секунди... Smiley

Кад су одсвирали Scar tissue, потпуно сам заборавила на све људе који су ме изнервирали тај дан... Smiley

Волела бих да су одсвирали и Under the bridge, као и Otherside, и многе друге старе песме, али онда би свирали до два ујутру... не знам колико свирају на осталим концертима, јер ја имам само Live At Slane Castle, и он траје око сат и по времена... толико су свирали и синоћ. (концерт је почео у 21:45, а завршио се у 23:15)

Не знам како је било тамо где сте ви стајали (ја сам била на огради, одмах испред обезбеђења), али кад су свирали By the way, ја их нисам ни реч чула колико је маса гласно певала...  Smile

Бина је стварно изванредно изгледала, и жао ми је што нисам понела апарат, јер ми нико није прегледао шта имам у ташни, а имала сам баш добар поглед на бину...  Smile

Оно стајање док смо чекали да се отворе капије мени није сметало (после оне сауне у Пиониру у петак, мени је напољу било баш пријатно), али су се зато две моје другарице, скоро онесвестиле... ми смо стајале тамо од пола дванаест...

Али сам се зато смрзла кад смо се враћали. Није ми сметала киша, сметала ми је комбинација киша + ветар - одећа... заборавила сма да понесем неки дукс... али, бар сам имала другарицин качкет, па ми је глава била мање-више сува, а и покисла ми је само десна страна... лева страна тренерке и мајице је била потпуно сува... Smiley

Имала сам среће да уђем у воз за Нови Сад, који је дошао на станицу петнаест минута после мене... буквално сам трчала од првог до последњег вагона, док су ми затварали врата пред носом, јер је била гужва... али успела сам да уђем. И онда још у оној гужви у којој нико не може да се помери ови шетају кроз воз и гледају да ли сви имају карте... ''наравно да немам, навијачи не купују карте за воз...''

Мени ће коцерт остати у јако лепом сећању...  Smile
Разумем да је људима сат и по времена кратко у односу на то колико су их чекали да дођу, али ја сам тамо ишла првенствено због забаве, па тек онда због концерта...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i
Sramota za organizatore!
Ti se verovatno zajebavas.

Toliko kratka svirka za toliko mnogo fanova je sramota za bend. Ja nisam isao na koncert zato sto mi se njihova muzika ne svidja u poslednjih deset godina pa sam i pretpostavio da ce biti nesto muljavo odradjeno ali ovo je van svake pameti. Zao mi je tih pokislih ljudi.  Smile

Za bend je sramota jer su dokazali da su klasicni tezgarosi, zvao bih ih da mi sviraju na svadbi da nisu toliko skupi.Mogli su bar malo da sakriju da su dosli cisto da otaljaju jos jednu tezgu.

Za organizatore je sramota jer su sigurno znali koliko ce svirka da traje, a nama, kao sto vec neko rece, su prodavali maglu o dosta duzem koncertu.

Sve u svemu, video sam ih uzivo, ovo od sinoc nece da me spreci da ih i dalje slusam, ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Od danas pochinjem da slusham zvezde granda
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...ko ovde ne poludi, taj nije normalan...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3348
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung SGH-E730
organizator je los... najavljivali su najmanje 2 sata svirke... ja sam odmah znao da ce biti oko 1h i 15min ili 1h i 30min... gledao sam 11 njihovih koncerata (na kompu, naravno) i najduzi je 1h i 45min... meni je bilo extra... jedino me je iznervirao onaj kolaps na parkingu... tek sam oko 3 izasao na asfalt... i zao mi je sto nisu svirali "Under the bridge" i "Suck my kiss"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 13:23:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.