Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:47:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73645 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Meni za manje od 25 minuta krece bus.. Vidimo se... Wink

Have a good time Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
vidimo se... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i
U bre, al ste svi poranili  Smile

Ja jedva da sam nesto spavao nocas od uzbudjenja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
i ja isto, evo punim stomak pa na voz!!! lepo se provedite!!! Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
I ja krecem... Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola razr v3
ja krecem oko 14h
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Koliko je karata prodato?
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Kazu da ce biti oko 100 000 ljudi, a mislim da je prodato 80 000 ili tako nesto
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG 
Ja krecem u 17h. Kapiram da su svi poranili pa tad nece biti guzve. ili gresim, hm...
U svakom slucaju, s obzirom da sam debela stoka nemam nameru da se guram po ovakvom vremenu, pa cu traziti neko mesto gde ce moci opusteno da se slusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i

Došao je i taj dan...

U Srbiji će danas biti još jedan tropski dan, a epicentar usijanja biće Indjija, gde će kalifornijski bend Red Hot Chilli Pepers prašiti pred 100.000 fanova iz zemlje i regiona.

Na mestu održavanja koncerta postavljena je spektakularna bina korišćena za Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre, dugačka je 60 metara, a visoka 18 metara.

Koncert Pepersa počinje u 21 sat, a organizatori su predvideli sledeći program:

Ritam Nereda: 16 časova
Edo Maajka: 17 časova
Kiril: 18 časova i 15 minuta
Kasabian: 19 časova i 30 minuta
Red Hot Chili Peppers: 21 čas
Završetak programa: 23 časa i 30 minuta

Svi koji mogu, nek krenu ranije ka Indjiji, jer je vrlo verovatan saobraćajni kolaps. Takodje, ponesite dosta tečnosti,s obzirom na to da je najavljena temperatura od čak 37 stepeni, a nije isključeno da će uveče biti provala oblaka.

Najveći poštovaoci američkog benda imaju dodatni razlog da planiraju raniji dolazak u Indjiju, s obzirom da će prvih 5.000 ljudi koji budu ušli u arenu biti smešteni u fan pit, ogradjeni prostor ispred bine i oni će dobiti specijalne narukvice sa kojima će moći da izlaze i ulaze u fan pit u toku večeri.

U Indjiju su već došli neki fanovi Pepersa, a poput Exita i stanovnika Petrovaradina i meštani Indjije su naprasno postali mali privrednici u očekivanju da će zaraditi ekstra dinar.

Očekuje se da u Indjiji danas bude četiri puta više posetilaca, nego što taj vojvodjanski grad ima stanovnika, a lokalne vlasti se nadaju prihodo većem od milion evra.

U areni u kojoj će nastupiti Red Hot Chili Peppers postavljeno je pet tornjeva sa ozvučenjem, koji instalirani tako da će isti kvalitet zvuka imati posetioci u prvim redovima i oni najudaljeniji od bine.

Predsednik Opštine Indjija Goran Ješić je jutros za TV B92 rekao da karata za koncert, kao i za parking još ima i da se mogu kupiti na licu mesta.

Pepersi će na rok spektakl u Indjiji sleteti helikopterom. Bend u Srbiju stiže iz Holandije gde su dva dana ranije održali koncert u Najmengenu, a na evropskoj turneji će odsvirati 14 koncerata.

Momci iz benda su imali i nekoliko želja kad je u pitanju uredjenje prostora u kojem će se nalaziti pre svirke. Back stage mora biti podeljen na nekoliko većih prostorija, opremljenu kuhinju, trpezariju i veliku sobu za odmor.

Interesantno je da su tražili da čitav back stage bude ukrašen cvetnim aranžmanima. Takodje, zatražili su kompletan spisak, kao i kako će biti obučeno osoblje, koje će tokom koncerta pružati lekarsku pomoć publici.

Članovi benda su se, nakon mnogobrojnih problema sa narkoticima, okrenuli zdravom životu i jogi. U svom rajderu (listi zahteva) od organizatora „Green festa“ tražili su da im u bekstejžu bude soba za meditaciju (Kidis, Frussante i Balzari redovno upražnjavaju jogu).

Takodje, rokerima će na raspolaganju biti i trpezarija, opremljena kuhinja, veš-mašina, pegla...

Bekstejdž će biti ukrašen palmicama, a "Pepersi“ sa sobom dovode kuvara i maserku.

Dok je mendžment benda tražio isključivo jela sa roštilja, Kidis i ekipa će moći da biraju izmedju ćuretine, piletine, ribe i bifteka, prenosi "Blic".

Integralne kifle i nekoliko vrsta hleba, ali bez kvasca, podrazumevaju se, a tu je i sveže voće, od povrća tikvice, patlidžan i, naravno, paprike, kao i sitni kolači.

U bekstejdžu neće biti ni kapi alkohola, na čemu su članovi benda posebno insistirali, a „Pepersi“ su od napitaka tražili nekoliko vrsta sokova i velike količine vode.

Koncert, najveći u okviru ovogodišnje turneje "Pepersa", pripreman je na način koji do sada nije vidjen na našim prostorima. Opština Indjija i Udruženje "Egzit" objedinili su snage i napravili koncertni prostor koji će, kako je rekao Goran Ješić, služiti za svirke još najmanje nekoliko godina.

Napravljen je parking sa čak 6.000 mesta, ubedljivo najveći u državi, a za potrebe prilaska koncertnom prostoru proširen je postojeći put koji vodi od Indjije ka autoputu.

Za koncert „Pepersa“ reorganizovan je železnički saobraćaj, a „Železnice Srbije“ u saradnji sa Opštinom Indjija, pojačali su broj vozova na relaciji Beograd-Indjija-Beograd prema sledećem redu vožnje: iz Beograda u 15.05, 18.25, 20.05 i 23.05 časova kreću vozovi do Indjije, a iz Indjije do Beograda u 23.16 i 3.38 sati.

Više o prevozu i smeštaju možete pronaći na sajtu www.redhotchilipeppers.indjija.net

MONDO ekipa je na putu ka Indjiji i izveštavaće vas o svim dešavanjima tokom današnjeg spektakla.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:47:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.