Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Jun 2026, 20:25:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 87401 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ma zvao sam ih sto put i sve kao stize .. idem sad da ih zovem mamu im ja njihovu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ljudi HELP!!!!!! Smile Smile Smile
Ja sam se prijavila na listu cekanja odmah nekoliko dana nakon sto su rasprodate onih prvih 60.000 ulaznica i sad sam dobila mail od ticketline-a da ulaznice mogu da preuzmem u Beogradu i to najkasnije do sutra!!!!!!!!!!! Smile Smile Ali sta ja treba da ponesem tamo,kako ce oni znati da sam bas ja sa liste cekanja???!?!??!I da li odmah treba da se plati pri preuzimanju?!??!??!?!? Smile

Ne treba ti nista od dokumenata, ali ti ih ponesi za svaki slucaj... Smile
Meni je samo trazila ime, prezime i email.
i naravno... odma' se placa!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

...right on time

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ma zvao sam ih sto put i sve kao stize .. idem sad da ih zovem mamu im ja njihovu....

ako kazu da ce stici ima da stignu Wink evo mog slucaja: narucila sam karte prvi dan (u 5 je pocela rezervacija, ja sam ih dobila negde oko 6.lol) i tek pre nekih nedelju dana mi je stigla uplatnica. tako da...
bez brige!

ps
svasta je i meni prolazilo kroz glavu ali nisu me zavrnuli i verovatno nikog i nece. (cekaj, jesi li ti preko exita narucio?)samo ti nastavi da se raspitujes i budi strpljiv Smiley
IP sačuvana
social share
"Opportunities will present themselves. Recognize them, act on them" ~ Jason Bourne Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ma zvao ticketlline.... ubicu ih ako mi ne stignu...al malo si mi olaksala....stice ce valjda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi HELP!!!!!! Smile Smile Smile
Ja sam se prijavila na listu cekanja odmah nekoliko dana nakon sto su rasprodate onih prvih 60.000 ulaznica i sad sam dobila mail od ticketline-a da ulaznice mogu da preuzmem u Beogradu i to najkasnije do sutra!!!!!!!!!!! Smile Smile Ali sta ja treba da ponesem tamo,kako ce oni znati da sam bas ja sa liste cekanja???!?!??!I da li odmah treba da se plati pri preuzimanju?!??!??!?!? Smile

Ne treba ti nista od dokumenata, ali ti ih ponesi za svaki slucaj... Smile
Meni je samo trazila ime, prezime i email.
i naravno... odma' se placa!
E,hvala ti puno! Smile
Jooj,ja se nece smiriti dok ne budem drzala te karte u rukama!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
ja sam narucio kartu preko tcketline-a i posle par dana su mi poslali mail sa brojem rezervacije i sa tim brojem sam otisao u comtrade i tamo podigao, tacnije odmah su je odstampali!!! Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Vise je politicka tema, ali tice se i peppersa, tako da.....

"Pepersi" za sremsku mućkalicu

POTVRĐENO nam je - vlasnik 98,32 hektara donedavno poljoprivredne zemlje, na kojoj će u Inđiji 26. juna nastupati, u "festivalskoj" varijanti (sat i 15 minuta), poznata rok grupa "Red hot čili pepers" je beogradska firma "Versil lenjo". Ovo uvozno-izvozno preduzeće kupilo je krajem 2005. godine ovu, veliku "tablu" oranice od opštinske zemljoradničke zadruge "Srem" za oko milion evra.
Možda i u ovom kupoprodajnom ugovoru neke stvari nisu baš čiste, kao što upozoravaju i u samoj opštini. Ipak, osnovno pitanje koje, pre "Pepersa", drma Inđiju je: zašto će rokeri svirati na privatnom posedu i ko će od toga imati koristi?
Zna se da će prihod od prodaje karata po paprenoj, koncertnoj ceni, u širokom luku zaobići ovu sremsku varoš. Gde je interes "Versil lenja"?
- Dolazak čuvenih "Pepersa" mnogo znači za Inđiju, imidž varošice, a mi ćemo, zahvaljujući tome, privući strane partnere, pre svih Italijane, za "grinfild" investicije u našem projektu industrijske zone - govori Dušan Kaljević, sin Nebojše Kaljevića, vlasnika zemlje i generalni menadžer firme. - Dali smo dozvolu da ovi muzičari koriste naše zemljište, a za uzvrat Opština nam gradi infrastrukturu - asfaltni put i trafo-stanicu snage dva megavata.
Uz izgradnju puta i dovlačenje kablova iz trafo-stanice (a u neposrednoj blizini su i gasovod i vodovod), prema rečima samog Kaljevića, praktično nastaje - industrijska zona. Inače se pored samog poseda novcem iz Nacionalnog investicionog plana gradi autoput R-109, koji povezuje Inđiju i glavnu, magistralnu saobraćajnicu Novi Sad - Beograd.
Prevedeno: kvadratni metar nekada velike njive moći će da se proda za 15-20 evra! U "Versil lenjo" nameravaju da prodaju parcele od 2.000 do 20.000 metara kvadratnih, a i da sami podižu tržni centar ("najveći tržni centar u jugoistočnoj Evropi", prema rečima Dušana Kaljevića).
- U stanju smo da privučemo bar 200 stranih investitora - tvrdi Kaljević. - Deo naše firme je u Via Ređu, kod Firence. Tamo se bavimo konsaltingom, a u Srbiji smo uvoznici robe široke potrošnje (toalat-papir, krpe, sunđeri, plastični tanjiri i čaše, između ostalog), a izvozimo viskozu, celulozu i sirkove metle, najviše u Bosnu i Crnu Goru. Ukupno nas je 35 zaposlenih, mi smo porodično preduzeće.
Kaljević napominje da bi odmah, posle nastupa "Pepersa", njegovo preduzeće moglo da (pre)proda sada industrijsko zemljište za najmanje 15 miliona evra. Ne bi to bila mala zarada, vrlo brzo stečena, zaključujemo. No, Nebojša Kaljević, vlasnik velike parcele, je ujedno direktor Italijanske industrijske zone.
- Do 2014. godine očekujemo da će na širem prostoru, od oko 500 hektara, nastati velika privredna zona sa svim pratećim sadržajima - napominje Goran Ješić, predsednik Opštine Inđija. - Već nekoliko godina svi znaju za naš projekat italijanske zone.
Prema rečima Marijana Rističevića, predsednika Skupštine Opštine Inđija, u usvojenom planu razvoja Inđije za 2007. godinu, nigde nema ni puta kroz privatni posed ni trafo-stanice. Nije usvojen ni detaljni urbanistički plan.
- Takozvana italijanska zona je velika mućka i još neistražena afera - tvrdi Rističević. - Građani Inđije će platiti iz svog džepa ovu, neviđenu otimačinu. Pa, logično je pitanje zašto sama opština nije kupila poljoprivredno zemljište, stvorila uslove za nastanak industrijske zone i onda to naplatila? U pitanju su milioni evra. Kome to ide u džep?
U firmi "Versil lenjo" već vide "grinfild" investiranje italijanskih proizvođača papirne konfekcije, betonskih elemenata, tekstila i obuće. Na samom nastupu "Pepersa" koristiće se plastične čaše za pivo koje ovo preduzeće uvozi.
Čitava priča dobila je i neočekivani obrt, kada nam se obratio arheolog Radovan Kovačević iz Inđije.
- Nastup "Pepersa" će biti baš u centru arheološkog nalazišta iz mlađeg gvozdenog, keltskog i starorimskog doba - upozorava Kovačević.
- Još 1970. godine prijavljen je lokalitet "Rupine", a to je ta parcela - potvrdio nam je Pavle Popović, viši kustos Muzeja Srema iz Sremske Mitrovice.
- Dobili smo dozvolu za gradnju od Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Sremskoj Mitrovici - napominje Dušan Kaljević. - Samo nam je rečeno da, ukoliko naiđemo na neko arheološko nalazište to prijavimo i prekinemo radove.
Arheolozi, registrovani i divlji, koji haraju čitavim Sremom, su, kao i sada građevinari "Srem puta", pronalazili kovani novac, grnčariju, alatke, oruđe i oružje i - ljudske kosti.

MADONA, PA "JU TU"

GORAN Ješić, predsednik Opštine Inđija, nagovestio nam je da će i u narednim godinama na istom prostoru nastupati poznata imena svetske muzike.
- Ceo prostor ne uređujemo samo za jednokratnu upotrebu - kaže Ješić. - Ujedno, infrastruktura se gradi za buduću italijansku industrijsku zonu.
Planove da baš Inđija bude domaćin muzičkim zvezdama potvrdio je uz bombastičnu izjavu i Dušan Kanjević.
- Koncerata će biti u narednih od tri do pet godina. Uskoro će ovde nastupati već legendarna Madona i sastav "Ju tu". Pregovori sa timovima ovih muzičara su već u toku i vode ih ljudi iz "Egzita" - objasnio je Kaljević.

IDEALNA SAMO INĐIJA

NA pomen koncerta "Pepersa" svima je padalo na napamet da bi muzičare mogli da ugoste Beograd ili Novi Sad. Međutim, odjeknulo je da će domaćin biti - Inđija. A, na pitanje - zašto, Kaljević kaže:
- "Pepersi" nisu mogli da nastupaju na "Hipodromu", jer ova destinacija nije "Egzitova". Takođe, iz igre je ispala i Petrovaradinska tvrđava, jer ovde može da stane svega 20.000 ljudi. Inače, veliki koncerti se nikada ne održavaju u centrima gradova. Bila je važna i brzina dobijanja potrebnih dozvola, a u Beogradu to ne može tako brzo. Zato je najidealnije bilo da sviraju na našem zemljištu, u Inđiji, gde se "administracija" završava u rekordnim rokovima.
Na pitanje, zašto se koncert ne održava na Lejama, opštinskoj zemlji koja se nalazi u blizini poseda njegovog oca, Kaljević kaže da tu ne može da stane više od 20.000 duša, iako je golim okom vidljivo da ima mesta za bar 300.000. Ješić je, opet, naglasio da je problem parkarlište koje ovde ne može biti napravljeno.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
zvao sam ih opet i kazu da su produzili rok do 1. maja....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3510i
E ako bude U2 u Indjiji ima da poljubim Jesica ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 5s
gdje ces ga poljubitit Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Jun 2026, 20:25:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.