Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stefanović: SAJ i PTJ postaju jedna jedinica  (Pročitano 1654 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
LG Nexus 5
Opsti haos i bezumlje.

Nego, jel moze neko da mi objasni sta ce se to konkretno promeniti?

Ako hoces da kontrolises sluzbe, samo postavis svoje ljude na glavnokomandujuce i zamenicke polozaje i to je to. Spajanje jedinica i rasformiranje su dve potpuno razlicite stvari.

Velika greska je bila sto je rasformirana JSO.

PTJ i SAJ su jedinice koje imaju identicne namene i savrseno je logicno spojiti ih. A kao sto sam napisao, ko zeli da ih kontrolise, moze da ih kontrolise bilo da ih ima na 3 mesta po 100 pripadnika ili na jednom mestu 300 pripadnika.

U svakom slucaju, ministri policije su u zadnjih 15 godina neuporedivo bolje obavljali svoj posao u odnosu na ministre odbrane. (ne racunam slinavog, mislim na ministre pre njega)

A kad se pogledaju ministri odbrane, ne zna se ko je veca jajara, bas sam neodlucan, davinic, tadic, stankovic, sutanovac, gasic. Sve krem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
  Kao da neko želi da nas ostavi nezaštićene.
  Nisam baš siguran u ovo što tvrdim ali mislim da ovo ima veze sa ipap sporazumom. U stvari, dosta toga ima veze sa potpisom aktuelnog ministra vojnog.
  Našao sam nešto u vezi ipapa ali sajt je srušen. U njemu izvesni Mitić piše da sporazum nije nimalo bezazlen jer će nato moći da se meša i u naše sudstvo između ostalog.
  Ko želi može da ugugla mitić za geopolitiku ipap pa da pročita šta šiše kad sajt proradi.
  Edit
  Proradio je sajt

http://www.strateskealternative.rs/?p=2920

Citat
Међутим, опасност ИПАП лежи и у другим, мање “атрактивним” одредбама овог споразума. Пре свега, јасно је да овде више нема речи само о војној сарадњи – већ да се сарадња са НАТО проширују и на правосуђе, економију, унутрашње послове и пропаганду. У свим овим пољима, дакле за мање-више читаву државну управу, НАТО ће имати саветодавну улогу. Моћи ће да се меша у све. Као да за испуњавање услова није било довољно 35 поглавља Европске уније, сада ће и НАТО моћи да Србији предочи шта мисли о корупцији, о правима мањина, али и о томе који су аспекти сарадње са Русијом “безбедни” и самим тим прикладни за Србију.

За грађане ће посебно опипљив бити програм пропагандних активности које ће “дизати свест” о значају сарадње Србије и НАТО. Грађани Србије ће то плаћати из свог џепа јер, како стоји у споразуму, “Република Србија намерава да спроведе активну и свеобухватну информативну кампању” којим би хвалила ту сарадњу. Сарадња са НАТО ће бити промовисана на универзитетима, у научно-истраживачким институцијама, невладином сектору, медијима.

Neko izgleda namerava da napravi probleme koje nećemo moći sami da rešimo. PTJ i SAJ čine sposobni ne neukaljani ljudi koji kao takvi nisu poželjni.
  Ukratko, naturaju nam sajbiju.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2015, 17:30:42 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ja se ne slazem sa spajanjem ove dve jedinice, jer ce to izazvati :tehnicki visak" i tako ce da otfikare malo po malo ljude koji su profesionalci. U nedostatku vojske, jedino je policija sa ovakvim jedinicama nesto, bez njih je nista.  Ja znam, kad god su nesto spajali u Americi, nije potrajalo godinu dana i bilo je secenje radnih mesta zbog budzeta.  Ako su obe jedinice pod istim budzetom, i istom komandom, lakse ih je sjebati, ali to je moje misljenje.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.