Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oteo mi dete iz ruku i na smrt ga pretukao  (Pročitano 822 puta)
22. Jul 2005, 03:17:40
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Oteo mi dete iz ruku i na smrt ga pretukao

PETROVAC NA MLAVI - Vesna Grujić iz sela Manastirica u opštini Petrovac na Mlavi, majka osamnaestomesečnog Stefana za čije je ubistvo osumnjičen njen nevenčani suprug Vlasta Petrović (47) iz sela Mirijevo u opštini Žabari, prebačena je na hirurško odeljenje petrovačke bolnice. Vlasta Petrović je Vesnu brutalno pretukao, ali ona ne zna kako se obrela u bolnici jer je doneta u nesvesnom stanju.

Seća se svih detalja u vezi sa ubistvom osamnaestomesečnog sina iz braka sa Rumunom koji je bio na radu u Srbiji.

- Stefan je bio lepo i bucmasto dete, tek je prohodao, i tog nesrećnog dana pošli smo da rasturamo stajnjak po njivi. Ja sam bila na jednom kraju njive, a dete smo ostavili na zemlju na drugom kraju. Stefan je bio mnogo vezan za mene i čim bih ga ostavila samog, on bi plakao. Tako je bilo i tog dana. Verovatno je to zasmetalo mom suprugu i, kad sam u jednom trenutku pogledala, on je počeo da ga udara rukama i nogama. Dotrčala sam i uzela ga u naručje, iz usta mu je tekla krv. U tom trenutku uplakano dete mi je reklo: „Mama, mm...’’ i pokazalo ručicom na potiljak - priča Vesna vidno preplašena.

- Gotovo u trenutku Vlasta mi je oteo dete i nastavio da ga udara rukama i nogama - kaže Vesna. - Pokušala sam da ga odbranim, ali je on počeo da tuče i mene. Videla sam kako bebi iz usta pored krvi curi i pena. Pošli smo nazad kući, ali je dete na pola puta umrlo - kaže ona.

Vlasta Petrović je supruzi i svojoj majci, koja je sa njima bila na njivi, zapretio da ništa ne pričaju da ih ne bi ubio. U strahu od njega, odlučile su da ćute. Danima ih je tukao i pio je, a i kad je spavao, kako Vesna kaže, pored njega je bila flaša.

- Posle dva dana, mog Stefana smo sahranili na groblju. Vlasta ga je stavio u zeleni vojnički kofer, sa kojim se nekada odlazilo u vojsku, i odneli smo ga na groblje. Tamo smo ga zakopali pored jedne kapele, ispod oraha. Nije dozvolio da se stavi krst da ga ne bi otkrili, a meni je naredio da kažem da je dete odveo otac - kaže Vesna, koju je u bolnici posetio njen bivši nevenčani suprug Mihajlo Tomić iz sela Vitovnica sa kojim nije imala dece.

- Sa mnom je bila kratko. Živeli smo zajedno nešto više od šest meseci. Ja sam i dalje neoženjen. Videću, kada izađe iz bolnice možda ćemo ponovo živeti zajedno - priča Mihajlo dok Vesnu drži za ruku.

Vesna, koja je rođena 1973. godine, iza sebe ima nekoliko neuspelih brakova i još dve ćerke i dva sina koji žive kod očeva. U selu Manastirica živi sama sa majkom i strahuje da policija ne pusti na slobodu Vlastu Petrovića.

- Sigurno bi me našao i ubio me kad bi izašao iz zatvora - kaže ona na kraju.
S. Mirković
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Zbog ovakvih ljudi treba ponovo uvesti smrtnu kaznu i to na nacin na koji si ubio, na taj i umires.i
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
I plus da mu skinu skalp  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.