Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Педерација као декаденција културе  (Pročitano 31068 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Pederi..........ne znam.....bolest najverovatnije.E sad ce ono "Pa nisu oni krivi","Pa i to su ljudi"...itd.Znate sta ......briga me,neka me zaobilaze.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
U svakom slucaju,toga je sve vise...uopsteno dekadencija je trend koji napreduje u celom svetu,tako da nije lose sto smo mi balkanci jos uvek prilicno daleko od toga,ali plasim se za nase klince,ko zna sta ih ceka u vremenu koje dolazi.Ja licno ne mrzim te ljude,mislim da je to vrsta greske u genetskom kodu,ali ipak bolje da mi nikad ne prilaze,jer moze da se desi system error kod mene,pa da dobiju po tamburi Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Po mom dubokom uverenju - bolesno je sve što se čini na tudju štetu.Dakle,ako neko kreše kobilu-to je bolesno zato što ona nesrećna nemože da se izjasni(da ne pričam o kresanju kokoški i sl.).
 Ako neko radi nekom nešto što se protivi njegovoj volji - to je loše.
 Ako se dva muškarca dobrovoljno krešu,wtf,šta se tu može-tako im se hoće,to žele i šta sad jbt?
 ...

Opet ti. Lepo sam ti objasnio kako se moze videti pristanak zivotinje. Ako ne ode, znaci imas pristanak. Ne drzis je, nije vezana i slicno.

...
Feanore-pa jbt,normalno da je nekrofilija poremećaj...
...

A zasto homoseksualnost nije? Da se ponovim, osoba ode u sud i overi svoj postupak da njeno telo moze biti seksualno korisceno.  Smile

Ti i dalje ne kapiras. Ne moze se nenormalnost proglasavati za normalnost jer ce se izgubiti granica sta jenormalno, a sta nije. Niko normalan ne poziva na linc vec da se stvari postave na pravo mesto. Evo, britanski naucnici su uspeli da od kostane srzi naprave spermatozoide. Sada ce lezbijski parovi moci da imaju decu. Jos samo treba da nadju nacin kako muskarci da nose bebu. Meni je ovo strasno. Kada sam procitao vest ostao sam bez teksta. To je protivprirodan blud.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
niksa

A gde je za tebe granica "normalnog" i "nenormalnog"? Sta su za tebe ova dva pojma ... ne moze covek da odredjuje drugom coveku sta je normalno, a sta ne ... za takve stvari postoje zakoni, volja vecine, a ne ubedjivanje sta je normalno. Zakon ne poznaje "normalno" i "nenormalno".

Ako mi definises "normalno" i "nenormalno", ja ti saljem 100e na ziro racun. Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja šaljem dvesta  Smile
 Mislim da se plašite nasilja koje podrška tim ljudima može da proizvede prema vama.
 Ja sam oduvek kontrirao svima,tako mi se hoće.Kad se svi u nečemu slože-znam da je pogrešno  Smile
 Drugim rečima,ako su svi toliko naplašeni=agresivni protiv gay ljudi iako nisu videli i upoznali verovatno nijednog,onda tu nešto nije u redu  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moj chovek...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Mislim da se plašite nasilja koje podrška tim ljudima može da proizvede prema vama.
 Ja sam oduvek kontrirao svima,tako mi se hoće.Kad se svi u nečemu slože-znam da je pogrešno  Smile
 Drugim rečima,ako su svi toliko naplašeni=agresivni protiv gay ljudi iako nisu videli i upoznali verovatno nijednog,onda tu nešto nije u redu  Smile

Лоша ти је логика то са већином...
Човек те је лепо питао како је болест некрофилија а хомосексуализам није?!
Само се ради о томе шта је "већина" прихватила као нормално...
То значи да уз одговарајуће методе и дендрофилија и некрофилија могу постати "нормалне"...

Е видиш да не бисмо застранили као људи потребно је на почетку рећи шта није нормално а шта јесте...
Јер као што видиш, желе да клонирају људе, да праве децу од две жене, да живе вечно...

Такве ствари доносе само пропаст...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@glavić

Postoje neke uopstene normalne stvari. Nije normalno ubiti nekoga, nije normalno muciti nekoga, nije normalno da se rodis sa tri prsta na jednoj ruci i tako dalje i tako dalje. O svim ovim stvarima se moze filozofirati, i raspredati neke teorije, da se pisu radovi da li su to normalne stvari ili nisu i da se dodje raznih zakljucaka, ali sustina je da nije normalno ubiti nekoga, nije normalno muciti nekoga, nije normalno da se rodis sa tri prsta na jednoj ruci i tako dalje i tako dalje.

@taxtex

Ja pricam o tome da li je homoseksualnost poremecaj ili nije, a ne o tome da li homoseksualce treba vesati ili ne. Znaci, nisam da se fizicki maltretiraju, ali nisam ni da mogu da osnivaju brakove, usvajaju decu. Sto se tice nasilja nad homoseksualcima, nadam se da sam ti bio jasan i da nema potrebe vise da to spominjes.

Nego reci mi sada, je'l ti smatras homoseksualnost kao poremecaj ili pravo na seksualni izbor? Nisi mi jasan nakon predzadnjeg posta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v500i
homoseksualnost nije toliki problem, to je samo još jedan oblik seksualne devijacije, ali je problem agresivnost koju oni pokazuju preko medija... ne fizička, ne psihička, nego mentalna agresija... gej parade... umetnici homoseksualci... bombardovanje time putem filma, televizije, knjige... ako je neko homoseksualac neka to drži u svojoj spavaćoj sobi, i ne pokazuje to na sav glas... Smile
IP sačuvana
social share
Why am I fighting to live, if I`m just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I`m just living to die

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To je vrlo netolerantno.Heterosexualci mogu iz ugla homosexualca biti gledani kao poremećeni.Nemam pojma,nekad je u Grčkoj homosexualizam bio uzdizan u nebesa i bio je "normalan".My point is-šta znače kategorije "normalan","ispravno","neispravno"? Sa razvojem istraživačkih mogućnosti došlo se do saznanja da je homosexualizam prirodna pojava tako da je skinut sa liste poremećeja i bolesti još sedamdesetih.
 Neznam tačno koje udruženje ali znam da je na globalnom nivou homosexualizam priznat od svetskog udruženja psihijatara kao 'normalan'...Još nešto-takodje sam čitao izveštaje lekara za medije (iz više izvora) gde se odgovorno tvrdi da biti homosexualac ne znači da je neko izabrao,već da to jeste.Stoga,stvarno grešite dušu ljudi ... Smile
 @Feanor
Da li zaista znamo šta donosi propast?Da li si čuo nekad za Chemtrails?Da li si čuo za Haarp?
 Šta nam sve rade dok mi mislimo da je ovo život.....
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.