Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Педерација као декаденција културе  (Pročitano 31271 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Једноставно поставити границу иза које се, ни по коју цену, не иде. А та је граница врло природна.

priroda je odavno postavila granicu - nikad i nigde . zato u svakom normalnom ljudskom bicu (neopterecenom propagandnim glupostima) postoji urodjena odvratnost prema homosexualizmu - otprilike isto kao kad vidite crknutu machku nasred puta (a mushice se skupljaju )  Smile Smile Smile

они који су тако рођени нека живе како живе,

takvih koji su tako rodjeni je vrlo malo - kao shto si i sam primetio , poshto ne mogu da se razmnozavaju - njihovi geni se ne prenose Smile

vecina homosexualaca su ljudi poput tatexa ili miloshca5 - fizioloshki sasvim normalni ,ali pod uticajem propagande spremni "da probaju svashta"   Smiley 1 . a naravno , zlo ide korak po korak - pa i njih polako skuvaju kao spomenutu zabu  Smile homosexualci to ne postaju preko noci - radi se o dugom procesu razgradnje prirodnih nagona i destrukcije licnosti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
savet nesrećnicima bez reči jevanđelja je zaludni govor gluhome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
gde stoji da je sve Pismo od Boga dano?u Pismu!problem leži u netraženju Istine i neznanju da je pod "sve Pismo"uvršteno od strane Boga ne od mene,i jevanđelje.
samo slep čovek ne vidi gde Isus govori o ognjenom jezeru.ne mora se puno tražiti,dve poslednje glave Apokalipse-Otkrivenja.
vidim da se ovde Istina naziva osudom.Istina najpre umoljava grešnika da ostavi greh svoj.kad progovorim Gospode,u njih je rat,piše psalmista.zašto rat,jer neće da čuju,već hoće da tumače kako ih uši svrbe.
Ajde ja nisam tražio istinu,pa mi ga nađi ti, gde stoji u Jevanđelje da je sve Pismo od Boga. Jeli ti znaš uopšte kada se pojavila Biblija.Prostudiraj malo Istoriju,iznenadićeš se.
Ja tebe pitam gde to piše u Jevanđelje,a ti umesto da mi pokažeš gde to stoji, kažeš da to tamo negde stoji,ali samo slepi nevide to. Znači ako ti nešto umišljaš,onda ti vidiš, a mi što neumišljamo i nećemo da izmišljamo, mi smo slepi. Pa ti si onda drugi Isus sa novim učenjem Jevanđelja. Ništa čudno među redovima vernika, jedan umišlja da je Sveti Petar, drugi da je Sveti Sava, i svi vide nešto što nepostoji,a propovedaju nešto što nigde nema u Jevanđelje. Drugo izmenjeno izdanje Jevanđelja od vas.Svaka vam čast.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 01:17:53 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
savet nesrećnicima bez reči jevanđelja je zaludni govor gluhome.
Горд си, БОЖЈИ човече.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch ima centrifugu

Ме угрожава те? А да ли ће те угрожавати када се догоди оно на шта упозорава lightsoft? А осилили су се, није да нису! Погледајмо само педофилске ланце преко нета у Белгији и још неким западним земљама. Па онда онај што је фламбирао пенис у Немачкој. Што рече мој другар поводом тог случаја "У Европу без патке - нова парола" Smile

Друга ствар, мислим да сам већ довољно јасно рекао да је то симбол декаденције. И говорићу о томе, као што сам говорио рецимо о божићним распродајама и "лудилу" које почиње већ у новембру, на васколиком Западу, па и код нас. Зашто?
Заболе ме ко се где трпа (док се не догађа оно што је рекао lightsoft), ко се презадужује, ко живи од данас до сутра. Али кад се игра великих бројева окрене против мене, кад будем морао да радим у 80-ој, кад се већина око мене буде клањала, када дође до дужничке кризе - осетићу и ја, а и моји, последице ограниченог погледа на свет. Тада ме духовне вредности неће избавити, јер и манастири су на овој земљи. И најсветија места је нека руља палила не тако давно.

Пошто много помињеш живот, само ћу те једно питати - какав је живот могућ без размножавања?

Zasto se svako od nas ne zapita sta je to u nama sto nas tera da napadamo nesto sto nas ne ugrozava na bilo koji nacin, niti ikada moze da nas ugrozi. DA li to mozda nasem egu daje onu boost pilulicu koja ce mu najzad dati superironost nad nekim drugim egom - najzad ce nas zivot imati znacenje ako se popishamo na neciji tudji. A u celoj toj prici ostaje jedino ono sto je uvek postojalo - zivot u nama i zivot u nasim "neprijateljima" - jedan jedini i sve postojeci zivot - bez razlika i podela. Jedan um i jedna svesnost i nista izvan toga.

Ajd zguza da pocnem - da bude u skladu sa temom  Smile - ZIVOT - zivot koga ti vidis nije zivot nego smrt - zivot u koji ja verujem nema ni pocetak ni kraj vec samo postojanje. Razmnozavanje je mehanizam kojim iz energije nastaje materija - ta materija je ono sto ti zoves zivotom a ja znam da iza te materije stoji energija cije postojanje ne zavisi od procesa razmnozavanja. Materija ce da ode u prah a energija je uvek tu. DA li tu bilo sta nastaje i nestaje - ne bas.... Smile

A sto se ostalog tice - ako trazis neprijatelja nacicies ga ako trazis sukob nacices ga ako trazis teorije zavere uvek ce biti oko tebe - pitanje ostaje kako ta "spoznaja" svega toga moze tebi da pomogne da smanji tvoju licnu patnju i prazninu. DA li ces biti srecniji ako pobedis sve neprijatelje - NE bices ocajan jer ces time izgubiti svrhu "zivota". Onoga sto ti mislis da je tvoja svrha - medjutim onda ces valjda shvatiti kolika je to luzija. Batali uzaludne borbe protiv vetrenjaca i zapitaj se ono krucijalno pitanje - Ko sam JA - borac protiv pedera i pravednik sveta ili samo covek kome je potreban mir i ljubav kao i svakom od nas. Odgovor nadji sam.... Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
gde pieše o bacanju grešnika sa đavolom u jezero ognjeno koje je druga smrt(zbog istine sam dakle gord,no evo,i da se citira:knjiga Apokalipse,20.gl.:15.i kose ne nađe napisan u knjizi života bi bačen u jezero ognjeno.toliko.može sekontekstualno početi sa stihom 7.to je samo jedno od mesta,ima ih puno,sve je to iz usta Hristovih rečeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
gde pieše o bacanju grešnika sa đavolom u jezero ognjeno koje je druga smrt(zbog istine sam dakle gord,no evo,i da se citira:knjiga Apokalipse,20.gl.:15.i kose ne nađe napisan u knjizi života bi bačen u jezero ognjeno.toliko.može sekontekstualno početi sa stihom 7.to je samo jedno od mesta,ima ih puno,sve je to iz usta Hristovih rečeno.

Izvini,ali jedino što je došlo iz Isusovih usta je Jevanđelje. A sve ostalo je samo reči od pobožnih ljudi,a njihove reči su ljudski. Nađi te reči u Jevanđelju koje pominješ. Ja mislim da ga nećeš naći zato što su tamo Božje reči protiv sadističke ljudske reči koje pominješ.
Isus nas uči da ovako činimo:
Matej 5,44 "A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koje koji vas gone"

Prijatelju ovo su reči Božje.A reči koje ti pominješ,i mesto koje pominješ nije iz usta Hristovih rečeno .A znamo od koga je.Zašto se služiš lažima,kada znamo da je samo Jevanđelje iz usta Hristovih.Takođe učenje koje slediš nije od Boga. Isus uči da ljubiš neprijatelje svoje.A kako ti činiš??? Sudiš ih na ognjeno jezero. Prijatelju jeli vidiš koje kontradiktornosti ima ljudska reč koji pominješ i misao, u odnosu na Božju reč.Jasno se vidi koja reč je od Boga.

Ti govoriš o slepoći za istinu,pa eto ti prilike da testiraš tvoj vid. I dobro razmisli kada svog bližnjeg osuđuješ na ognjeno jezero,da se zapitaš dali je to po Jevanđelju. Te reči koje pominjaš su za ljude pune mržnje i sadističkih sklonosti. Ako ti neželiš prihvatiti ove Isusove reči gore citirane,već reči nekih likova u Bibliji koji su u kontradiktornosti sa Isusovim učenjem, onda nebi trebao da se zoveš Hrišćaninom,niti da kažeš da si na strani Boga. Dobro razmisli o tome i o sebi.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
u ovom kontextu kako vi tu opisate to, pederacija je drustvena , jako realna nasilja. al nije samo potrebno je to voleti,tako i ne volimo svi to. Kao sto postoji covek ko vole Fodorov modularizmu, i postoji ko vise voli Andy Clarkov konekcionizmu. Al ipak Pinkerov dvostrucna disocijalna teorija je pobenik. Isti je slucaj i sa Lyotradom i Habermasom.
Al kod zene pobednica je plava nimfomanka revolucionarka, ko jako bi bilo mi zao ako ne bi bila zena a ja muskarac Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

takvih koji su tako rodjeni je vrlo malo - kao shto si i sam primetio , poshto ne mogu da se razmnozavaju - njihovi geni se ne prenose Smile
Smile  ... bf, pa kako ne mogu da se "razmnozavaju"? Smile Ko ce im zabraniti?  nije tebi lako Smile Smile
Pokusaj da shvatis (ako si sposoban) da je za razmnozavanje potrebna muska i zenska celija ... samo po tvojoj bolesnoj logici homosexualci nisu sposobni za razmnozavanje Smile .... ne kapiram kako neko ko moze da upali kompjuter, ukuca svoj account, ne zna osnovne stvari o razmnozavanju (mozda nikad nije bio intiman sa osobom suprotnog/istog pola Smile )... za to ti je potrebno nekig 90 IQ jeidnica Smile Smile

vecina homosexualaca su ljudi poput tatexa ili miloshca5 - fizioloshki sasvim normalni ,ali pod uticajem propagande spremni "da probaju svashta" Smiley 1 . a naravno , zlo ide korak po korak - pa i njih polako skuvaju kao spomenutu zabu Smile homosexualci to ne postaju preko noci - radi se o dugom procesu razgradnje prirodnih nagona i destrukcije licnosti ...
Smile

Ovo su opet neka "razbijanja trece dimenzije" i "bolje da ne gledam, mozda i jesam tamo"  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 12:48:25 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па погледајмо:
Гејеви се одрекли Марије Шерифовић, значи ако је неко геј, не може имати одређена политичка уверења.
Е, али и смрадикали редовно напушавају педере са скупштинске говорнице, али кад им је Маријан Шерифовић дао подршку
постали су спремни да прогледају кроз све дегенеричне перверзије Ватикана и глобалиста.

Па шта се чудиш, политика је курва.
С друге стране, Чеда Јовановић и његов симпатизер (по многим питањима истомишљеник) Станојевић, са чијег је оно блога, причају о неком "европском систему вредности", па се не би од њих очекивало да дисквалификују неистомишљенике. Наравно, ко је наиван и не зна да су ови лицемерни...
Битно је рећи да се Марија Шерифовић није декларисала као лезбејка, бар ја за то не знам. Ту се види неко лицемерје свих нас који то подразумевамо јер је а) ружна (значи нема другог избора?!) и б) мушкобањаста (па би било за очекивати). Са друге стране нико се не би бунио да њене савршено лепе и женствене пратиље одиграју неко лезбијску сцену Smile Smile
Најзад, другар извесног Милета са Чубуре је тестирао детектор лажи изјавом да је фурао са Маријом Шерифовић. Детектор се није бунио Smile

они који су тако рођени нека живе како живе,

Прво, није све ни у генима, нити је тако једноставно наслеђивање како ти мислиш. Озбиљнијих радова на тему урођене хомосексуалности тешко и да је било. Прво се догматски оспоравало, сада се догматски одобрава. Одговорити на питање зашто није до сада било "политички коректно".
Друго, јеси чуо за рецесивне гене. Испоље се само ако их имају оба родитеља. Ако је ово случај, треба страховати од њиховог размножавања вештачким путем.

« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 13:37:10 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.