Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Педерација као декаденција културе  (Pročitano 31154 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch ima centrifugu
Kolko sam ja ovde ja mislim da je ovo jedno 5478-a tema o pederima i lezbejkama - isti ljudi uvek pricaju isto. Izdrbdaju jedno 50 strana medjusobnog vredjanja bez ikakvog cilja i svrhe. Pricamo o zakonima prirode, normalnosti - ego u exploziji - nista lepse za jednog ego manijaka da nadje nekog ko je "drustveno neprihvatljiv" i da overeva sosptvenu podobnost velicajuci suparnikovu nepodobnost. To mu dodje kao kada alkoholicara dovedes u podrum pica i ostavis mu kljuceve  Smiley 1

Zasto se svako od nas ne zapita sta je to u nama sto nas tera da napadamo nesto sto nas ne ugrozava na bilo koji nacin, niti ikada moze da nas ugrozi. DA li to mozda nasem egu daje onu boost pilulicu koja ce mu najzad dati superironost nad nekim drugim egom - najzad ce nas zivot imati znacenje ako se popishamo na neciji tudji. A u celoj toj prici ostaje jedino ono sto je uvek postojalo - zivot u nama i zivot u nasim "neprijateljima" - jedan jedini i sve postojeci zivot - bez razlika i podela. Jedan um i jedna svesnost i nista izvan toga.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Citat
Zasto se svako od nas ne zapita sta je to u nama sto nas tera da napadamo nesto sto nas ne ugrozava na bilo koji nacin, niti ikada moze da nas ugrozi.

Znaci ne dotice me i ne tice me se. Sve do momenta dok neko ne pocne da se vrzma oko moje pozadine ??? A mozda mene nikada nece ugroziti, ali moje dete ce me nadziveti, dali ce mozda ono biti ugrozeno ?? Ili trebam sedeti jer me ne ugrozava a moj klinac kada odraste, neka se sam snalazi, kada oseti ugrozenost ?? Jel' imate Vi decu ?? Ako nemate, jednog dana cete imati. Dali cete i tada ovako misliti ??

Do sada se nisam javljao na ovakve teme, ali vise je nemoguce, to ne uraditi. Ili se nisam trebao javljat, jer me se jos ne dotice ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zasto se svako od nas ne zapita sta je to u nama sto nas tera da napadamo nesto sto nas ne ugrozava na bilo koji nacin, niti ikada moze da nas ugrozi. DA li to mozda nasem egu daje onu boost pilulicu koja ce mu najzad dati superironost nad nekim drugim egom - najzad ce nas zivot imati znacenje ako se popishamo na neciji tudji. A u celoj toj prici ostaje jedino ono sto je uvek postojalo - zivot u nama i zivot u nasim "neprijateljima" - jedan jedini i sve postojeci zivot - bez razlika i podela. Jedan um i jedna svesnost i nista izvan toga.

Ме угрожава те? А да ли ће те угрожавати када се догоди оно на шта упозорава lightsoft? А осилили су се, није да нису! Погледајмо само педофилске ланце преко нета у Белгији и још неким западним земљама. Па онда онај што је фламбирао пенис у Немачкој. Што рече мој другар поводом тог случаја "У Европу без патке - нова парола" Smile

Друга ствар, мислим да сам већ довољно јасно рекао да је то симбол декаденције. И говорићу о томе, као што сам говорио рецимо о божићним распродајама и "лудилу" које почиње већ у новембру, на васколиком Западу, па и код нас. Зашто?
Заболе ме ко се где трпа (док се не догађа оно што је рекао lightsoft), ко се презадужује, ко живи од данас до сутра. Али кад се игра великих бројева окрене против мене, кад будем морао да радим у 80-ој, кад се већина око мене буде клањала, када дође до дужничке кризе - осетићу и ја, а и моји, последице ограниченог погледа на свет. Тада ме духовне вредности неће избавити, јер и манастири су на овој земљи. И најсветија места је нека руља палила не тако давно.

Пошто много помињеш живот, само ћу те једно питати - какав је живот могућ без размножавања?
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
no Duh Sekire ponovo ovaj agresivan ton Smile
pa volite se ljudovi. Ako nekome svidja pederacija nek uziva analno ili bilo koji nacinu.
Ako neko uziva u kradju nek kradje sa poslednicama, ako vec neko bi bilo toliko sado mazo Smile
A najstrasnije to kad neko sa bogastvom je siromasan, to je sram covencanstvo. I sad sam mislio da bude neko emocionalno atrofican sa tom merom da ni ne primeti da vec ima dovoljno bogastvo i jos hoce kradje.
Pederacija za takvim ljudima bi dao spasavanju, sa tom da su svesni sa tom da su gubile puno.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Знаш, јаче је од мене. Ја кад дођем на форум навлачим дрес кшатрије. То је једноставно улога коју играм... Мада мислим да у мојим постовима има доста браманског Smile
Поздрав! Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
ako si vedar i ti si Budha Smile
al na Bogu ti molim pustimo pederaste na miru da rade sta hoce, oni su po meni naj dosadniji ljudi sa njihovom histerijom. siroti nisu u stanju da upoznaju da su gubitnici, plus to misle da jako je lepo za njih. Onda jedino to mozes da radis da ako ti su dragi druge ljude da si vedar.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa volite se ljudovi. Ako nekome svidja pederacija nek uziva analno ili bilo koji nacinu.
Ako neko uziva u kradju nek kradje sa poslednicama, ako vec neko bi bilo toliko sado mazo Smile
A najstrasnije to kad neko sa bogastvom je siromasan, to je sram covencanstvo. I sad sam mislio da bude neko emocionalno atrofican sa tom merom da ni ne primeti da vec ima dovoljno bogastvo i jos hoce kradje.
Pederacija za takvim ljudima bi dao spasavanju, sa tom da su svesni sa tom da su gubile puno.
Проблем није у уживању, па чак не толико ни у моралу - ако прихватимо да је морал променљива категорија, те да обухвата општеприхваћене обичаје - али, шта ћемо са размножавањем?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
pa ja sa razmnozavanjem to bi radio da vodio bi ljubav Smile sa onima koga moje geni zanimaju
Znas bolje Panini?
Ja ne bi vodio ljubav sa muskarcom, ne zanima me. A da sirote homici da ne moze imati dece i u tome ne pripaze stvaran gubitak, to je vec nesto drugo
Ja uvek pricam o emancipaciju odnosno o ucenju. I po meni ucenja ako to je autenticno nece nikome biti protiv toga, osim slepima, al to je ponovo pitanja rada i ucenja.
ja bi razmnozavao a ne sa homicima raspravljao o tome da ja vise uzivam i autenticniji zivim.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Па погледајмо:
Гејеви се одрекли Марије Шерифовић, значи ако је неко геј, не може имати одређена политичка уверења.
Е, али и смрадикали редовно напушавају педере са скупштинске говорнице, али кад им је Маријан Шерифовић дао подршку
постали су спремни да прогледају кроз све дегенеричне перверзије Ватикана и глобалиста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
pa znam, al i u Vatikanu te degene i globalisti su ljudi, samo nasilni, to je i njihova slaba tacka. Ako dobro znam postoje takve sredsvi cim moze lakse da uce covek, ponekad do suvise brzo da uci covek. I nismo uradile nista narocito stetu nigde jednostavno su otkrili svoje ciljeve, sto nisu bili njihove pre neki vreme. Marijom ne razumem stvar al imam neki slutnja, ona je scientologkinja.?
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.