Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 21:54:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Peace Mission 2007"  (Pročitano 2776 puta)
09. Avg 2007, 12:53:41
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 

Citat
Russian paratrooper checks messages on his cellphone as he waits to board an airbase in Russia's Chelyabinsk on Monday, August 6, 2007

Citat
Russian paratroopers wait to board at an airbase in Russia's Chelyabinsk on Monday, August 6, 2007. The first joint exercise of the joint anti-terrorism military drill, dubbed "Peace Mission 2007", sponsored by the Shanghai Cooperation Organization (SCO) and slated for Aug. 9-17, was carried out Monday here

Citat
Russian paratroopers wait to board at an airbase in Russia's Chelyabinsk on Monday, August 6, 2007. The first joint exercise of the joint anti-terrorism military drill, dubbed "Peace Mission 2007", sponsored by the Shanghai Cooperation Organization (SCO) and slated for Aug. 9-17, was carried out Monday here.

Citat
Flags of the six member countries of the Shanghai Cooperation Organization (SCO) and that of the "Peace Mission 2007" military fly in a camp village built for the "Peace Mission 2007" military drill in Chelyabinsk, Russia, on Saturday, August 4, 2007. Both Chinese and Russian troops have moved into the camp village, which is the main cantonment during the drill.

Citat
Russian rolling kitchens are seen in a camp village built for the "Peace Mission 2007" military drill in Chelyabinsk, Russia, on Saturday, August 4, 2007

Citat
Chinese soldiers cook a meal in a camp village built for the "Peace Mission 2007" military drill in Chelyabinsk, Russia, on Saturday, August 4, 200

Citat
Chinese and Russian camps are seen beside a path named "Peace" in a camp village built for the "Peace Mission 2007" military drill in Chelyabinsk, Russia, on Saturday, August 4, 2007.

Citat
Chinese (R) and Russian soldiers use the IC card telephone in a camp village built for the "Peace Mission 2007" military drill in Chelyabinsk, Russia, on Saturday, August 4, 2007

Citat
Chinese soldiers and military vehicles head to the Chebarkul drill site in Russia on Saturday, Aug. 4, 2007. Chinese troops and Russian troops took part in adaptive training in the Chebarkul drill site on Saturday. The Shanghai Cooperation Organization (SCO) will hold an anti-terrorism military drill in Russia.

Citat
A Russian armored vehicle moves during a training session in Chelyabinsk in Russia on Sunday, August 5, 2007
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 13:06:02 od HasBiba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
al je zakon vežbaž!  Smile Smile Smile nisam znao da kinezi imaju digi uniforme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia 
Citat
nisam znao da kinezi imaju digi uniforme
...e pa kako vidš imaju....pa nisu oni baš tako zaostali jer mnogo ulažu u armiju....neču sad da govorim o novcu....jer se mi čini da več znaš dosta oko ovog......samo po mom mišljenju nedostaje jim "brains".... Smile....nemaju oni iskustva..... Smile

više slika....http://en.rian.ru/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
a vidi tek ovaj BTR sa rotacijom! ala bi žandarmeriji došlo par komada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 3266
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson w595
kako se zovu oni kineski oklopnjaci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
hmmm,Chelyabinsk...Grad sa dugom i ne tako (do skora)slavnom vojnom istorijom... Smile dosta poznat... Smile
ako mislite na ono plavo-belo cudoviste(zadnja slika),to je jedna od mnogih modifikovanih verzija(primecujete veliku oblinu na prednjem delu...) oklopnjaka BTR-80...jedan od najboljih APCova sa veoma jakim oklopom...to je Rusko oklopno vozilo.inace-ima jedan red prozora(dva prozora jedan pored drugog) a za ovo mislim da je modifikovana vezija...evo tabela vecine verzija i modifikacija.pogledajte levu kolumnu,3.po redu crtez-pise BTR-80...to je jedna od najnovijih modifikacija-BTR-4 koja je od skoro u upotrebi,iako je takodje BTR-80 tip.ukoliko ostane interesovanja-postavicu tehnicke podatke-i ja ga obozavam...
videcu da nadjem i ove ostale sto se pojavljuju na slikama...
(@Hasbiba-to i ja mislim...)

a ja stvarno tesko da sam naisao na mocnije slike od one sa oklopnjakom,raketnim sistemom,i T-90...mislim-ono je moc...(i to samo delic...)...dve najvece sile spojene zajedno...epski prizor... Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

BTR80.jpg
(40.88 KB, 498x314)
BTR-80.jpg
(42.85 KB, 526x361)
BTR.80.jpg
(95.03 KB, 826x496)
BTR-versions.gif
(81.18 KB, 428x599)
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 02:18:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
veoma zanimljivo. koliko ja znam, na kosovu je početkom devedesetih policija imala nekoliko BTR-60.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa,Ruske snage su i bile na Kosovu '99...neke slike na netu i jesu upravo Ruske snage u svojim BTR-80 kako cekaju uputstva na Kosovu...bili su oni tamo...ko ne zeli da veruje,ne mora...a inace-obozavam to vozilo... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
i ja takođe. inače, to vozilol bih smo trebali da imamo barem u jednom mehanizovanom bataljonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
da!mi sve imamo BTR-50 i 60...oni jesu za svoje vreme bili nevidjeni,al zastareli su...a sto se tice ovog drugog-paa,i ja mislim to,ali zvanicni podaci kazu da nemamo mi nigde BTR-80... Smile mislim-dobro ti je pitanje/post,ali ne bih znao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 21:54:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.