Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 09:43:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bucan komp prilikom paljenja  (Pročitano 1182 puta)
14. Avg 2013, 18:32:59
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia n95
Pozdrav,zanima me da li neko moze da mi pomogne,nisam tacno siguran u kom delu hardvera je problem...naime paljenje racunara je previse glasno,kao da se racunar previse napinje,i to traje par minuta po paljenju,i onda prestane i desava se ponekad samo od sebe...nisam siguran da li bi problem mogao biti u napajanju,po meni mozda i najralnije,jer nije bas najkvalitetnije,upitanju je model od 550 w. a i dosta dugo traje.
hvala unapred
« Poslednja izmena: 14. Avg 2013, 18:36:43 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Pozdrav,zanima me da li neko moze da mi pomogne,nisam tacno siguran u kom delu hardvera je problem...naime paljenje racunara je previse glasno,kao da se racunar previse napinje,i to traje par minuta po paljenju,i onda prestane i desava se ponekad samo od sebe...nisam siguran da li bi problem mogao biti u napajanju,po meni mozda i najralnije,jer nije bas najkvalitetnije,upitanju je model od 550 w. a i dosta dugo traje.
hvala unapred

Nije kompletno napajanje problem, koliko kuler u njemu koji sluzi za hladjenje.

Ukoliko imas volje i malo zivaca, mozes ga skinuti i otvoriti, da podmazes malo taj ventilator.
Ulje za sivace masine/masinsko ulje will do the trick. 2-3 kapi, ne vise.

Buka ce se opet vremenom pojaviti, ali mozes biti miran narednih par meseci.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2013, 19:57:01 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
ja bih samo ponovio sto je rekao celavi 2-3 KAPI i to skines ventilator i u rupicu na postolju kulera ili imas gumenu zaptivku i samo 2-3 kapi ne vise i MORAS da pazis kako sipas
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia n95
uredu,probacu,hvala vam na pomoci  Smile znaci to je samo privremeno resenje,vreme je da planiram kupovinu novog napajanja?Pored toga planiram jos da ubacim 4 gigabajta rama,a prosle godine sam promenio graficku,pa je moguce da je sve to rezultiralo ovu buku?

IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
Moguce je da ti je i zaprljan kuler na grafickoj, n aprocesoru, uzmi lepo cetku neku za farbanje one su uglavnom antistaticke pa sve to lepo usisaj i ocisti... a nij epotrebno da kupujes napajanje zbog kulera odes i kupis drugi kuler i zamenis, a jeste privremeno da ne kupujes drugo... bar odlazes to za pola godine
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 09:43:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: paljenja bucan

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.148 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.