Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:52:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pazite kako se predstavljate  (Pročitano 8597 puta)
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
keep going... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
yourtoiletpaper,ne mrzim te uopste,niti ima nameru da te vredjam za ono sto i ti bio tako ljubazan da mi kazes....

moram nesto da ti kazem..valjda neces da se naljutis ali mislim da ce ti pomoci

inteligencija ti je stala kod broja cipela,postujes bezveze,bez razmisljanja,to sto si video u zovotu moze da stane u kutiju cipela,i da se lagano zatvori,molio bih te,da ne komentarise postove koje ne razumes,tvoj intelektualni nivo je kao kod pileta sa tri noge koje ide okolo i vice,ja imam nove pipe,ja imam nove pipe....ne mislim da si los covek,naprotiv...

molim te jos jednom,kao coveka,da ne komentarires nesto sto ne razumes,ne iritiraju me tvoji postovi,ne smetaju mi ni malo,ali to za tvoje dobro kazem,da se opasno brukas,nemoj da zameris imam najbolju nameru,probaj da razumes umesto sto ces da me napadnes i osudis....

i jos jednom,molim te nemoj da komentarises nesto sto ne razumes....to sto sam ja rekao je toliko daleko od toga sto si ti razumeo da ne znam ni odakle da pocnem da ti objasnjavam....

molim te....prestani....

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
yourtoiletpaper,ne mrzim te uopste,niti ima nameru da te vredjam

inteligencija ti je stala kod broja cipela,
to sto si video u zovotu moze da stane u kutiju cipela
tvoj intelektualni nivo je kao kod pileta sa tri noge

Ignjacio....Stvarno sam ostao bez texta...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
yourtoiletpaper,ne mrzim te uopste,niti ima nameru da te vredjam

inteligencija ti je stala kod broja cipela,
to sto si video u zovotu moze da stane u kutiju cipela
tvoj intelektualni nivo je kao kod pileta sa tri noge

Ignjacio....Stvarno sam ostao bez texta...

ko je tebe pitao za misljenje,jer tebi navika da se stalno javljas sam i bez pitanja,nista te nisu naucili u skoli,zovi uciteljicu i trazi da ti vrati pare sa kamatom,da me ne brukas ovde pred ovolikim ljudima....

ako zelis nesto da kazes,podigni dva prsta

ovo se tebe ne tice i nemoj da kvaris temu,ne zelim da me moderatoti opomiju kako chatujem i kako offujem

prema tome zavrsili smo razgovor
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
yourtoiletpaper,ne mrzim te uopste,niti ima nameru da te vredjam za ono sto i ti bio tako ljubazan da mi kazes....
(smeh)
moram nesto da ti kazem..valjda neces da se naljutis ali mislim da ce ti pomoci
(pomozi prvo sebi tako sto ces dozvoliti da ti strucna lica pomognu  :[115]Smiley
inteligencija ti je stala kod broja cipela,postujes bezveze,bez razmisljanja,to sto si video u zovotu moze da stane u kutiju cipela,i da se lagano zatvori,molio bih te,da ne komentarise postove koje ne razumes,tvoj intelektualni nivo je kao kod pileta sa tri noge koje ide okolo i vice,ja imam nove pipe,ja imam nove pipe....ne mislim da si los covek,naprotiv...
(ako ce jedan stolar da komentarise i vredja , moju inteligenciju, onda mi to sluzi na cast, izvini sto svaki moji post na sadrzi esenciju zivotne mudrosti kao tvoj... znaci i ovo je budalastina)
molim te jos jednom,kao coveka,da ne komentarires nesto sto ne razumes,ne iritiraju me tvoji postovi,ne smetaju mi ni malo,ali to za tvoje dobro kazem,da se opasno brukas,nemoj da zameris imam najbolju nameru,probaj da razumes umesto sto ces da me napadnes i osudis....
( hah, ja se brukam...molio , ne molio isto ti se vata, ocigledno ti smetaju cim prigovaras, inace ti si jedini, sem jos par dusevnih bolesnika koji su se pojavljivali ovde ranije pa su izbaceni, probaj da procitas onu skrivenu notu u ovoj recenici  Smile )
i jos jednom,molim te nemoj da komentarises nesto sto ne razumes....to sto sam ja rekao je toliko daleko od toga sto si ti razumeo da ne znam ni odakle da pocnem da ti objasnjavam....
( to sto ti ne znas da koristis srpsko pismo u izrazavanju svojih stavova i misljenja , sigurno nije moja krivica, cak i da sam te lose razumeo, opet , drugi se ne zale...doduse oni znaju da pisu Smiley )
molim te....prestani....
( Izvini ali moracu da te razocaram  Smile )

ko je tebe pitao za misljenje,jer tebi navika da se stalno javljas sam i bez pitanja,nista te nisu naucili u skoli,zovi uciteljicu i trazi da ti vrati pare sa kamatom,da me ne brukas ovde pred ovolikim ljudima....
ako zelis nesto da kazes,podigni dva prsta
ovo se tebe ne tice i nemoj da kvaris temu,ne zelim da me moderatoti opomiju kako chatujem i kako offujem
prema tome zavrsili smo razgovor

Da , kao sto sam i mislio ... reinkarnacija petra021,dionisa,titanika % co.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2007, 02:37:15 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
ko sto rekoh neinteligentan a uz to i bezobrazan i uobrazio da je bog,da ce da nas leci i pokrstava.....

pogeladaj ti sebe prijatelju,i svoje okruzenje.....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Moje okruzenje se sigurno ne sastoji od poluzavrsenih stolova i drvenih povrsina oko mene  Smiley

Ne patim od sindroma boga za razliku od nekih  Smile

Tebe ne bih ni pokusavao da izlecim, ipak sam ja samo covek pored toga sto bi to sigurno bio tezak izazov Smiley

PS Zasto pricas u mnozini, da li ima jos inicia u tvoj glavi pa se dogovaras sa njima ili kako ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@Ignjacio...

Ja uopste ne vidim sto se ljutis...
Ja nikad nisam rekao: Ignjacio je sizofrena budala.. ili nesto tako slicno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
i nastavlja se prica prvo sam mislio da sam savrsen dok nisam umislio da sam bog....ja jedini,svemoguci,tvorac svega...

odmori,pregrejaces se...

a tu je i moje oteleotvorenje pakiman,koji se mesa ni sam ne znam zasto,valjda te brani....

mora da si mnogo opasan kad ne mozes sam....hajde jos neko neka te brani...da vidimo koliko vas ima
???

molim nekog od moderatora da prekine ovaj hadzibozluk i da kaze dosta off-a

« Poslednja izmena: 22. Jan 2007, 02:46:59 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
i nastavlja se prica prvo sam mislio da sam savrsen dok nisam umislio da sam bog....ja jedini,svemoguci,tvorac svega...

odmori,pregrejaces se...
a tu je i moje oteleotvorenje pakiman,koji se mesa ni sam ne znam zasto,valjda te brani....
mora da si mnogo opasan kad ne mozes sam....hajde jos neko neka te brani...da vidimo koliko vas ima
???
molim nekog od moderatora da prekine ovaj hadzibozluk i da kaze dosta off-a
Pokazi mi kada sam ja rekao da sam savrsen ? Makar i indikacija ? Nema nigde ?

Gramatika = 0 , ti pricas za neke uciteljice, neko ih je barem imao ...
Mene niko ne brani, mozemo sve ovo da raspravimo i na pp a i u 3 oka  Smile

Ti samo pokusavas da se iskoprcas iz sopstvene gluposti ... Smiley

Inace ti si i poceo ovaj off, ali verovatno si mislio da nisam tu i da ces pljuvati po men malo, pa se sad povlacimo  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2007, 02:50:44 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:52:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.