Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:13:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pasoši Srbije od 2009. godine  (Pročitano 58693 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Kod nas svake godine novi pasosi. MUP  se nakupi para ko pleve, uskoro ce biti licne karte mozda cak i zdravstvene knjizice, djacke knjizice i takve stvari.
Druga stvar je da pojedini ovde se "samo-regulisu" i nije im potreban cuvar da im pokaze put. Uzecu na primer Aneu koja je naravno skeptik i ne smatra da je rusenje nase privatnosti problem. To je istina da oni nas posmatraju sa kamerama i svim tim cudima ali ovo je novi sistem. Ovo jos nije zig zveri. Kad se RFID chip ubaci pod kozu e onda ce da bude tako nesto, jer se vec planira da se skloni svaka denominacija novca i zameni sa ovim cipom koji bi radio po sistemu kreditne kartice skoro.
Norme drustva su tako programirane da svako ko je iole razlicit ili ima razlicit pogled na stvari je osudjen od strane vecine ljudi. U starim vremenima ko je govorio da je zemlja okrugla njega su spaljivali dok nisu otkrili da je stvarno okrugla. Posle su spaljivali one koji su govorili da je zemlja ploca.
Kako god dodje novi stil muzike na primer, vecina ljudi ce reci ne dok im neko ne kaze na primer TV da je ovo ili ono dobro i tada postane ok. Sistem stvari se menja polako tako da svi mi paranoici cemo za koju godinu biti realisti a svi realisti koji su skeptici danas ce biti realisti sutra....
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
U Narodnoj skupštini promovisan novi srpski putni dokument
Najzaslužnijim građanima 204 pasoša
Autor: J.S. | 04.05.2008 - 00:01

U Evropu ćemo ući s našom ćirilicom, našim identitetom, suverenitetom i našim Kosovom. Tih 204 pasoša simbolično predstavljaju isto toliko godina obnovljene državnosti Srbije i važan zajednički korak ka ključnoj slobodi - slobodi kretanja - rekao je sinoć Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Srbije na svečanosti „Novi srpski pasoš - novo lice Srbije“.

Prva 204 nova srpska pasoša sinoć su dodeljena najzaslužnijim građanima Srbije u Domu Narodne skupštine. Svi dobitnici prvih pasoša su medijski neafirmisane osobe. Među njima su i najbolji student i doktorant u Posdamu Miodrag Sremčević, rođen u Kragujevcu i zaposlen na Kolumbija univerzitetu u SAD, kao i dr Dragan Perić iz Gračanice, koji je operisao na hiljade ranjenih i bolesnih Srba na Kosovu. Na spisku su i prva žena iz jugoistočne Evrope koja je osvojila najviši vrh sveta Mont Everest, Dragana Rajblović iz Beograda, Dragiša Armuš iz Vrnjačke Banje, koji svake godine podeli milion i po evra pomoći.
Novi pasoš dobio je i Vladimir Lazić iz Beograda koji je za dve godine završio Matematički fakultet sa prosekom 10 i trenutno je doktorant na Kembridžu. Dobitnici su i Radislav Čobanin iz Beograda, koji je isporučio IMLEK-u rekordnih 666.372 litara mleka i medicinska sestra na Dečjoj klinici u Tiršovoj Snežana Đurđević. Tu su i Žarko Maksić iz Beograda, šef spasilaca na Savskom jezeru, koji je spasao najmanje 2.000 ljudi i osnivač i direktor internet portala www.infostud.com Branislava Gajić iz Subotice. Dobitnici su i direktor firme „Trajal“ iz Kruševca Miloš Nenezić, zatim svetski i Ginisov rekorder u dobrovoljnom davanju krvi (329 puta) Vasa Kasapski iz Sremske Mitrovice, kao i otac protosinđel Longin iz Vršca, koji radi sa omladinom na suzbijanju poroka i vatrogasac Nina Filipović iz Beograda.
Novi paso dobila su i trojica pripadnika Vojske Srbije - komandant Četvrte brigade Kopnene vojske pukovnik Milosav Simović i stariji vodnici prve klase Goran Todorović i Dragan Stojadinović iz Specijalne brigade.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kad sam cuo da je Zdravko Colic bio u ziriju... Doslo mi da povratim utrobu... Samo im falila jos Ceca i Dzej...  Smile
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Mene iskreno boli uvo,samo da pocnu narodu da uvode te pasose,sto se mene tice moze i aca lukasa da bude u ziriju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nadam se da ce sad vise od 10% ljudi u ovoj zemlji imati pasos
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
nadam se da ce sad vise od 10% ljudi u ovoj zemlji imati pasos

Ako se Toma, Velja i Koštunije pitaju neće, a po njihovoj logici to im ni ne treba jer će
svet i onako uskoro nestati  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
svakako je ubedljivo najtuznije razmisljanje "sta ce mi pasos" "sta cu tamo" i sl... takve misli samo sam ovde cuo, a slusao sam razne ljude sa raznih kontinenata... niko nije kreten da kaze "ne zelim da upoznam druge kulture, druge zemlje, narode...", a to se ovde moze cuti nazalost... dodje mi da kazem fuj... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svakako je ubedljivo najtuznije razmisljanje "sta ce mi pasos" "sta cu tamo" i sl... takve misli samo sam ovde cuo, a slusao sam razne ljude sa raznih kontinenata... niko nije kreten da kaze "ne zelim da upoznam druge kulture, druge zemlje, narode...", a to se ovde moze cuti nazalost... dodje mi da kazem fuj...

ti imaš ozbiljnih problema  Smile
zar je moguće da si toliki egoista,pa misliš da ono što ti želiš u životu moraju i svi ostali  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Vladimir Lazić iz Beograda koji je za dve godine završio Matematički fakultet sa prosekom 10 i trenutno je doktorant na Kembridžu Smile

Svaka čast!

Ovo je baš lijep gest političara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
kakva je to zemlja gdje se je dobivanje pasosa u toj pozornosti da dobijaju samo sportasi, seljaci(koji prodaju mnogo mljeka  Smile ) i naucnici...

Ekstra, oni su znaci sada posebni gradjani Srbije....  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:13:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.