Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пас изуједао малишане у дворишту вртића  (Pročitano 8328 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
Ја и буразер смо једне ноћи попиздели и растерали ова говна одавде. Једног сам успео да звизнем ногом, летео је 2 метра. Кренуо да га јурим и он почо да ми залама између кола, ал се зајебо па је проклизао и ударио о браник док је заламао у кривину... таман да га стигнем и деганжирам. Вратили се следеће вече, ал чим смо отворили капију побегоше одмах. Остао је само један мученик којег храни неки дебил из зграде прекопута...

Pazi se da te neko ne snimi pa posalje bg hronici ili orci snimak gde sutiras "jande i nemocne zivotinjice". Ides odma' u Hag. Inace, podrzavam akciju, nasilje resava sve.

zna li neko da li mozes da tuzis grad ako te pas lutalica ujede na ulici? ako mozes, sta treba da se radi u tom slucaju? da li da se zove policija, hitna pomoc ili neko treci? nakon sto bih ubio kera ja bih prvo pozvao policiju.

Advokat. Trebaju ti beleske lekara ustanove gde si otisao da primis tetanus ili sta vec. Moja drugarica je dobila od grada 150 000 dinara. Napalo je pseto u centru grada i malo joj otkinlo noge iznad kolena.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Citat
Niko "ne moze ' nista. Po novom zakonu pas se sterilise i vakcinise i vraca na isto mesto odakle je uzet.

Захвали се надасве храбрим, хуманим и саосећајним људским величинама који се боре за права животиња на томе. Исто су и мени рекли шинтери кад сам их својевремено звао због чопора керова који су се мотали неко време по мом комшилуку. Ја их питам "Па добро, реците ви мени има ли смисла то што причате? Кажем вам да је то прометно место, које врви од деце сваког дана, јер осим што је ту доста стамбених зграда и паркић, на 20 метара узбрдо је и одбаниште и основна школа. Сваког дана видим како реже на пролазнике, а неретко их и нападну... питање је времена када ће неко озбиљно настрадати, а то врло лако може да буде неко дете које је пошло или се враћа из школе... И ви мени кажете да ћете да их вратите на исто место?! Па где је ту разум? Што их не склоните у Макиш, Липовицу, Бубањ поток или неку другу вукојебину?" Госпођа ми каже "Жао ми је али тако је". И после се неко чуди што људи касапе керове...

Само изађите једно вече и растерајте их. Ја и буразер смо једне ноћи попиздели и растерали ова говна одавде. Једног сам успео да звизнем ногом, летео је 2 метра. Кренуо да га јурим и он почо да ми залама између кола, ал се зајебо па је проклизао и ударио о браник док је заламао у кривину... таман да га стигнем и деганжирам. Вратили се следеће вече, ал чим смо отворили капију побегоше одмах. Остао је само један мученик којег храни неки дебил из зграде прекопута...

I  ja sam gospodji takko nekako srocila plus ...sto sam usput popluvala i rezim i sistem i drzavu i Evropu i standarde.
Mi smo se kao u parkicu, roditelji, dogovarali da ih potrujemo , samo sto to nismo realizovali poznavajuci  nas narod i sa sigurnoscu tvrdim da ce nas neki Juda i prijaviti. Sigurno.
A tako su i dosli! Sto ih je jedan kreten hranio. Prvo je dosla jedna mirna kuja, a za njom i ostatak muskog copora. Pre nekki dan su se zaglavili jedno u drugome na sred igralista, ona je toliko zavijala da su se naravno svi nabili na prozore ali nikome nije palo na pamet da nekako i nesto urade.
Dok su oni bili zaglavljeni i cvileli, jos trojica su naskakalina nju i grizli je. To je sve trajalo dobrih pola sata. Mi smo svi otisli sa igralista.
Ja da se nesto pitam ja bih tog matorog drkadziju koji ih je i navukao da dodju - proterala.

Isto imammo primer da matori i njegova cerka zive u stanu od 40 kvadrata sa preko 20 zivotinja. MOja prijateljica zivi u zgradi sa njima i tu ne mozes da udjes koliko smrdi. Sve smrdi. Ispred ulaza smrdi. Oni smrde kad prodju pored tebe , da ti se jucerasnji rucak nadje u ustima.
Zvali su republicku, pokrajinsku inspekciju. Televiziju NOvi Sad, sad ce i Exploziv. Pisali su gradonacelniku. Niko im nista ne moze. Ono je strasno ljudi moji. Izadju sa tim keretinama u setnju, vode po 4 ili 5 , oni trce tako okolo nevezani - direkt preko decijeg igralista. Jednog dana kad ovi panduri , kojih tu ima mnogo, popizde pa porokaju kerove bice svasta.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
živa istina...u pravno uređenim zemljama Smile

ali ne i na divljem zapadu... Smile Smile

šta da radim...nužnost zakon mjenja Smile

bez šale...možeš li da zamisliš jednu sitnu ženu kako se brznom svjetlosti okreće na štiklama, i dok se okreće vadi pištolj iz torbe i puca u razjaren čopor lovačkih retrivera....vlasnik vrišti i zapomaže, djeca se bacaju u zagrljaj svojim vaspitačicama i kroz plač počinju da se smiju...a ženica kaže: '' mrtve ste, ružne kučke''... Smile Smile

grijeh je da ga ne nabavim ( pištoljčić).... Smile
Мењај надимак у Пиштољчић  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia krntija

Pazi se da te neko ne snimi pa posalje bg hronici ili orci snimak gde sutiras "jande i nemocne zivotinjice". Ides odma' u Hag. Inace, podrzavam akciju, nasilje resava sve.

Ја и буразер смо једне ноћи

Чини ми се да је било око један после поноћи... шта мислиш, зашто тад?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49934
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Све је то добро. АЛи када видите да Пит копа по контјнеру, шта урадити?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Све је то добро. АЛи када видите да Пит копа по контјнеру, шта урадити?

nahraniti ga i pomaziti Smile

И неко се чуди кад људи почну да трују џукеле.  Smile

ljudi truju i ljude, a ne dzukele, zato što su tako u mogunosti Smile
pas je najverniji čovekov prijatelj - ultimativna istina, koju zna svako ko je imao prilike da se upozna sa psom, a ovakve teme služe psomrzcima da vrste jednu istu priču.

Deca imala traume od kojih nisu par dana išla u vrtić  Smile drama queen roditelji, kakve bre dugočne traume od par ujeda Smile pa jel ih imaju kad se medjusobno potuku, padnu, razbiju koleno, nos, kosti, prebiju prste... au jbt, primi se vakcina, kupi se detetu bananica i komad slanine za psa, da se dete upozna sa životinjom  Smile

Pre će traumu stvariti roditelji, koji verovatno raspredaju sa svakim o "tužnoj sudbini" koja ih je zadesila, ili vaspitačica koja vršiti i histeriše, nego pas. I njemu je neko stvorio traume čim se ponaša u neskladu sa svojom prirodom

i samo još jedan primer, pa ko razume shvatiće: imam tri dzukele ispred zgrade koje mnogo volim i redovno ih hranim i skoro me neki pas ono kao napadne iza zgrade tj. počne iz čista mira da laje na mene, neki rasni, gazda mu je bio 50m dalje u šumi, i ovi moji se zatrče sa ulice, pokidali bi ga, da ovaj čovek nije počeo da doziva svog, a ja da smirujem ove moje, pitanje je da li bi neki prolaznik tako odreagovao, tj. da li bi uopšte probao da me zaštiti. Žao mi je dece koja zbog roditeljske paranoje budu uskraćena da upoznaju divnu pseću prirodu Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Не знам за Бамбину, али ја сам био дубоко ироничан. Да сам ја родитељ неке од те деце, од тог кучета би остало само крзно и локва крви.  Smile
Znam da si bio ironičan i negde prvi impuls svakog roditelja je da zadavi kuče, ali kad malo prođe afekat i kad se uključi mozak, shvati se da je i taj siroti pas na neki način žrtva. Psi nikad ne napadaju iz obesti; ovaj je bio mučen (vezan), tako da nije ni čudo što je podivljao. Za ovo treba da odgovara njegov vlasnik, odnosno svaki vlasnik psa koji istog drži vezanog, ali čik ti to objasni ovoj raspaloj državi u kojoj se deca svaki drugi dan sama ubijaju, a mi ovde pričamo o čemu? pravima pasa? ljudskim pravima pasa? psećim pravima pasa?

BTW, klinci kojima se ovo desilo verovatno neće imati nikakve traume; prežive klinci i gore stvari pa ostanu čitavi. Mene je kao malu celu izujedao jedan pas, po nogama i danas imam ožiljke, a sad nemam nikakve traume, volim pse i svi su prema meni umiljati, pre neki dan su me tri psa pratila do posla, ljudi idu ulicom i sklanjaju se.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia krntija
Citat
Znam da si bio ironičan i negde prvi impuls svakog roditelja je da zadavi kuče, ali kad malo prođe afekat i kad se uključi mozak, shvati se da je i taj siroti pas na neki način žrtva.

То је сад она прича "Шта је старије - кокош или јаје".

Citat
Psi nikad ne napadaju iz obesti

Ја сам имао куче 14 година и држао га везаним већину времена само из једног јединог разлога - да не би побегао. Када је био још увек штене, побегао је једном приликом и вратио ми се сав крвав, изуједан и са сломљеном ногом. Па ипак, пустали смо га са ланца доста пута и никад није напао ниједног човека. Верујем да никад и не би. Али ма колико веровао, никад не бих могао да потпишем гаранцију да неће никог напасти. На крају дана, пас је такође животиња.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 16:24:40 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1

Mene je kao malu celu izujedao jedan pas, po nogama i danas imam ožiljke, a sad nemam nikakve traume, volim pse i svi su prema meni umiljati, pre neki dan su me tri psa pratila do posla, ljudi idu ulicom i sklanjaju se.  Smile

ja ih uglavnom teram da me ne prate, jer ih imam dovoljno ispred zgrade i ne možemo više da hranimo Smile svako naselje treba da ima omanji čopor od tri, četiri kučeta, po tome kakvi su mozeš da zaključiš kakvi ljudi tu žive Smile

Када је био још увек штене, побегао је једном приликом и вратио ми се сав крвав, изуједан и са сломљеном ногом.
posle ovoga si komotno mogao da ga ne vezuješ, verovatno više nikada ne bi pogao  Smile

На крају дана, пас је такође животиња

Što bi stari rekli, čovek je najveća životnjia. Prema čoveku је vuk, prema psu hijena, i žanje šta je sejao  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 6220
Citat
ja ih uglavnom teram da me ne prate, jer ih imam dovoljno ispred zgrade i ne možemo više da hranimo  svako naselje treba da ima omanji čopor od tri, četiri kučeta, po tome kakvi su mozeš da zaključiš kakvi ljudi tu žive
A kada od ta tri bude 15 ?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.