Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:30:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Party putovanja  (Pročitano 5068 puta)
11. Jan 2013, 00:19:33
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
Sta mislite o ovom konceptu, party putovanja, putovanja za mlade, zurke sve vreme i slicno Smiley da li je neko bio i kako ste se proveli?

Putovao sam zimus preko Balkan Fun tj. Fungroup agencije za mlade http://www.fungroup.rs/ i ekstra sam zadovoljan, s tim da je veci akcenat bio na kulturi i obilascima, iako je svako vece bila zurka.

Na balkanfunu je prosle god. bilo preko 3k ljudi, 6 zurki za 4 dana, vredelo bi otici ove god Smiley pisite ako ste bili!
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Pa party putovanja su ok za mlađu populaciju i obzirom na veličinu našeg tržišta ovaj segment je prilično razvijen kod nas i u svim delovima godine možete naći neko putovanje iz ovog segmenta. Tu su:
www.puzzlegroup.org
www.go2travelling.net
www.fungroup.rs
www.jungletribe.com
www.mangatrip.rs
www.rapsodytravel.com

Prilično dobar izbor za ovako mali segment putovanja... svi rade maltene u svim delovima godine ali naravno neki su bolji u jednom a neki u drugom segmentu

Probao sam ih lično sve i moji utisci su :
www.puzzlegroup.org - najbolji su za skijanja, letovanja i specifična festivalska putovanja
www.go2travelling.net - jako dobri za studentske ekskurzije
www.fungroup.rs - imaju jako dobar masovni prolećni proizvod balkanfun
www.jungletribe.com - jedini rade daleke destinacije i imaju sjajan masovni proizvod na jesen za noć veštica
www.mangatrip.rs - u principu se ne izdvajaju posebno ni po čemu i moj utisak je da su najslabiji na tržištu
www.rapsodytravel.com - možda i  br.1 za studentske ekskurzije

Kako se popularišu u različitim segmentima mlade populacije i putnici su im drugačiji:
www.puzzlegroup.org - prilično urbana/gradska ekipa putnici ljubitelji ekstremnix sportova i studenti
www.go2travelling.net - takođe urbana/gradska ekipa , studenti
www.fungroup.rs - malo manje urbana ekipa/splavovi, studenti
www.jungletribe.com - urbana/gradska ekipa, avanturisti, ljubitelji elektronske muzike, studenti
www.mangatrip.rs - mešano meso...
www.rapsodytravel.com - jako nepredvidivo i mešano, obzirom da najviše putnika generišu od onih koje su vodili na ekskurzije 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Pa party putovanja su ok za mlađu populaciju i obzirom na veličinu našeg tržišta ovaj segment je prilično razvijen kod nas i u svim delovima godine možete naći neko putovanje iz ovog segmenta. Tu su:
www.puzzlegroup.org
www.go2travelling.net
www.fungroup.rs
www.jungletribe.com
www.mangatrip.rs
www.rapsodytravel.com

Prilično dobar izbor za ovako mali segment putovanja... svi rade maltene u svim delovima godine ali naravno neki su bolji u jednom a neki u drugom segmentu

Probao sam ih lično sve i moji utisci su :
www.puzzlegroup.org - najbolji su za skijanja, letovanja i specifična festivalska putovanja
www.go2travelling.net - jako dobri za studentske ekskurzije
www.fungroup.rs - imaju jako dobar masovni prolećni proizvod balkanfun
www.jungletribe.com - jedini rade daleke destinacije i imaju sjajan masovni proizvod na jesen za noć veštica
www.mangatrip.rs - u principu se ne izdvajaju posebno ni po čemu i moj utisak je da su najslabiji na tržištu
www.rapsodytravel.com - možda i  br.1 za studentske ekskurzije

Kako se popularišu u različitim segmentima mlade populacije i putnici su im drugačiji:
www.puzzlegroup.org - prilično urbana/gradska ekipa putnici ljubitelji ekstremnix sportova i studenti
www.go2travelling.net - takođe urbana/gradska ekipa , studenti
www.fungroup.rs - malo manje urbana ekipa/splavovi, studenti
www.jungletribe.com - urbana/gradska ekipa, avanturisti, ljubitelji elektronske muzike, studenti
www.mangatrip.rs - mešano meso...
www.rapsodytravel.com - jako nepredvidivo i mešano, obzirom da najviše putnika generišu od onih koje su vodili na ekskurzije 

Matori, posto vidim da si strucnjak Smile reci jos malo kako to izgleda u praksi. Npr:koliko bude ljudi od prilike na letovanjima, kako si se organizovao za klopu cene i to,  kako su orgnizovani ljudi- jel svi idu na iste zurke ili se grupica rastrkaju po mestu u kom se letuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Bio sam sad na BalkanFun-u, ekstra je. Izgleda baš kao što najavljuju i sad zavisi kome to i koliko odgovara Smile Ludnica 24/7, 4 dana 6 žurki, od kad se uđe u bus dok se ne izađe nešto se dešava, retko ko spava i slično.

Letovanje sam sad uplatio, pa ne mogu da kažem iskustva, videćemo. U principu je isto, samo što je 10 dana pa je nešto mirnija varijanta, tj. više ima izleta i svako može da iskombinuje sebi šta će.

Uglavnom su svi na istim žurkama, barem ovde koje organizuje agencija, jer generalno na BF nemaš ni gde drugde, jer je to 01. maj, a 2000 ljudi koje je došlo i više svima i jeste fora da bude što masovnije i bolje (klub večičine manjeg stadiona Smiley ).

Klopa nigde nije uključena, tj. za leto sam video da je samo za Kušadasi, u grčkoj ne. U svakom slučaju preporuka za mlade, koji hoće dobar provod, a ne klasičan odmor Smiley

Evo pogledaj video sa balkanfun-a od ove godine.
http://www.youtube.com/watch?v=0OzVGDPetJw
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
Bolje da ne pisem na ovu temu.
Bilo bi fino da gomila nase fensi omladine sa sega-mega-vega fakulteta ostane tamo gde ih odvedu.  Smile
Reklama "opa balkan fan" govori sve...bem ti zivot  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
у наредној години само ино гостовања наша парти путовања  Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Ljudi, veruj te mi da sam isto tako mislio, ali spletom okolnosti sam otišao na bf gde je upravo najviše takve ekipe, na zimovanju recimo je bilo potpuno drugačije.
Oni su takvi i tamo i ovde, vas niko ne tera da budete takvi.

Koncept putovanja je dobar, i može se super provesti.

Ortak i ja smo krenuli, i još neka ekipa je bila totalno kao da su tamo pali sa marsa, al ajde idemo. Posle kada smo pričali svima je bilo super.

I po bg gde izađeš, uvek imaš određen broj ljudi koji su kao na snimku, i još određen koji ti uopšte ne odgovara, ali izašao si zbog sebe, da nisi hteo to napravio bi privatnu sa x odabranih ljudi, zar ne?

Problem sa BF je što ej najmasovniji, samim tim i publika bude šarolika, a zna se čega je najviše.
Ali zato ne možete očekivati preko 3k ljudi kod drugih, a da bude ne znam kakva ekipa i šta su vam već očekivanja.

Razmislite malo, i ja sam se isto tako zaleteo, al evo za mesec dana idem na 4. putovanje sa njima i ne sumnjam da će biti vrh. Ako ništa drugo, dosta su jeftiniji od drugih, a niko vas ne tera da prisustvujete tim žurkama, možete gde hoćete, a samo da putujete sa njima, a samim tim i izađe jeftinije, jer se ne plaća narukvica koja obezbeđuje sve što nude.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
у наредној години само ино гостовања наша парти путовања  Smile
To je to  Smile
@Fman Ne moras da se pravdas,naravno da nije 100% takve populacije tamo. Evo iz mog ugla,mogu da razumem ljude koji su otisli samo da bi lupali recke,zato sto,da se ne lazemo,sve devojke koje ja poznajem-a isle su na isti su inace radodajke,i idu tamo da se "izive"...da ne govorim sta to vec znaci.Ili su onaj drugi tip-miiirne,al' im treba malo "oduska".
Citat
Problem sa BF je što ej najmasovniji, samim tim i publika bude šarolika, a zna se čega je najviše.
Aj sto je najmasovniji,pa onda da kazes da je parada kica i sunda posledica toga,nego,oni sami takve i pozivaju...a cenim i da su organizatori "iz fazona"...dovoljno je brate da pogledas ovaj video
i sam mozes da vidis kakva se ekipa poziva ovim.
Upravo takva omladina,koje je danas najvise je onaj deo ljudi zbog kojih celo nase drustvo propada,ljudi koji lako podlegnu uticajima,bez svog ja,vole ono sto "sviii" vole,nezainteresovani totalno,kojima je samo bitno njihovo dupe...i da je isto ispunjeno-hihihi...Jos kad vidis muzicki program...katastrofa.
Naravno,niko tebe licno ne osudjuje,ja cenim da se ti tamo mrsis valjano,ali veruj mi da nemam reci hvale za ljude koje poznajem,a koji posecuju isti i "odduuuseeevljeeeniii su" istim...u sustini,nazalost ih poznajem  Smile
Ziv ti bio,i ne zaboravi da kad tetoviras svaka peta ide / ... al' ja zaobilazim to jbg...osim ako ne dodje do neke nerealne "sushe",ali sumnjam u to.  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Hahah ne pravdam se, nego pošto je nešto na čemu ranije nikad nisam video sebe, a na kraju sam bio, mogu da napišem baš iz tog ugla.

Ekipa koja je sve pokrenula i koja radi to je fantastična, a rekoh ovo za omasovljavanje, baš zato što sam čuo i video kako je bilo na prvih par, kada je bilo mnogo manje ljudi i skroz drugačije, al jbg.
Ovo je biznis model i to je ono što se traži i ide. Ne znam da li je bilo u video-u ili gde je pisalo, ali toliko je daleko otišlo da je bio ogroman broj poljaka, makedonaca, bih i cg da ne spominjemo. Tako da postaje bukvalno balkan FUN, sledeće godine ko zna šta će biti. A što se muzike tiče, jbg, manje više gde god da odeš to je to, ako izuzmemo neka alternativnija mesta ili slično, ali kompletna takva ekipa ne bi skupila u bg pola ovog broja, kamoli da ide na ovako nešto Smile

90% je baš takvih kao što si upisao, al mogu ti reći da je bilo i kul ljudi ovako koje sam upoznao, potpuno ok i na isti način su gledali većinu hahah ali opet su se ekstra proveli Smiley

Konstatacija od Bg do granice, ok daju se ovih 20ak pesama naučiti posle 2-3 preslušavanja. Sve ti govori Smiley
Ali ne vidim to kao problem putovanja, oni su samo uklopili sve kako treba, trebao bi videti "kongres" ekonomskog fakulteta na Zlatiboru, gde idu isključivo budući ekonomisti (pa i ja, mada niasm bio). Proglasi se HIT pesma i to je cele godine, balkanfun je bio posle pa se playlista prenela, tako će i na moru, pa na zimu opet "kongresi" i u krug.

Evo jedan fin tekst, zbog koga mislim da je balkanfun strava stvar i baš treba da postoji kao takav, a da neke druge stvari budu drugačije Smiley
http://marrythebug.tumblr.com/post/50416836489/jadni-ste-na-jadi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
Kapiram ja sta ti pricas,to si valjda mogao da vidis iz mog posta...samo,90% je bar meni licno mnogo.Kazem-ako nekad nastupi kriticna susa,mozda se razmotri to(mada ne verujem),ali ovako ni u ludilu...ne merem ja to gledati...niti ceniti nesto previse kokoske koje "zive za balkan fun"  Smile
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:30:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.