Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 04:56:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partneri Riba  (Pročitano 11087 puta)
29. Sep 2005, 02:46:01
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ribe-Ribe

Pripadnici ovog znaka u stanju su shvatiti osjetljivost svog partnera pa iako može izgledati da će ta sposobnost doprinijeti harmoniji, to znači da oni točno znaju kako da jedno drugo povrijede, jednom riječju ili pogledom. Naizgled su mentalno, emocionalno i fizički usklađeni, no te zajedničke osobine mogu dovesti i do konflikta jer će se oboje ponekad truditi da jedno drugom ugode, a u drugim prilikama će se njihove nekomunikativne prirode sukobiti i među njima će tada tjednima vladati šutnja. Isto tako će svatko od njih vjerovati da je onaj drugi previše ovisan i da možda priželjkuje snažnijeg partnera. Premda će se oboje moći baviti svojim poslovima i karijerom, može se dogoditi da postanu obuzeti ambicijama pa zaborave da postoji i onaj drugi. Obično se ne mogu realno postaviti prema novcu, pa financije u dugim vezama mogu biti kap koja će preliti čašu. Seksualna privlačnost među njima nije upitna. Ona je vrlo jaka, a njihova odlučnost da sačuvaju dah romantike u svojoj vezi, uz pomoć mašte, daje im zanimljiv i uzbudljiv seksualni život. Zbog toga se može dogoditi da njihova veza bude zasnovana na fizičkoj privlačnosti i stoga kratkog vijeka. Unatoč pričama o žrtvovanju i sličnim temama, ne trpe prevaru. Veza je nestabilna i često dramatična.

Ribe-Ovan

Ribu obično osvajaju Ovnove izravne ljubavne izjave, a Ovna privlači prijemčivost Riba, njihova ženstvenost/muževnost i prilagodljiva narav, za koju smatra da se lako može uklopiti u njegov način života. Tijekom veze Ovan, nažalost, nema dovoljno vremena ili sluha za čudna i promjenjiva raspoloženja Riba, no to ga ne brine i tome ne pridaje pažnju. Upravo taj nadmoćan i siguran stav nervira i vrijeđa Ribe. Možda se s vremenom i mogu prilagoditi jedno drugome, ali pravog razumijevanja među njima nikad neće biti. Ovan može promijeniti mnogo poslova i svakom prići pun oduševljenja, no s vremenom to prestane činiti u vezi pa Ribe ostaju razočarane. Osim toga, Ovan uvijek očekuje podršku, a to je za Ribe veliko opterećenje. Istodobno, ukoliko je Riba ambiciozna i ima svojih poslovnih planova, Ovna to previše ne zanima pa joj je bolje da potraži manje agresivnog partnera. Ovan se ne bi smio zavaravati i misliti da Ribe mogu preuzeti odgovornost za financije jer i sam teret donošenja odluka kod njih može izazvati poremećaje. Nesporazumi u njihovom intimnom životu mogu nastati zbog želje Ribe da sačuva svoje romantične iluzije. Ovan mora shvatiti da s Ribama mora postupati krajnje nježno i obzirno te da mora kontrolirati svoje sebične prohtjeve. Veza uspijeva samo uz mnogo kompromisa i davanja s obje strane.

Ribe-Bik

Razlog za početnu zainteresiranost i privlačnost može biti obostrana potreba za snažnim osloncem i podrškom. Sklonost da ugode svom partneru oboma im se sviđa, premda Bik možda odmah ne primjećuje da se ispod krhkog oklopa Riba krije snažna želja za individualnošću. Romantična raspoloženja Riba će se kad-tad sukobiti s realizmom Bika i mada je i Bik sentimentalan, kod Riba je to mnogo naglašenije. Želja i potreba Riba za angažiranjem oko tuđih problema izaziva dodatne teškoće, osobito kada je u pitanju novac jer su Ribe sklone tome da pomažu svakome nad kim se sažale. Zdrav razum i strah od materijalne ovisnosti vrlo su naglašeni kod Bika i motiviraju mnoge njegove životne poteze. Bikova ljubomora i tvrdoglavost mogu se probuditi ako mu se učini da karijera Riba smeta njihovu privatnom životu. Kad atmosfera postane previše napeta, oboje bježe u svoj skriveni svijet, a drugog tada isključuju. Iako bi prilagodljivija osoba od Bika Ribu mogla otud izmamiti, Bik na svoj poznat netaktičan način pokušava drugog na silu izvući iz takvog stanja. Slični im se problemi javljaju i u seksualnom životu. Ribe čeznu za romantikom i nježnim pristupom, a Bik uzvraća prizemljenim strastima. Nakon nekog vremena to dovodi do ozbiljnih problema i ljubav počinje slabiti. Tada Ribama najveći problem postaje upravo to kako se osloboditi Bika jer se ovaj tvrdo opire promjeni i čvrsto drži veze, nadajući se čudu koje će je spasiti. Na duže staze u ovoj kombinaciji ostaju osobe s mazohističkim sklonostima.

Ribe-Blizanci

Oboje su nestalni, prevrtljivi i stalno mijenjaju mišljenje, što je na početku izazovno, ali kad Riba shvati da Blizanac stalno mora iskušavati svoje duhovne sposobnosti i šarmirati suprotni spol, ljubomora izaziva mnoge i nepremostive razmirice. Blizanci se bune protiv posesivnosti Ribe jer to za njega, kao, nema veze s ljubavlju. On samo želi biti vjeran, no u tome često ne uspijeva, nerijetko upravo zbog pritisaka s druge strane. Oboje su ćudljivi, a to njihovu vezu može učiniti vrlo napornom i kompliciranom. Svaki partner će težiti tome da očuva svoju individualnost i gradi svoju karijeru. Premda se Riba zanima za poslove i ambicije Blizanca, on je previše okupiran svojim interesima da bi se brinuo za još jednu osobu. Financije su im nekad dobar razlog za prekid jer je nerealno očekivati da će ijedno preuzeti odgovornost za njih, pa bi vjerovnici mogli biti česti posjetioci u njihovu domu. Živa mašta Riba Blizancu pruža potrebnu mentalnu stimulaciju i seksualno ga uzbuđuje, što može dovesti do toga da sve svoje probleme rješavaju u krevetu. No jednog dana moraju izaći iz njega i suočiti se s onim što im dan donosi, tako da razna životna opterećenja mogu ugroziti njihov seksualni život. Veza je izvrsna za kratku i ludu avanturu, no žele li više, morat će dobro promisliti.

Ribe-Rak

Dubina osjećaja, osjetljivost i težnja romantici su im zajednički i zapravo su dobra osnova za blisku vezu. Potreban im je sređen obiteljski život te mnogo vremena ulažu da svoj dom učine ljepšim i udobnijim. Sklonost maštarijama ih još više zbližava jer svaki sudjeluje u snovima i nadanjima onog drugog. Važno im je da se partner dobro osjeća pa bi čak mogli u tome i pretjerati, inzistirajući na sitnicama. Imaju dobro pamćenje i bit će u stanju danima razmišljati o nekoj sitnoj gesti onog drugog koja ih je povrijedila. Premda muškarac oba znaka može uspjeti u životu, to dosta ovisi o ženi koja je uz njega. Ako ga ona blago potiče i ohrabruje, on može daleko dospjeti i potajno uživati u ulozi zaštitnika obitelji, bez obzira koji je znak. Ako Ribe imaju veće ambicije, Rak im ponekad obiteljskim zahtjevima može oduzimati dragocjeno vrijeme. Financijska neodgovornost Raka će zasmetati tek kad Ribe pretjeraju u tome. Seksualni im je život ispunjen toplim i nježnim emocijama. Stimulira ih romantika, a ne gruba strast. Šanse za uspjeh ove veze su velike te su one obično dobre i trajne. Nerijetko već u mlađoj dobi postaju roditelji i oboje žele imati više djece.

Ribe-Lav

U vedroj i neobvezatnoj vezi Lav je tolerantan i pun razumijevanja, što će potaknuti spontanost Riba, ali ako počnu živjeti zajedno, Ribe otkrivaju da se od njih previše traži jer Lav iščekuje stalno divljenje i pohvale pa će zahtijevati da mu se posveti više vremena i pozornosti. Lav cijeni osobine Ribe kao domaćice/obiteljskog čovjeka, ali i očekuje da uvijek bude u top formi, čak i kad se bavi najobičnijim poslovima. Lav procjenjuje druge po izgledu i ako Riba pokaže znak opuštanja, može pomisliti da ga se više ne voli, pa čak i da postoji druga osoba. Iako zna biti romantičan, kad su u pitanju ambicije, počinje osuđivati sanjarenje. Ponos mu ne dozvoljava da prizna da nije u pravu, ali tolerantne Ribe mu to često opraštaju. Ribe se možda osjećaju zbunjeno i nedoraslo situaciji ako Lav krupnije obveze i poslove ne preuzme u svoje ruke, bez obzira na spol. Riba često financijski ovisi o Lavu, a oscilacije u financijama ih mogu brinuti, osobito ako je Lav kockarski nastrojen. Sve te napetosti mogu se odraziti na njihov seksualni odnos. Lav zapravo nikad neće moći shvatiti potrebu Riba za maštanjem, a kamoli je zadovoljiti. Ali zna voljeti strasno, duboko i toplo pa to možda Ribu s vremenom umiri, premda je čitav proces bolan. Lav ne želi namjerno nekoga povrijediti, ali to čini ako forsira svoje potrebe. Vezu je ipak bolje izbjeći, ako je moguće.

Ribe-Djevica

Za toplu osobu poput Riba, hladna maska Djevice može biti pravi izazov. Njoj je teško shvatiti da se iza velike kritičnosti Djevice zapravo krije osjetljiva duša. Jer kad kritičnost iskuša na Ribama, to ih toliko vrijeđa da će se zatvoriti u sebe. Djevica tek s vremenom shvaća koliko su Ribe osjetljive te se donekle može suzdržati od kritiziranja, ali dugoročno ne može pustiti da mane ostanu neprimijećene. Djevice žive organizirano te su im red i disciplina jako važni. Ribe pak ne planiraju, a svi postupci su im motivirani trenutnim raspoloženjem. Budući da Djevica ne uspijeva izraziti svoje najdublje osjećaje, Ribe mogu posumnjati da ih iskreno vole. Tako mnogo problema u vezi uvećava šansu da i jedno i drugo potraže prikladnijeg partnera. Ne slažu se niti u novčanim pitanjima. Ribe su rastrošne, a Djevica se teško rastaje od novca pa se neodgovornost sukobljava s brižnom naravi. Da bi veza uspjela, potrebno je puno ljubavi te tu seksualni život može biti odlučujući. No sukob između intelekta i emocija je neizbježan. Sklonost Djevice da živi prema točno utvrđenoj satnici i redu prenosi se i u spavaću sobu, pa joj ponašanje postaje predvidljivo, što Ribama smeta. Postoje i velike šanse da se pojavi netko treći i prekine ovu vezu. Prijateljska veza između ova dva znaka može biti i zabavna, a sve više od toga ravno je katastrofi.

Ribe-Vaga

Ribe se ne mogu oduprijeti privlačnosti Vage. Šarm i vještina postupanja Vage, uz sposobnost da ljubavnu vezu pretvori u romantičnu priču kojom bi se ponosio svaki ženski časopis, pravi je odgovor na sve romantične sklonosti Riba. Oboje će se angažirati oko tuđih problema, a njihov je dom utočište prijateljima u nevolji ili žrtvama nepravdi. Sve to pruža dobru osnovu za vezu, ali problemi nastaju zbog ljubomore. Ribe se postupno predaju osobi s kojom jesu, dok Vaga smatra da obožavatelja nikada nije dosta. Vaga ohrabruje Ribu u izgradnji karijere i ne traži da dolazi kući na vrijeme te je sposobna i sama pobrinuti se za sebe. Na području financija život im je teži jer nijedno od njih nema smisla za novčana pitanja. No vjerojatno će Vaga morati preuzeti odgovornost za to područje, premda to nerado čini. Seksualne sklonosti im se dobro poklapaju i vjerojatno razumiju potrebe svog partnera te su ih u stanju zadovoljiti. Oboje vole maštati i glumiti, što može dovesti do profinjenih ljubavnih igara u kojima oboje uživaju. Izvjesna napetost je ipak neizbježna, ali kako su oboje spremni potruditi se oko svoje veze, ona bi čak mogla i uspjeti.

Ribe-Škorpion

Premda su Škorpioni teške osobe, u ovoj bi vezi mogli pokazati svoje najbolje osobine jer Ribe posjeduju ono što je njima potrebno. Škorpionova potreba da se osjeća važnim obično je zadovoljena ovisnošću Ribe, a ljubomora umirena njenim vječitim uvjeravanjem da ga voli. Škorpionova želja da ima čvrst oslonac bit će ispunjena sposobnošću Riba da stvore ugodan dom. Teško je i zamisliti da se ovo dvoje neće vjenčati jer su idealan par i oboje žele obitelj i djecu. Svojom snažnom intuicijom Ribe predosjećaju kad je Škorpionu potrebna ljubav ili kad treba utješiti njegov ego. Nekad i zažale što je ovaj toliko nedruštven ili krut, ali se u principu dobro uklapaju i sve uspijevaju nadvladati. Potreba Riba za karijerom u ovoj se vezi smanjuje jer im briga oko partnera oduzima najviše vremena. Nespretnost Riba u poslovanju s novcem Škorpiona povremeno nervira, ali zapravo i previše ne brine. Njihov je seksualni život stalno izražavanje dubokih emocija. Proživljavat će i dijeliti sve moguće osjećaje; strast, nježnost pa i pohota imat će prostora da se razmašu i njihova seksualna veza bit će potpuno nesputana. Gotovo je nemoguće da ih bilo tko ili što razdvoji. Izvanredan spoj.

Ribe-Strijelac

Strijelca interesira Ribin složen duh, ali ako joj se previše približi, nastaju fobije. Njemu treba zraka i prostora da se razvija, a vječni pritisci, hirovi i ćud Riba ga sputavaju i on se buni protiv toga. Ljubomora Ribe može dosegnuti vrhunac, a redovne dramatične scene koje mu priređuje mogu Strijelca zapravo nagnati da više vremena provodi izvan kuće. No Ribe će prilično brzo osjetiti da je to osoba koja može nanijeti bol pa će se povući i tražiti mekoga tko će biti pouzdaniji. Razočaranje će pokušati ugušiti napornim radom i tako napredovati u karijeri. No to ne može vječno trajati. Riba mora imati oslonac u čvrstoj emocionalnoj vezi jer jedino tako može naći ispunjenje. Da zlo bude veće, financijske krize u ovoj vezi postaju redovita pojava. Bilo bi besmisleno očekivati da će jedno od njih dvoje postati odgovorniji prema novcu pa će problema te vrste biti u izobilju. Ipak, seksualni život može izgladiti mnoge nesuglasice. Strijelci su vješti i pažljivi ljubavnici kojima ponos nalaže da ispune svaku želju, ali bez obzira na dobro slaganje u seksu, druge će se napetosti uvući u njihov odnos i ohladiti strasti. Kratka i burna avantura je vjerojatnija od ozbiljne i duge veze.

Ribe-Jarac

Premda Ribe uvijek imaju ozbiljne planove, Jarci se ne predaju lako pa će prvo otkriti i odmjeriti eventualne poteškoće. Način života Jarca je zapravo vrlo jednostavan pa mu prisutnost drugog nekad samo smeta – ljubav prema krpicama/autima, ukrasima i slično vrijeđa njegov strog i jednostavan, ali dobar ukus. Riba se mora odmah pomiriti s time da Jarac mnogo vremena posvećuje svom poslu i karijeri, bez obzira je li muško ili žensko, ali se ipak teško miri s ulogom druge violine. Za Ribu je njezin partner središte svijeta pa očekuje isto, a kad se to ne dogodi, biva ogorčena i razočarana. Jarac kao da ne primjećuje složenost osobnosti Riba i uporno se prema njima odnosi kao prema nerazumnim osobama, što kod ovih izazova nervozu, nezadovoljstvo i depresiju. Jarci imaju jak instinkt samoodržanja i novac im je vrlo važan pa ne mogu i neće žele tolerirati neodlučnost i smušenost Riba u financijskim pitanjima. U seksu će neosjetljivost Jarca prema promjeni raspoloženja dovesti do novih nevolja jer se s promjenom raspoloženja mijenjaju i želje Riba. Obično ih vrijeđa prizemna strast Jarca. Premda se oboje tek s vremenom mogu usuglasiti, veza nikad nije ugodna i laka.

Ribe-Vodenjak

Vodenjaci su zaokupljeni svjetskim problemima i suosjećaju sa svakim tko je u nevolji, mada ga i ne poznaju, ali im često ne pada na pamet da treba pomoći i svom partneru, a Ribe to željno iščekuju. Ako takvo ponašanje duže potraje, Ribe postaju ogorčene i počinju prigovarati ne bi li privukle pažnju. Ravnodušnost Vodenjaka može povrijediti intenzivne osjećaje Ribe, pa ona uviđa da on ne voli duboko i da očekuje prijateljstvo, a ne ljubavna očitovanja. Samo je pitanje vremena kada će jedno od njih odlučiti otići. Ostane li Riba u vezi, bilo bi uputno da dio svoje osjećajnosti usmjeri prema umjetničkoj karijeri ili zanimanju jer Vodenjak ne zadovoljava tu potrebu, ali će je ipak ohrabrivati u svemu što poduzme. Vodenjak nije materijalist, ali kad uoči potpuni nedostatak odgovornosti prema novcu, logika mu nalaže da preuzme tu brigu. Kad Vodenjaka obuzme strast, postaje nježan i tada može zadovoljiti jednu stranu Ribinih složenih seksualnih zanimanja i potreba. Ali Ribe imaju i dosta drugih potreba i raspoloženja, od kojih svaka traži drukčiji oblik izražavanja. I dok izvan kreveta budu frcale iskre, u krevetu se može razviti strašan plamen koji će progutati oba partnera, a vezu pretvoriti u pepeo. Ozbiljnija očekivanja od ove kombinacije bila bi posve nepromišljena.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Apr 2024, 04:56:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.