2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 258294 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile Smile Jbt sta bi ovde ??

Masinist . . . ne razumem . . .Ko te vredjo ??Sto je banovan???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Evo ga Sle, pomutio mu se um od Velikog brata!  Smile
Previše se raspravljaš sa onim ženskarošem Stefanom i ostalom ekipom.
Smile

Ma ništa neko napao Mašinista, on se svima načestitao mile Nove godine, sada se izvinio nama koji nismo ništa krivi i mirna Bosna.
Kao VB. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Koji deo recenice "A sada se vratite temi." je bio prekomplikovan?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jos jedan off

@SF . . . Ovde sad postoji jos jedan problem . . . Ko je iole upoznat sa istorijom zna da je Jure Francetic osloglaseni ustasa . . . To je u najmanju ruku provocija. . . Na bilo kom forumu u drugim drzavama za ime Ratko Mladic ili Radovan Karadzic, ili Draza Mihajlovic bi se sigurno banovalo . . .

U sustini mene boli uvo al ce sa dosta clanova koji znaju ko je Jure doci u opasan sukob cime bi se opet napravilo sranje na forumu . . izbacivanja i slicno. . .U cilju prevencije mu promeni ime ili ga banuj(nista licno) pa nek se ponovo registruje. . .  Smile

« Poslednja izmena: 16. Okt 2007, 03:52:45 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Sta je bre ovo,ja sad ustao i ajd da posetim temu komsinice kad videh svasta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sklonite ovog debila sto je uzeo za nik ime coveka koji je klao i ubijao Srbe...razumem da ga je neko uvredio i nek taj snosi posledice ali on sa ovim postupkom vredja 99% foruma... naci ce se jos neko tako bistar pa ce uzeti nik Ovcara ili Srebrenica i tako u nedogled.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
@Serbian Fighter

I sta sad ako ovde nekome od nas licno smeta nik Jure Francetic????

Pa meni su i baba i deda bili u Jasenovcu i nastradali od jebenih ustasa!!!!
Mnogo familije mi je nastradalo u prethodnom ratu, odrastao sam u Hrvatskoj i jedva zivu glavu izvukao, a tebe boli qrac za to, da li taj nik vredja nekog ili ne!!!

Koji je bre ovo kurac!!!??? Na sta to lici!!!???

Po kojoj osnovi i logici ti njemu dozvoljavas da nosi taj nik i da se registruje pod njim!!!???

Sta smo mi svi ovde teletabisi i poluretardirane osobe!!??

Ma nek ide sve u tri picke materine....

Ako ja imam postovanja i prema Muslimanima i Hrvatima ovde koji su super momci, i ne samo ja nego masa nas ovde, ti sad tom liku svesno dozvoljavas da nas kolektivno provocira i jebe ovde!!!!

A mene gadja direktno u srce, jer imam licne razloge za to... ne moram tebi i nikome ovde da objasnjavam!!!!!

Kakav bi ja skot bio da u potpisu kacim ime Srba koji su klali Muslimane i Hrvate, i parole noz zica Srebrenica i sl.

Pa pre bi pojeo govno nego to uradio ovde.... zbog super momaka poput StFace, DonDina i ostalih, ali zato nas moze svako da jebe kako stigne, a izvini molim te mozes da budes 50 puta vlasnik ovog foruma, ali ovo nisi smeo da dozvolis!!!

Zabole me banuj me, isteraj me, radi sta hoces, ali ovo  je krajnji bezobrazluk sa tvoje strane!!! I nemas nijedan argument da mi kazes i ubedis mene i ostale ovde da nismo u pravu!!!!
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
@Almeyda

Stvar je jednostavna...
To koji ce nick neko koristiti samo je njegova licna stvar.
Imali smo do sada i gebelsa medju aktivnim clanovima pa se malo ko bunio.
A o tome ko sta drzi u potpisu da ne govorim...
Ako cemo biti jednaki prema svima dnevno bi brisali bar 20 naloga.

Pricamo o clanu koji je bio maksimalno korektan dok ga neko (pretpostavljam) nije najcrnje izvredjao juce, nakon cega je on odgovorio - dobio ban i iz revolta registrovao takav nalog.

Poslacu mu privatnu poruku da nalog ugasi i otvori novi i pridruzi nam se kao pre.. a vi ostali.. zapamtite da ste od coveka koji je pomagao forum, postavljajuci vesti, svojim idiotskim ponasanjem napravili ranjenu zver koja je bila spremna na sve.
Citat
Vratite mi profil
Vec sam ti jednom rekao da ga neces dobiti nazad, mislim da nema potrebe da ponavljam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Знам да би требало да прекинемо са овим, али нешто ћу додати.

Нараво, пошто свраћам на овај спортски део форума, приметио сам Машинца раније. Најчешће је постављао вести, не сећам се уопште, да ли сам видео иједан његов пост другачијег садржаја.

Приметио сам и да је избачен јер се, најебао мајке свима, зато што га је неко испровоцирао. Добро, разумем га мање-више.

Касније се оигледно и даље љут, региструје под именом познатог злочинца, да би исправљао криве Дрине. Е то  већ није у реду. Данас, дан касније, њега изгледа и даље неки бес обузма, пошто далази овде и поставља слику Паола ди Каниа, на којој он "изводи" римски поздрав, у новијој историји познат више по нацистичкој варијанти.

Сад мени није јасно, што он толико покушава да јебе нас остале? Због нечега што је њега увредило, а са чим немамо (барем не људи овде) никакве везе?

Е још њему нешто да поручим. Престани да пиздиш, престани да провоцираш. Не можеш добити стари профил назад, јер очигледно да се изузеци не могу правити, због ових или оних разлога. Ја нисам ишао по форуму и јебао матер свима редом, па опет не могу добити свој стари профил назад и не буним се. Само једанпут ми је речено не и то је сасвим довољно.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2007, 14:48:56 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kaži A !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3245
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC WildFire
NLB: Vujošević plaća 2.200 evra

Disicplinski organi regionalne košarkaške NLB lige ocenili su da trener Partizana Duško Vujošević jeste udario sudiju Branislava Mrdaka posle meča sa FMP-om 10. oktobra, a osim toga što je već kažnjen sa dve utakmice zabrane vodjenja ekipa, moraće da plati i 2.200 evra.

U saopštenju NLB Lige navodi se da će Vujošević morati da plati 1.500 evra zbog "fizičkog napada na sudiju Mrdaka i izraženo ponižavanje i degradiranje sudije", dodatnih 500 evra "rebnuti" su mu zbog prijave Mrdaka, a još 200 evra zbog dosudjene tehničke greške.

Znači, ukupno 2.200 evra.

Vujošević je već izdržao kaznu od dve utakmice zabrane vodjenja ekipa u 4. i 5. kolu, odnosno protiv Slovana i Heliosa.

Na odluku direktora lige dozvoljena je žalba koja se podnosi drugostepenom organu predsedniku Radetu Lorbeku u roku od 24 sata po prijemu odluke o kažnjavanju.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.