2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 764 765 767 768 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 259670 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Partizan – Čukarički Stankom 0:0

Stadion: Partizan
Gledalaca: 100
Sudija: Milan Karadžić sa pomoćnicima Čupićem i Milisavljevićem – svi iz Beograda
Žuti kartoni:
Partizan - Petrović, Knežević, Mitrović, Mihajlov
Čukarički - Višnjić

Crveni kratoni: Knežević Popović, Ninkov.
Partizan:
Petrović, Milošević, Knežević, Mitrović, Lazić, Rnić, Lazetić, Veselinović, Sikimić, Moreira i Diara.
Igrali su još: Živanović, Hugo, Stojković, Juca i Mihajlov.

Čukarički Stankom:
Isailović, Ninkov, POledica, Višnjić, Peković, Ćulum, Petković Igor, Janković, Petković Miša, Svitlica, Blažić.
Klupa za rezerve: Lukač, Savić, Vilotić, Tubić, Okuka, Marjanović, Perić, Dobrašinović, Marković, Bojović, Hrnjak, Petronijević.

U prijateljskoj – trening utakmici koja je danas odigrana na stadionu Partizana beogradski rivali Partizan i Čukarički Stankom odigrali su nerečeno – 0:0. Rezultatski prilično miroljubivo, ali na terenu je sevalo...Naime, posle prilično agilnog početka meča sa obe strane i inicijative Partizana, sevnulo je u duelu između Kneževića i Ninkova oko 18 minuta, pa ih je sudija Karadžić obojicu isključio, uz napomenu da je Knežević samo 3 minuta pre isključenja zaradio i žuti karton zbog oštrog starta, upravo na Ninkovu. U gužvi koja je nastala, isključen je i Lazar Popović, iako je bio na klupi za rezerve.

Elem, posle toga, strasti su smirene, ali je i opao ritam igre. Bilo je par poluprilika ka golu Čukaričkog i nekoliko pokušaja gostiju iz kontri, koje su obavezno završavale ofsajd zamkama.

U drugom poluvremenu , izvršeno je dosta izmena, a igra je ponovo proticala u znaku inicijative Partizana, ali bez rezultata. Opet par polušansi i jedna prečka Juce, ali premalo da se ugrozi golman Čukaričkog. Sa druge strane, gosti su bili bezopasni.

Na kraju, konstatujmo da se momci lepo istrčaše, po izuzetno hladnom vremenu, koje je takođe doprinelo da se ne igra onako kako su treneri zamislili i želeli.

ФК Партизан
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Nisam obrnuo priču već hoću da ti kažem zašto upire prst u vas jer ni vi niste toliko naivni kao što se predstavljate...
Nikako ne kazem da Zvezda ne vrsi pritisak. . . Al mi se cini da Partizan prednjaci. . .

Citat
Slažem se da traži izgovor i već sam rekao da me u tome nervira i uopšte ga ne podržavam što se toga tiče, ali to ne važi za vas jer i to malo utakmica koje je izgubio od zvezde nije nijednom pominjao sudije i uvek vam je čestitao...
Brate .. . .covek je trener . . svaki drugi dan on govori o netrenerskim stvarima koje u najmanju ruku ne zna. . . Napada, osudjuje,da se cuje njegov glas al ne dovoljno da se povuce neka tuzba jel i on sam zna da nema nikakve sanse,jer stvari ili su netacne 100% ili su gotovo 100% netacne. . . Dalje ne samo protiv zvezde on non stop sere po sudijama. . . O delegiranju sudija da ne govorim. . .

Citat
Vaša uprava smišljeno organizuje prekide utakmica da bi sačuvali svoju guzicu i sakrila se od neuspeha...
Namerno prave negativnu atmosferu u medijima kako Partizan ima lobi, ima svoje sudije i naravno da svaki navijač poveruje u to i onda dođe to incidenata
Ja i dalje mislim da su to izrezirane price. . . Bas Partizan vrsi pritisak kako su sudije i cela liga protiv njih iz nekih "nerazumljivih razloga" pa duletova standardna prica je kako neko non stop zeli da skine partizan sa vrha. . . I kako to radi na sve  podmuklije  nacine. . . Daaaaj . . covek sebi pravi odstupnicu za moguci neuspeh. . . Da bi jos povecao svoju velicinu sere po zvezdi kako im svi zivi daju pare,kako uvek imamo skuplji tim. . . i tako to . . .A partizan svaki put eto sastavi ekipu koja je bolja i minimum jednake cene kao zvezdina. . . .(zvezdin sellery cap je isao uglavnom gurovicu i zato smo satro bili najplacenija ekipa . . .

Citat
Čak ste i onom Avodžobiju to rekli pa čovek nije hteo da se pomeri iz reketa kada smo izvodili bacanja...
Ovo mi je tek smesno . . .U najmanju ruku je Milojevic bio bezobrazan u tom duelu. . . zakacio ovog ramenom . . .a ovaj crnja poludeo . . .

Citat
Dobro sam upoznat što se tiče ostalih činjenica, znam da ste napuštali teren zato što su batinali vaše navijače u Vrscu, ali to je sve izrežirano...Žao mi je momaka koji su dobili batine nepotrebno jer su bili izmanipulisani...Došli su pošteno da bodre svoj klub a onda je 'neko'' naredio da se nekako prekine utakmica i oni su ispaštali...
brate ne znam . . vecito te teorije zavere. . . Prekidi utakmica i to . . . pa dokle . . .koja je poenta. . . pravljenje haosa i kradja titule sta??? ne razumem . . .to su jaaako tanke price. . . nesto u klasi onoga zemunski klan je ubio djindjica kako bi napravio haos u drzavi i uzeo vlast . . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
Citat
Bolje i oni nego ivica dacic -kosarkaski sps i mirko marjanovic fudbalski klub 
A Franjo ?  Smile Smile Smile

franjo je gepekovan odavno  Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 08:02:43 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@Sle

Svako ima svoje viđenje...

Ja sam ti naveo neke od primera gde se ne slažem sa Vujoševićem, ali da ništa nije tačno od onoga što priča to ne stoji...
Što se tiče vaše uprave bolje razmisli malo, pa reci da li je to stvarno teorija zavere...
Da li si ti zadovoljan učinkom zvezde u periodu otkada su u klubu bili parking anđelković i onaj žeželj?
Ima li ste u nekim sezonama i veći budžet od nas i veću marketinšku reklamu za klub...
Rezultati nisu došli, a neko je morao za to da odgovara, s tim što je to tako rađeno smišljeno pa se u napred tražio alibi za eventualni neuspeh do koga je na vašu žalost na kraju uvek dolazilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ne ne . . . Ako si posetio Zvezdinu temu i slucajno video neki moj  kosarkaski post (posto se tamo samo prica o fudbalu, a ne daju mi da otvorim kk cz  Smiley 1 ) video bi da sam ja teski kriticar zvezdinog basketa . . . .odaavno . . . (kako je ovo zvucalo dobro  Smile kao da sam ja neki faktor  Smile Smile ) I svaki njihov promasaj i sl ja prokomentarisem . . . I nikog ne branim . . Pa jesi li upoznao nekog zvezdaasa kome nije gurovic bog i koji misli da Gurovic treba da ode ??  Smile

Oduvek smo imali bolji marketing u svim sportovima od vas. . .Al nazalost i manje takta i sluha za zvezdinu skolu. . .   Smile Smile Smile Kakvi su sve igraci otisli i zvezdine skole i postali Partizanovi mezimci to je strasno  Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile . . .Kakvi su sve taletnti prokockani sramota me je . . . Za to trebaju glave da lete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Eto sve si lepo rekao  Smile
Nemoj posle da se ljutiš na debelog što kritikuje vašu upravu kad ni sam nisi zadovoljan kako je do sada radila  Smile

Inače, izaćiće te jedno par stotina jevreja da ti preko veze sredim temu o KK CZ   Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 14:35:59 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Nemoj posle da se ljutiš na debelog što kritikuje vašu upravu kad ni sam nisi zadovoljan kako je do sada radila  Smile
Pa dobro ja kritikujem dobronamerno a on zlonamerno . . .  Smile

Citat
Inače, izaćiće te jedno par stotina jevreja da ti preko veze sredim temu o KK CZ   Smile
Videcemo nesto da sredimo  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Vranes za 11 minuta 5 licnih gresaka i sa ovakvim debilom u evroligu ima da budemo zadnji ako ne dovedemo normalnog igraca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Smile novi nikola jestratijevic. . .  Smile Smile

Kao sto rekoh. . .Dembeli nikad nece ici do kraja . . Tacno zna gde da stane i da jos ubode dok se povlaci  Smile

Trener Partizana demantovao da je direktor FMP uticao na sudijsku prijavu
Vujošević se izvinio Radovanoviću

Trener Partizana Duško Vujošević uputio je javno izvinjenje direktoru FMP Ratku Radovanoviću zbog izjava da je izvršio pritisak na arbitre da ga optuže za navodno udaranja sudije Branislava Mrdaka.

- Želim da se izvinim gospodinu Radovanoviću koga sam pomenuo kao nekoga ko je mogao da izvrši pritisak na sudije da podnesu prijavu. Ispostavilo se da su tu vest plasirali upravo oni koji su uticali da se prijava podnese. Takođe, u analizi svega što se dešavalo ne mogu da ne primetim i to što nisam znao da je razlika između srpskog i hrvatskog jezika postala tako velika pa da neistina „pljesnuti otvorenim dlanom“ može da se pretvori u još veću laž „udarac pesnicom“- rekao je Vujošević.

Trener tima iz Humske je otputovao sa svojim igračima u Sloveniju, ali nije bio u mogućnosti da sinoć vodi tim na meču 4. kola NLB lige protiv Slovana. Vujošević je ponovio da nije udario Mrdaka i da je nezasluženo suspendovan.

- Sve postaje prilično opterećujuće, počev od sramne prijave sudije Branislava Mrdaka da je fizički napadnut, odnosno kako je on formulisao, pljesnut otvorenim dlanom po vratu. Da stvar bude gora, taj lažni iskaz posvedočio je i predsednik sindikata Belošević - rekao je Vujošević.

Ovim je, čini se, stavljena tačka na poljuljane odnose dva kluba, FMP i Partizan Igokee, koji neguju dobre relacije poslednjih nekoliko godina. Ostaje još da se vidi kakva će biti odluka komesara lige Josipa Bilića, koji je na indirektan način potvrdio da je trener Partizana prebrzo suspendovan, odnosno da li će Vujošević moći sutra da predvodi svoj tim na meču protiv Heliosa, ili će biti drastičnije kažnjen za nešto što nije učinio.

Glas javnosti
« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 14:57:30 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
Vranes za 11 minuta 5 licnih gresaka i sa ovakvim debilom u evroligu ima da budemo zadnji ako ne dovedemo normalnog igraca

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 764 765 767 768 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.