2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 619 620 622 623 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 401331 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Nije tako al ajde...boli me kurac sta mislis o tome.

Kad vec pricamo o pojacanjima samo sam to naveo..ne deluje mi Mladen Bozovic sigurno na velikim mecevima gde vlada veliki psiholoski pritisak.Pogledaj malo bolje utakmicu protiv Zvezde u kupu i njegova nespretna reagovanja.Ne kudim ga i ne smatram ga losim golmanom ali bih voleo iskusnijeg u Ligi Sampiona.

Posle Makabije i Pantica vise nemam poverenje ni u jednog golmana...jbg tako je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Posle Makabije i Pantica vise nemam poverenje ni u jednog golmana...jbg tako je.
али Пантић је практично имао деби за први тим у ЛШ па како је бранио?  Smile добро, и ја сматрам да нам треба још један голман добар, пошто је Дарко Божовић  Smiley 1 а то би мого да буде Кахриман, њега сам куповао стално у менаџеру  Smile али не као први већ као резерва  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Kao prvo ako te boli kurac za tudja misljenja, nemoj ni da dolazis na forum.

Kao drugo, ovo da ti Bozovic deluje nesigurno na velikim mecevima si lupio i to carski onako. Imao je jednu gresku protiv Zvezde u kupu i to je sve. Ta greska nije rezultovala golom. Pogledaj sta je branio na ostalim mecevima, i koliko odbrana sigurnije deluje sa njim.

Treca stvar, ako sada dovedemo nekog golmana da brani LS, onda mozemo da zaboravimo na Bozovica. Golman se ne postaje tako sto se sedi na klupi, golman se postaje na velikim mecevima i zato treba Bozovica "baciti u vatru".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Citat

Necu.

Citat
Kao drugo, ovo da ti Bozovic deluje nesigurno na velikim mecevima si lupio i to carski onako. Imao je jednu gresku protiv Zvezde u kupu i to je sve. Ta greska nije rezultovala golom. Pogledaj sta je branio na ostalim mecevima, i koliko odbrana sigurnije deluje sa njim.

Pogledaj malo bolje pa ces i sam videti.To sto ta greska nije rezultovala golom ne znaci da nije mogla.Slazem se da se golman ne postaje na klupi ali ukoliko nedaj boze dodje do povrede koga ces ubaciti...Zivka Zivkovica... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Zivka Zivkovica... Smiley 1

живко краљ!  Smile Smile

Citat

Necu.
Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2008, 11:29:43 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat

Necu.

Citat

Pogledaj malo bolje pa ces i sam videti.To sto ta greska nije rezultovala golom ne znaci da nije mogla.Slazem se da se golman ne postaje na klupi ali ukoliko nedaj boze dodje do povrede koga ces ubaciti...Zivka Zivkovica... Smiley 1

Da, ako pogledam malo bolje, videcu da mu je to jedina greska za ovih 15-ak meceva koliko je branio. U tom slucaju si trebao da kazes, treba nam golman za klupu. Nemam nista protiv da Zivko Zivkovic bude taj golman.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
sta fali Ziletu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Bice dobar Zivko.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Nek se ovde zavrsi ta rasprava i svako fura svoj fazon...jbg misljenja su razlicita,kako god...mi cemo na najbolji nacin videti na pripremama ko je tu zreo za odlazak a ko za dolazak.

Imam zamerku samo na jednu malu sitnicu.I dalje ne znam ni jedan zdrav,razuman,ljudski razlog zbog cega se toliko pljuje po Kahrimanu,po coveku koji je ostavio jedan zapamcen trag u nasem ovakvom fudbalu.Ko prati zna sve ko ne prati smejace se i boli me uvo.

Kahriman je prosao sve nize selekcije kao prvi golman reprezentacije,vodio mladu repku do finala u Holandiji,da njega nije bilo 5 golova bismo primili minimum.Sada je u A repki.Kvalitet na mestu,to sto je gresio,pa ljudski je gresiti.

Toliko o Kahrimanu i raspravi ovoj oko golmana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Zato sada brani za Konjaspor ( ili kako se već zovu ti konji ) B tim. Smile

A i u mladoj repki je imao Baneta Ivanovića, Kolarova, Rukavinu i Stepanova ispred sebe, tako da smo mogli i drvo da zakucamo između stativa. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 619 620 622 623 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.