2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 605 606 608 609 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 403134 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Jovetić: Sakrio sam suze!

Fudbaleri Partizana nisu ni šampanjac otvorili, a već su u glas poručili: "Nema stajanja, sledeća je Liga šampiona!"

U danu kada je u Humsku stigla treća u istoriji dupla kruna (1947, 1994, 2008), klub je ostao bez najboljeg igrača, mladog Stevana Jovetića. Tri minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka u sezoni i početka šampionskog slavlja u Kruševcu, trener Slaviša Jokanović priredio je Crnogorcu ovacije Pod Bagdalom.

On, na žalost svih Grobara, neće učestvovati u pohodu na Ligu šampiona ovog leta.

"Ovo mi je poslednja utakmica u Partizanu i drago mi je da sam se od divnih navijača oprostio titulom", rekao je Joveta crvenih očiju.

Da li je plakao, ostala je "tajna"...

"Kada plačem, plačem sam. Bilo je i toga, ali niste me uhvatili...", nasmejao se Jovetić, koji će karijeru nastaviti u nekom poznatom evropskom klubu, najverovatnije Fiorentini.

Jedan od navijača Partizana bio je neverovatno uporan u nameri da svuče Jovetiću dres, kada je plejmejker napustio igru u nadoknadi vremena. "Đetić" je na kraju ostao bez kompletne "Kappa" opreme, samo u majici sa grbom Crne Gore.

Izgleda da nju niko od Grobara nije želeo...

"Hvala navijačima na podršci", ponovio je Jovetić.

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona možda ne bude ni krilnog napadača, Zorana Tošića. Ni "Bambi" nije siguran da ostaje u Humskoj.

"Dokazali smo da smo najbolji, sada nam je cilj Liga šampiona", poručio je Tošić, strelac nekoliko važnih golova u tromesečnoj jurnjavi sa Crvenom zvezdom, koja je završena 25. maja.

Da li to znači da "Bambi" u crno-belom dresu napada Ligu šampiona, ponovo je ostala "tajna"...

"Neka se jave menadžeri da razgovaramo, ali meni je san Liga šampiona", ostao je nedorečen povremeni reprezentativac.

Jovetić: Sakrio sam suze!

Na tribinama Bata, Savo, Ivica, Mladen, Đani...

Još jednim u nizu golova ovog proleća, Lamin Dijara pretekao je Jovetića na čelu klupske liste strelaca u sva tri takmičenja (MSL, nacionalni Kup i kvalifikacije za Kup UEFA).

Senegalac je u padu, leđima, postigao pobedonosni pogodak protiv Napretka i overio 20. titulu prvaka države. Sezonu je završio sa 12 golova u prvenstvu, a 20 ukupno.

Jovetić se zaustavio na 19.

"Na veličanstven način smo završili posao koji smo počeli još prošle godine", kratko je rekao Dijara.

Kada su mu novinari otkrili da je bio jedini strelac na meču i time postao "zlatna kopačka" u Humskoj, on je uzvratio pitanjem:

"Je l`, a ko je dao gol?"

Nije bio autogol, lopta se od tvojih leđa odbila u gol.

"Pa, tako je Bog hteo!"

Dakle: Dijara 20, Jovetić 19?

"Svaka čast, Dijara", pohvalio je sebe harizmatični Senegalac, koji je takođe veoma tražen.

Velike zasluge za duplu krunu pripadaju i defanzivcu Nenadu Đorđeviću, koji se vratio u Humsku u januaru. Iako igra u odbrani, bio je strelac tri puta na startu prolećnog dela prvenstva, kada je igra tima sa novim trenerom Slavišom Jokanovićem i te kako škripala.

Ti bodovi (čitaj golovi), možda su bili i presudni za konačan plasman.

"Ova titula mi je slađa od ulaska u Ligu šampiona 2003. godine. Do LŠ smo došli posle četiri utakmice, a za ovu titulu smo morali da prebrodimo 16 i to pod velikim pritiskom", rekao je Đorđević, u čijem je dresu meč posmatrao njegov nekadašnji saigrač i veliki Partizanovac Zoran Bata Mirković.

Pored Bate, utakmicu je gledala još nekolicina igrača, koji su u Humsku doneli prethodnu duplu krunu, 1994. godine: Ivica Kralj, Saša Ćurčić, Savo Milošević, Mladen Krstajić i, naravno, aktuelni direktor Ivan Tomić.

Bio je tu i jedan bivši košarkaš Partizana, takođe vlasnik duple krune, Kosta Perović.

Мондо
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Vujošević: Nije dobra ova uljuljkanost

Utakmice košarkaša Partizana i Crvene zvezde ove sezone imaju dva zajednička imenitelja - Partizan pobeđuje, a broj navijača u dvorani Pionir je skandalozno mali, iz ovih ili onih razloga.

Trijumfu crno-belih rezultatom 86:77 u nedelju su prema zvaničnoj informaciji prisustvovala 683 gledaoca, što je trener Partizana Duško Vujošević odbio da pripiše isključivo odlasku Grobara u Kruševac, na okršaj poslednjeg kola fudbalskog prvenstva.

"Meni je zaista izuzetno drago zbog duple krune fudbalera i čestitam im na tome. U nastavku sezone i u plej-ofu očekujem energiju svih - igrača, stručnog štaba i publike - jer nam je ta energija potrebna da bismo pobedili i opet igrali Evroligu", objasnio je Vujošević.

On je dodao da se u nogama oseća umor prouzrokovan velikim brojem odigranih utakmica.

"Večeras se to osetilo u nedostatku tenzije i straha od poraza. To je stvar kojom sam nezadovoljan - Zvezda se više zalagala! Ta uljuljkanost pred mečeve sa njima nije dobra".

Strateg Crvene zvezde Milan Škobalj vodio je ekipu na dva derbija i oba puta bio relativno blizu uspeha, koji bi klubu i igračima ulio veliku dozu samopouzdanja. Ipak...

"Zadovoljan sam pristupom i borbenošću. Imali smo više skokova od Partizana, što nije lako. Imali smo, nažalost, oscilacije u igri, one su posledica nedostatka koncentracije, kao i neprilagođenosti kriterijumu suđenja".

Škobalj je pre utakmice rekao da priželjkuje crno-bele u polufinalu plej-ofa, a od toga nije odstupio ni posle meča.

"Voleo bih da ovakav pristup imamo i u utakmicama koje predstoje. Naravno, žao mi je što na ovom meču nismo uradili nešto više, ali dobro, igraćemo još sa Partizanom".

Trener Zvezde nije umeo da odgovori zašto navijači bojkotuju utakmice KK Crvena zvezda.

"Ne znam, zaista. Ja kao navijač razmišljam da sam uvek uz svoj tim, bez obzira na rezultat. Mi smo ove sezone praktično ispunili zacrtani cilj. Razumem da navijači žele i zahtevaju titulu, ali to nam je trenutno van dometa", rekao je Škobalj.

Мондо
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Kuku crni Dijara nije ni znao da je dao gol Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC one
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung S5600
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Čestitam na duploj kruni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Hvala puno Smile

Joj kakva su braca od Moreire Smile
Ko parce od planine Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC one
Хвала Алене...
Hvala puno Smile

Joj kakva su braca od Moreire Smile
Ko parce od planine Smile
Куд он онолицки изашао... Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Hvala puno Smile

Хвала Алене...
Smile Smile
Nadam se da neću morati i sledeće sezone da vam čestitam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 605 606 608 609 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.