2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 405033 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
и то неколико комада  Smile да није, тек бих ја кукао  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Campeonato de Serbia de futbol, 17 de mayo 2008.

Partizan - Hajduk  1:0 (Diarra)

-Jel vicete?
- Ufff.
-Jel ih psujete?
-Kako ne.
-Jel ih vredjate?
-Ne.

« Poslednja izmena: 18. Maj 2008, 01:41:26 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
ау Џони брате... смањи ту ракију  Smile

одо бре да спавам  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Sampioni! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Опет сте мењали дресове  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung X 680
Koju bre rakiju? Ako mislis na ono Brazlisko Campionato ili kako vec, to je prekopirano sa Youtube-a.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC one

-Jel vicete?
- Ufff.
-Jel ih psujete?
-Kako ne.
-Jel ih vredjate?
-Ne.

Smile Smile Smile Smile Smile
Дуле Легенда !!!!
« Poslednja izmena: 18. Maj 2008, 02:05:41 od GDP »
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Specijalno za dzonija  Smile

Najbolja je jagnjetina u Čačku

Dok je Milton Palasio igrao širom Amerike u dresovima Vankuvera, Bostona, Finiksa, Klivlenda, Toronta i Jute, verovatno nije ni znao da je Srbija ime za državu...
Za Beograd je možda mogao da kaže da je to marka automobila... Ali danas, e danas dobro zna gde mu je druga kuća.

Živeo tenis!

Milt Palasio ili od milošte Milutin, kako odnedavno svog ljubimca zovu navijači Partizana, živi u mirnom delu Beograda, u samom centru Vračara. Zatekli smo ga u dnevnoj sobi kako uz laganu muziku gleda teniski meč Đokovića i Karlovića.
- Nole je super! Nikada ranije nisam gledao tenis, ali otkad sam došao u Beograd, saigrači su me skroz navukli na beli sport. Sada čak i navijam za Noleta, Anu i Jelenu. Radujem se njihovim pobedama - počinje razgovor za „Alo!“ Milt Palasio.

Interesantni ste vi Srbi

Kao svaki dobar domaćin, ponudio nas je kafom, ali ne našom domaćom.
- Turska kafa? Prejaka je. Jednom sam probao i nije mi se dopala. Uvek pijem kapućino - smeje se Milt.
Kada mu je menadžer saopštio da ide u Beograd, samo je slegao ramenima i potražio pomoć interneta.
- Moj tata je internet džanki, on mi je pronašao sve podatke. Ali, mnogo mi je pomogla i jedna odbojkašica koja je igrala za koledž u Los Anđelesu, a koja je sa ovih prostora. Rekla mi je da se država zove Srbija i Crna Gora i da ovde žive najlepše devojke na svetu. Kada sam stigao, saigrači su mi rekli da je sada samo Srbija. Bio sam skroz zbunjen. Ali, za devojke je bila u pravu. To nisam video nigde na svetu. Interesantan ste vi narod. Ali, ono što mi se najviše dopalo je što ovde svi govore iz srca - kaže Palasio.

Samac u Beogradu

Partizanov Amerikanac u Beogradu živi sam. U Los Anđelesu je ostala supruga Kristi, koja vodi računa o njihovim sinovima Serijanu (9) i Emeriju (6).
- Mnogo mi nedostaju. Svakog dana smo na vezi. Čujemo se ili telefonom ili smo stalno na skajpu. Kristi je dolazila u Beograd, ali klinci nisu. Planiram da ih dovedem za vreme letnjeg raspusta, tada će ovde biti igran plej-of. Taman da osete i oni „ludačku“ atmosferu koju prave navijači Partizana. Stariji, Serijan, veliki je NBA fan, obožava Alana Ajversona i bio je ponosan što mu je tata NBA igrač. Međutim, podjednako ga zanima i soker (američki naziv za normalni fudbal, prim. aut). Šteta što će kada on bude u Beogradu Partizanovi fudbaleri završiti sezonu, pa neće moći da odgleda fudbalsku utakmicu - kaže Milton.

Bog te mazo, „grobari“!

Milt je, za razliku od starijeg sina, već nekoliko puta bio na Partizanovom stadionu.
- Kada sam stigao, bio sam na derbiju, zajedno sa suprugom. Kada su mi saigrači rekli da će ovi isti navijači biti u „Pioniru“ na našim utakmicama mislio sam da me zezaju. Nisam mogao da verujem. Međutim, bili su u pravu. Upoznao sam jednog fudbalera, mislim da je iz Senegala (Dijara, prim. aut), čuo sam i da oni dolaze na naše utakmice. Partizan je velika familija - kaže Milt.

Nema jagnjeta do Čačanskog

Kada je dolazio u Beograd, Milt je bio zabrinut zbog izbora hrane. Mislio je da ga čeka samo piletina.
- O, kako sam pogrešio! Ha, ha, ha... Hrana je savršena. Stalno idem u „Sinđelić“. Volim i „Dorijan Grej“, „Ke pasa“... Peković mi stalno obećava da će da me vodi u „Daču“, kaže da je klopa fenomenalna. Sve sam probao. Najviše mi se sviđaju ćevapčići, volim i šnicle, a najbolju jagnjetinu jeo sam u Čačku! I sad mi krene voda na usta kada se setim - rekao je Palasio.
Mala maza od 30 leta
Ume da spremi nekoliko jela ali, kako sam kaže, to ne radi gotovo nikada.
- Umem da spremim savršen doručak. Pravi sam majstor za kajganu, a na tanjiru se uvek nađu tost, šunka, paradajz i viršle. Jedem i razne pahuljice. Sam peglam - kada me je jedan drugar video kako peglam košulju slikao me je mobilnim, nije mogao da veruje svojim očima! Sve je to za mene radila mama. Ja sam najmlađi od devetoro dece i iako imam 30 godina, za nju ću uvek biti njena beba, ljubimac. Stalno me zove. Međutim, otac mi je uvek govorio da moram da naučim sam da se snalazim, da mama neće uvek biti tu. Zahvalan sam mu na tome, sada vidim da je bio u pravu - smeje se Milt dok pokazuje na peglu.

Uče me, učim ih

Srpski je naučio dovoljno da ga razume, ali slabije ga govori.
- U početku su me saigrači zavitlavali, a ja sam se samo smejao. Danas, kad u svlačionici nešto dobace na srpskom, ja im kažem „hej“. Samo vrte glavom i kažu da razumem više nego što bi trebalo. Kada sam stigao, polovina njih nije znala engleski. Nole (Veličković, prim. aut) nije znao ništa, a danas mi prevodi Duletove reči. Momci su super. Kecman je najveći zafrkant, mada je i Peković pravi klovn - kroz smeh je zaključio Milton Palasio.

Detroit će osvojiti NBA prsten

Milton Palasio je proveo sedam sezona među najboljim košarkašima u NBA ligi. I danas pomno prati rasplet u borbi za šampionski prsten.
- Detroit mi se najviše sviđa. Igraju odličnu odbranu, a to je pola puta do uspeha. Za Pistonse igra moj veliki prijatelj Čonsi Bilaps. On je sada povređen, ali kada se vrati na parket, mogao bi da donese odlučujuću prevagu svom timu. Navijam za njega od srca - kaže Palasio.
Omar Kuk je nadrljao kod Vujoševića!

Kada je popularni Milutin čuo da će njegov prijatelj Omar Kuk igrati za reprezentaciju Crne Gore, prijatno se iznenadio.
- Saigrači su me odmah zezali da bih ja, pošto će Kuk postati Crnogorac, sada trebalo da igram za Srbiju! Rekao sam Kuku šta ga čeka kod Vujoševića. Mnogo će mu biti teže nego u Crvenoj zvezdi. Dule je terminator - uz osmeh je prokomentarisao Palasio.

Taksista me zasmejao do suza!

Poraz od Rome, kojem su dosta kumovale sudije, Palasiju neće ostati u tako ružnom sećanju zbog „provoda“ koji je imao posle meča u taksiju.
- Taksista me je prepoznao čim sam ušao. I 15 minuta, koliko je trajala vožnja, mlatarao je rukama, nervirao se, vikao... ali sve na srpskom. Mislim da je koristio ružne reči. Samo sam se smejao, tada nisam dobro razumeo srpski. Ipak sam mu na kraju obećao da ćemo se plasirati u Top 16, da ne brine. Nisam ga izneverio - smeje se Palasio.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung X 680
Legenda Smile Smile Smile Smile

p.s. Ne mislim na tebe Lendje nego na Palacia Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2008, 02:15:24 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ostaje li Palasio u Partizan??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.