2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 402371 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Košarkaši Partizana putuju u Vitoriju na treći meč protiv Taukeramike u četvrtfinalu Evrolige bez poslednje dve plate, ali sa željom da pobede i izbore plasman na završni turnir elitnog evropskog takmičenja.

Ово је брука и срамота за Србију и Београд. Ова земља и овај град не заслужују да имају овако добар клуб.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung S5600
Tog majmuna neartikulisanog bi mogli cesce malo da pustate u setnju...
Ti mozes da pricas( da ne kazem se**š)sta god hoces,ali taj "neartikulisani majmun" je 20 puta uklizao na derbiju,a od toga je samo jedanput napravio faul,i to nad Joveticem,kome opet nista nije bilo.Ustao covek odmah.

ima da se zalim upravi zoloskog vrta u vezi prava zivotinja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia 3500
Tog majmuna neartikulisanog bi mogli cesce malo da pustate u setnju...
Ti mozes da pricas( da ne kazem se**š)sta god hoces,ali taj "neartikulisani majmun" je 20 puta uklizao na derbiju,a od toga je samo jedanput napravio faul,i to nad Joveticem,kome opet nista nije bilo.Ustao covek odmah.

ima da se zalim upravi zoloskog vrta u vezi prava zivotinja  Smile
....а онда ови из Чачка испадну дивљаци Smile
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nisu valjda Srbi rasisti?

CVETA rasizam u srcu Srbije, a da li se lagano širi i na ostatak zemlje? Pita se, pored mnogih, i tamnoputi napadač Partizana, Lamin Dijara, koji je pre deset dana u Čačku bio zasut uvredama cele zapadne tribine zbog boje kože, pogotovo posle dobijenog crvenog kartona. Reagovao je, priznaje i sam, na nekulturan način, pokazivanjem srednjeg prsta publici, ali ističe da je to uradio s jasnom namerom, da bi video da li je stadion kraj Morave ogledalo srpskog fudbala.
- Znao sam šta se u Čačku dešavalo tamnoputim igračima u poslednje dve godine. Vređali su me s tribina ceo meč, a kulminiralo je kada sam dobio crveni karton - priseća se Dijara. - Namerno sam na kraju pokazao srednji prst. Žao mi je, znao sam da će se zbog toga dići bura, ali sam želeo da na taj način skrenem pažnju na problem s kojim se mi igrači druge boje kože u tom gradu srećemo. Da sam samo mirno prošao kraj navijača, svi bi se pravili da se ništa nije desilo, svi bi glumili da uvrede tokom 90 minuta utakmice nisu postojale.
Lamin Dijara kaže da sad čeka da vidi da li je rasizam zahvatio ceo srpski fudbal ili samo Čačak i da li će se protiv Borca pokrenuti ozbiljniji postupak.
- Siguran sam da svi znate kakve su kazne u Evropi zbog rasističkih uvreda. Ako zbog onog što sam uradio, ja treba da dobijem veću kaznu nego Borac, kojem se ovakvi incidenti stalno dešavaju, onda će mi biti jasno da je Srbiju i čelnike fudbalske organizacije zahvatio talas rasizma i da ja, kao ni ostali tamnoputi igrači, ovde nemamo šta da tražimo. Biće to jasan znak da nismo poželjni u vašem fudbalu. Ako sam zbog pokazivanja srednjeg prsta dobio, zasada, dve utakmice suspenzije, koliko onda oni zaslužuju? Verujem, ipak, da Srbi nisu takav narod, jer nigde drugde nisam imao problema, osim u Čačku.
Senegalac iz napada Partizana priznaje da je kaznu zaslužio, ali misli da je već dovoljno odradio, samim tim što je propustio dva meča, uključujući 133. derbi.
- Igrač Borca me je u gužvi nagazio i ja sam ga odgurnuo. Znam da su to sitnice koje se ne vide i glupo sam reagovao. Zaslužio sam isključenje. Hoću da kažem da su fudbaleri iz Čačka bili sve vreme korektni, želeli su da pobede ili osvoje bod, sa njima nisam imao nikakvih problema. Međutim, mislim da nisam zaslužio veću kaznu od dva meča. Pa, samo derbi koji sam propustio vredi više od četiri bilo koje druge utakmice - poručuje napadač Partizana, Lamin Dijara.

BEZ OBRADOVIĆA U NOVOM SADU
NA megdan Vojvodini u subotu Partizan će doći bez Ivana Obradovića. Mladi levi bek je pred 133. derbi imao pravo da bira, zbog kartona, da li će zaigrati protiv Zvezde ili u Novom Sadu, pa se trener Jokanović opredelio da ga "potroši" prošle subote. Na njegovo mesto će, verovatno, Aleksandar Lazevski, koji je veći deo jeseni igrao dok je Ivan Obradović bio povređen.

Вечерње Новости
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Košarkaši Partizana putuju u Vitoriju na treći meč protiv Taukeramike u četvrtfinalu Evrolige bez poslednje dve plate, ali sa željom da pobede i izbore plasman na završni turnir elitnog evropskog takmičenja.

Ово је брука и срамота за Србију и Београд. Ова земља и овај град не заслужују да имају овако добар клуб.

Nadjite bolju zemlju i bolji grad  Smile

Kina place za vama  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
KAO DA NIKOM NISMO POTREBNI

VUJOSEVIC1Trener srpskog šampiona Duško Vujošević ni pred utakmicu, najvažniju u sezoni, ne može da se pomiri sa odnosom prema Partizanu

Finansijskih muka crno-beli nisu rešeni ni pred najvažnije putovanje ove sezone. Trener Duško Vujošević u neprestanoj borbi za pomoć, verbalno je zakucao na mnoga vrata. I u trenucima kada treba da se potpuno skoncentriše na odlučujući duel sa Taukeramikom, trofejni stručnjak morao je još jednom da vapi nad sudbinom trenutno najboljeg srpskog proizvoda u evropskim okvirima.

- Imamo veliku satisfakciju što narod na svakog koraku prepoznaje to što smo do sada uradili. Na poslednjoj protiv Taukeramike navijanje je bilo bolje nego ikad, ali van tih navijača koji dolaze u Pionir i onih pored televizije, drago mi je što se narodu uopšte, vraća interes i ljubav prema košarci. To je za sve nas veliko zadovoljstvo – naglašava Vujošević.

Ipak, sledi i ona druga, ni malo lepa, strana medalje.

- Užasno je osetiti se u ovakvim trenucima, posle velikog uspeha, da nisi podržan praktično ni od koga. Pre dve nedelje od grada Beograda, odnosno dela koji se bavi sportom i koji ima solidne materijalne rezerve, trebalo je da dobijemo pomoć i danas (ponedeljak) je od prilike bio taj poslednji rok. Idemo na put i to u situaciji kada dva meseca kasne plate igračima. Zar neki ljudi, pojedinci, misle da mečevi treba da se dobijaju na veresiju? Ili nekima jako ne odgovara takva nekva situacija. Prosto ne mogu to da ne kažem. Malo ćemo šire o tome kada dođe momenat i po imenu i prezimenu i nekim drugim stavkama – rezignirano će Vujošević.

Utakmicu sa Taukeramikom, naglašava Vujošević, Partizan će dočekati spreman.

- Maksimalno dobro smo se pripremili za odlučujući meč sa predstavnikom Španije. Samim tim što smo stigli do majstorice četvrtfinala postigli smo fantastičan reztultat. Normalno je, međutim, da ćemo dati sve od sebe da pokušamo da napravimo nešto što ni najveći megalomani pre početka takmičenja nisu smeli da pomisle – rekao je Vujošević.

SVI KAO JEDAN

IGRAČI NAJZASLUŽNIJI

Za uspeh u minulom delu sezone Vujošević zasluge, prvenstveno, pripisuje igračima.

- Imamo jaku dobru sezonu i zahvalan sam svima onima koji to prepoznaju. Istovremeno želim da naglasim da su za nju najzaslužniji igrači, koji imaju puno i talenta, karakter i spremnost da se žrtvuju i stave u funkciju tima. Uostalom, tako je tim i posta. Malo mi se ne sviđa, mada znam da ne postoji nikakva pozadina, da se tu dele oni na manje ili više zaslužne, ili je to trener ili... Najzaslužniji su igrači. Nijednog momenta nije bilo podele u nekom angažovanju na bilo kom treningu, pa ne može da bude podele ni u zaslugama. Pogotovu to ne sme da se radi pre kraja sezone – kaže trener Partizana.

LET U ZORU

OTVORILI AERODROM

Dan pred put u Vitoriju crno-beli su odradili dva treninga u dvorani Pionir, s tim što je jutarnji bio “obogaćen” radom u teretani.

Posle samo nekoliko časova sna, ekspedicija Partizana je jutros već oko 05.30 časova morala da bude na aerodromu “Nikola Tesla”, s obzirom na to da je let za Frankfurt bio u 06.50.

Спорт
« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 22:10:12 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

VATERPOLO: Tajni plan za osvajanje Zagreba

U sredu će dva kluba iz velike porodice Sportskog društva Partizan voditi bitke za ulazak među četiri najbolje ekipe Evrope. Vaterpolisti Partizana će u Zagrebu protiv Mladosti pokušati da se probiju do drugog uzastopnog Fajnal-fora, a koji sat kasnije crno-beli košarkaši će isto to imati za cilj u Vitoriji.

Prvi meč u Beogradu, koji je završen 9:9, otkrio je neke slabosti crno-belih, koji u Zagreb hendikepirani, bez suspendovanog Filipa Filipovića. Šta je potrebno za trijumf u Zagrebu? Poboljšanje nekih stvari - agresivnija odbrana, sigurnost golmana i pre svega efikasnija igra u napadu, pogotovo u situaciji sa igračem više.

I pored toga, trener crno-belih Dejan Udovičić smatra da igra Mladosti odgovara igri Partizana. "Da smo odigrali hladnije glave u Beogradu, sigurno je da bismo izvukli veću korist od njihove igre", kaže Udovičić.

Na Banjici, razumljivo, ne žele da otkrivaju sve planove pred Zagreb. Ipak, da li je uopšte moguće da bude iznenađenja i nekih velikih promena u odnosu na prvi meč?

"Očekujem da Mladost odigra isto kao u Beogradu, možda za 30 odsto agresivnije. Nema tu nekih iznenađenja, dobro se znamo. Nadam se da ćemo mi u Zagrebu imati bar deo one sreće koju je Mladost imala u Beogradu", rekao je strateg crno-belih.

Kao što je u prvom meču odlučivala "vruća glava" vaterpolista Partizana, koji su promašivali ono što inače nikada ne čine, tako će isti taj faktor biti odlučujući u revanšu.

Andrija Prlainović, koji je izuzetno dobro čuvan u prvom meču, rekao je da za njega i njegove saigrače utakmica počinje od ulaska u autobus za Zagreb.

"Dogovorili smo se da svi dišemo kao jedan, od ulaska u autobus. U Beogradu se videlo da je to sudar dve kvalitetne ekipe. Mladost je iborila bolji rezultat, jer smo mi promašili više zicera. Više smo mi njima poklonili, nego što su oni odigrali dobnro", kaže Prlainović.

Utakmica Mladost - Partizan igra se u sredu od 16.30. Uz ekipu Partizana, koja u utorak odlazi u glavni grad Hrvatske, biće i novinari beogradskih medija.

Мондо
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Slažem se !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Samsung S5600
Citat
Slažem se !  Smile Smile Smile

mozes samo da se nadas,nema nista od toga  Smile

DOMINACIJA TRAJE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Malo sam zakasnio...al' nema veze  Smile

07.04.1999. godine u jeku NATO-Agresije na SRJ, u Beograd stiže grčki AEK iz Atine da bi odigrao prijateljski meč sa Partizanom. To je bio znak solidarnosti sa našim klubom i narodom, ali i pokazivanje prkosa prema zločincima. Sa ove distance gledano, izgleda nismo bili ni svesni šta su ti ljudi uradili za nas, pritom rizikujući čak i gole živote.

Toga dana posle meča, održana je svečanost na kojoj su Partizan i AEK postali klubovi pobratimi, a predsednik AEK-a je na obodu terena stadiona Partizan posadio maslinovo drvo, kao simbol mira.

Vreme prolazi, ljudi zaboravljaju mnogo toga, ali ovaj gest grčkih prijatelja ne sme nikad da se zaboravi. To je najmanje čime možemo da im se odužimo i zahvalimo za sve što su činili i čine za nas. A mogli bi i nešto više da uradimo po tom pitanju...Ali o tome neki drugi put...

izaberiPARTIZAN:
Grčki AEK-ostaće klub uvek urezan u sečanje svakog pravog ljubitelja fudbala,i navijača crno belih.Dok su bombe padale po nama,u Humskoj se skupilo 15.000 ljudi da pogleda i pozdravi meč izmedju žutocrnih i crno belih...meč nije završen je je prekinut u 61 minutu ulaskom navijača jednog i drugog kluba na teren...transparent „NATO STOP THE WAR-STOP THE BOMBING" i sada mi seče ovo malo pameti u glavi...Kežman daje gol za 1-0,grci izjednačavaju,a svi zajedno na terenu upučujemo poruku mira...ovaj simbolični gest ulijo nam je nadu i pokazao ko su nam prijatelji.....danas gledajući slike sa tog meča,sećam se nekih ljudi koji su život položili za Kosovo i Metohiju...slava im !!!!....

Izaberi Partizan

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.171 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.