2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 405471 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Sad sa gledao na SOS- u ... Novica samo sto nije zaplakao   Smile ne moze recenicu da sastavi... doslo bilo i meni da kukam naglas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ма да, публика игра, нема ту квалитета ...............  Smile
Covece koji ti je . . Odgovorio sam na vexov komentar da niko ne moze da vas dobije na domacem terenu sa ovakvim navijacima a ja kazem da ne mozes da se oslanjas nanavijace

Ne verujem da pred ovakvom publikom u Evroligi moze da dodje do ikakvog pada, a za svako drugo takmicenje do aprila nas bas briga.

Sad sa gledao na SOS- u ... Novica samo sto nije zaplakao   Smile ne moze recenicu da sastavi... doslo bilo i meni da kukam naglas
Legenda . . Bas sam ga zgotivio posle EP
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 05:10:37 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Партизан је имао 17 ухваћених лопти више...  Smile

Али шут за 2 Панатинаикоса од преко 70% је било ипак превише...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Vexen i Davidovac objektivnost vam je bas jaca strana  Smile

Jeste da je ove sinoc kenjalo i da smo mi igrali dobro, ali daleko smo mi od top 5 u evropi.
U Pionioru ce tesko ko moci da nas pobedi, ali izgubicemo sigurno jos utakmica kao domacini.
Secam se pre 2,3 godine cim je u Pionir stizala bilo koja neatraktivna ekipa tipa Roan i Bamberg nije bio pun Pionir a jos plus kad se setim da napolju nije bilo lepo vreme (kisa ili mraz) pola njih nije htelo da se iscima do Pionira, tako da cisto sumnjam da cemo imati do kraja uvek onakvu atmosferu kao sinoc ili kao protiv Barse.
Na strani mozemo da racunamo jedino na pobedu protiv Nemaca i eventualno jos jednu i to ako nas zesce usere.
Ja bih bio prezadovoljan da ponovo udjemo u top 16 ali to uopste nece biti lako.

Sinoc odlicna nasa igra, atmosfera jos bolja, zao mi je Novice mogao je da se proslavi, ali nema veze, idemo dalje  Smile
IP sačuvana
social share
One Jerry Edwards, There is only one Jerry Edwards...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Добра текма синоћ,свака част.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC one
Ja se ne secam kada sam poslednji put gledao bolju kosarku od one sinoc... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
MANČESTER SITI VODI JOVETIĆA!?

Gordan Petrić seu četvrtak u Zagrebu sastao sa predstavnicima premijerligaša
Moramo da razgovaramo, ne možemo tek tako da odbijemo veliki klub, potvrdio za Sport generalni sekretar Partizana

Prva konkretna ponuda Partizanu za Stevana Jovetića: menadžer Mančester siti Sven Goran Erikson je rešen da odreši kesu kako bi angažovao mladog golgetera, i to već na zimu! Tome u prilog i jučerašnji, prvi kontakt na relaciji klub – klub. Razgovor je obavljen u Zagrebu, gde se generalni sekretar crno-belih Gordan Petrić sastao sa predstavnicima građana i pregovarao o eventualnom transferu Jovetića u redove pomenutog premijerligaša.

Petrić je juče popodne potvrdio saznanja Sporta:

- Tačno je da je Mančester siti zainteresovan za Jovetića i upravo se nalazim na pola puta između Beograda i Zagreba, gde ćemo razgovarati. Toliko, za sada, mogu da kažem. Zatražili su razgovor, ne možemo da odbijemo tako veliki klub...

Kada su se javili predstavnici Sitija?

- Odavno, ali smo čekali povoljan termin da se sastanemo. Oni traže napadača, videli ste to u medijima...

Da li su Englezi izašli sa konkretnom ponudom?

- Ne mogu ništa da vam kažem dok se sastanak ne završi, a verovatno ni posle toga. Idem da ispoštujem dogovor, da čujem šta ljudi iz Mančester sitija imaju da kažu – rekao je Gordan Petrić.

Podsetimo, iz Partizana su do sada potvrđivali interesovanja klubova (Mančester junajted, Real Madrid...) za Jovetića, kao i zvaničnu ponudu Ajaksa, koju je obelodanio predsednik kluba Tomislav Karadžić, a cifre su dosezale do deset miliona evra (odnosno sedam miliona funti), koliko je ponudio Mančester junajted. Može li gradski rival crvenih đalova više od toga?

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n73
Velika stata sto niste dobili prepotentne grke sinoc...valjda cemo mi veceras ...u svakom slucaju...sve najbolje ...i da pobedimo mi ministra i ova govna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Dobra tekma...svaka cast.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ovako se voli Partizan...

Fotografije koje vam prikazujemo snimljene su u Banja Luci i mogu se podvesti pod onu narodnu:
"Jedna slika više govori od hiljadu reči!"

ФК Партизан
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.39 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.