2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 405516 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Sto se utakmice tice, moram priznati da sam, izmedju beogradskih partizanovaca i grckih, "navijao" za ove domace

Па нормално је да сви ви навијате за Партизан.  Smile

Za beogradske sam "navijao" (bio za to da pobede utakmicu, kad vec neko mora...), a navijao sam da polomite jedni drugima noge.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ma ajde zajebavam te. Dobra ste ekipa, ali da budete u prvih pet nije potrebna samo jednu sezonu da budete dobri. Jeste da ste se dosta popravili, da ste najbolji sa ovih prostora, ali nemojte se zaletati. Nemoj vise o kosarci majke ti, danas mi je rodjendan.

Усро си се.  Smile

Срећан ти рођендан. Нека ти Бог да срећу и здравље и да цео живот уживаш у Партизановим победама, како у кошарци тако и у фудбалу.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 00:39:57 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Ma ajde zajebavam te. Dobra ste ekipa, ali da budete u prvih pet nije potrebna samo jednu sezonu da budete dobri. Jeste da ste se dosta popravili, da ste najbolji sa ovih prostora, ali nemojte se zaletati. Nemoj vise o kosarci majke ti, danas mi je rodjendan.

Усро си се. Smile

Срећан ти рођендан. Нека ти Бог да срећу и здравље и да цео живот уживаш у Партизановим победама, како у кошарци тако и у фудбалу. Smile

ne sewi, hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
Видиш како паметни цигани гледају наше утакмице и ни један се не буни на коментар да смо међу 5 најбољих европских клубова.
Ja pokusavam da nadjem taj citat . . .Da mu se dobro ismejem. . . Da je Partizan u top 5 moze samo da kaze neko ko nije odgledao ni jednu tekmu osim Partizanovu. . .

Partizan jeste u strasnoj formi i bas mi je drago . . Al usledice neverovatan pad forme posle koga cete plakati. . .
Nije mi jasna ova taktika,Dule je poznat kao trener koji savrseno tempira formu. . Mozda zato sto je sezona sve duza i duza on pokusava na startu da objasni i da se slepuje do kraja a onda i tada da objasni . .
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 00:40:53 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Citat
Partizan jeste u strasnoj formi i bas mi je drago . . Al usledice neverovatan pad forme posle koga cete plakati. . .
Nije mi jasna ova taktika,Dule je poznat kao trener koji savrseno tempira formu. . Mozda zato sto je sezona sve duza i duza on pokusava na startu da objasni i da se slepuje do kraja a onda i tada da objasni . .

А ти си неки стручко за кошарку ???? Јебо те да су знали ови у Партизану па да отерају Дулета. Пробај да се ангажујеш у звезди, можда направиш "европску циганмалу".  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia E72
Citat

Smile Smile

Ne verujem da pred ovakvom publikom u Evroligi moze da dodje do ikakvog pada, a za svako drugo takmicenje do aprila nas bas briga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ne mozes se osloniti samo na publiku . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia E72
Brate, ne mozes, ali stvarno ne vidim kako u Pioniru mozemo da izgubimo od Roana, Bamberga, Rome i Fenera (oni su jos i najjaci)... Jos Bamberg u gostima i prosli smo, svaka dalja pobeda je plus...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Ма да, публика игра, нема ту квалитета ...............  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Veličković "pukao", crno-beli ponosni

Verovatno na zemaljskoj kugli nema sportiste koji bi se u sredu oko 23 časa menjao sa Novicom Veličkovićem. Krilni centar Partizana bio je jedan od najboljih pojedinaca na meču 4. kola Evrolige protiv Panatinaikosa (90:94), ali ga igra u poslednjim sekundama nije nagradila za ostavljeno "srce na terenu".

"Imao sam taj šut, daću ga sledeći put sigurno. Dobro smo igrali, publika nas je nosila... Panatinaikos je jaka ekipa, ali niko se neće naigrati ovde. Imao sam pobedu u rukama", procedio je Veličković, očiju zakrvavljenih od suza.

Pokušaj novinara da ga oraspolože, konstatacijom da crno-beli nemaju zbog čega da se osećaju loše, nije "upalio".

"Pa sigurno, pokazali smo im zube... Svi koji budu dolazili ovde, znaće da ne mogu da igraju opušteno. Ne znam...", nije imao snage za priču reprezentativac Srbije.

Nikola Peković je sa indeksom korisnosti 37 (28 poena, deset skokova, bez promašaja u drugom poluvremenu) osigurao još ubedljivije vodjstvo u takmičenju za titulu MVP-ja Evrolige. "Zeleni" su ga ipak čuvali bolje od prethodnih rivala.

"Nadam se da će nam ova kvalitetna partija biti podsticaj za sledeće mečeve. Izgubili smo od evropskog prvaka u poslednjim sekundama i to nam pokazuje da možemo da budemo ravnopravni sa svima. Neke utakmice se dobiju, neke izgube. Moramo da se okrenemo sledećem protivniku, a to je Cibona. Uvek moramo da damo sve od sebe", mirno je konstatovao Peković.

Čedomir Vitkovac u drugom poluvremenu je bio jedan od ključnih igrača u započetom, ali ipak nedovršenom preokretu.

"Pokazali smo da se niko neće naigrati u Pioniru. Muški smo odigrali, muški izgubili, idemo dalje. Čekaju nas još važnije utakmice", naglasio je Vitkovac.

Da li je koren poraza u lošem početku utakmice, kada je tim iz Atine lako stekao dvocifreno vodjstvo?

"Ko zna, možda bismo prošli gore da smo mi poveli tolikom razlikom? Bez obzira na taj početak, vratili smo se u igru i odlično se nosili sa favoritom. Mogu samo da kažem da su ovog puta imali više sreće", kaže Vitkovac.

Dušan Kecman smatra da crno-beli moraju da budu zadovoljni, pošto su pokazali da su spremni da ravnopravno igraju sa bilo kojim timom na kontinentu.

"U prvoj četvrtini nismo ispoštovali odbrambene zadatke. Oni su to kaznili kako su najbolje umeli, ali smo ipak brzo uhvatili priključak i bili ravnopravni protiv jednog od glavnih kandidata za Fajnal for i titulu. Trudićemo se da u Pioniru pobedimo sve rivale do kraja ove faze, naši navijači su zaslužili da im se odužimo za podršku".

Uroš Tripković u drugoj četvrtini je zajedno sa Veličkovićem probudio i svoj tim i ljude na tribinama, zbunjene bojkotom koji su deset minuta sprovodili samozvani "najvatreniji" Grobari.

"Možemo da budemo ponosni na prikazanu igru, želju i borbenost, ali poraz opet nije lak. Mnogo je gore izgubiti ovako nego sa deset poena razlike. Sreća nas je napustila u presudnom trenutku. Bog nas je pogledao protiv Roana, sada nije. Moramo da nastavimo ovako i nadamo se da će sledeći put biti drugačije. Nadoknadili smo 'minus 12' protiv verovatno najjače ekipe u Evropi i pokazali da imamo karakter", izjavio je talentovani bek, koji još uvek traži formu posle povrede.

Мондо

Није трагедија, идемо даље.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.