2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 402973 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
BOMBARDER PUCA I GLAVOM

JUCA_14Brazilac Žuka presrećan posle prvog prvenstvenog gola u dresu Partizana Em je prvi za bodove, em sam ga postigao na način na koji ne tresem mreže baš često. Idemo dalje, treba da gledamo samo sebe i da pobeđujemo, kaže Antonelo Žulijano Roberto

Došao je u Partizan sa karakteristikama sjajnog šutera sa distance, čije su lopte obično neuhvatljive za protivničke golmane, a prvi gol u crno-belom dresu u šampionatu Srbije je postigao – glavom. Brazilcu Žuki, međutim, to uopšte ne smeta da bude prezadovoljan učinkom u subotnjem duelu na Vračaru.

- Gol mi je veoma drag, prvenstveno zbog toga što mi je prvi u borbi za bodove u dresu Partizana, zatim i zbog toga što sam ga postigao glavom. Dakle, na način na koji ne tresem mreže baš često – priča Antonelo Žulijano Roberto.

Promenjena uloga u drugih 45 minuta nije smetala Brazilcu. Naprotiv.

- Igrao sam ono što, uglavnom, igra Moreira i zaista nisam imao ni najmanji problem, jer, sve je to vezni red, sve je to, manje-više, slično.

S tim što ste bili znatno bliži golu nego obično?

- To je tačno i, videli ste, dalo je efekat, a to je, u svakom slučaju, najvažnije. Nadam se da je ovo tek početak, videćemo...

Crno-beli su posle ovog kola povećali prednost u odnosu na najljućeg rivala, koji je na svom terenu stigao samo do remija sa Napretkom, ali ni Žuka, ni ostali fudbaleri Partizana, ne obazire se previše na to.

- Imamo prednost, to je lepo, ali ne smemo samo da gledamo tabelu i pričamo da bežimo toliko i toliko bodova. Treba isključivo da gledamo sebe, da u svaku utakmicu ulazimo sa samo ciljem da pobedimo i onda će sve biti u redu.

U Humsku sutra stiže čačanski Borac, na prvu od tri utakmice u kojima će crno-beli zaredom biti domaćini.

- Ono što sam malopre kazao važi i za meč sa Borcem. Želimo pobedu, samo nas to zanima, a nikako šta rade rivali. Cenimo sutrašnje goste, ali, prvi smo, najbolji smo, ponovo ćemo imati podršku sa tribina koja nam je falila kada smo poslednji put bili domaćini i na nama je da nastavimo seriju pobeda – zaključio je Žuka

SIKIMIĆ ČEKA TERMIN

OPERACIJA JOŠ NIJE ZAKAZANA

Malerozni štoper crno-belih Milovan Sikimić bio je juče u Zemunelu, ali nije, naravno, silazio na teren gde su njegovi saigrači trenirali, već je sve vreme bio u sobi u kojoj obično provodi vreme kada je ekipa u karantinu.

Do juče posle podne još nije bio poznat termin operacije prednjih ukrštenih ligamenata, koji će Sikimića odvojiti od terena između šest i devet meseci, a isti bi trebalo da bude poznat posle pregleda na VMA.

POVREDA - GULANU STRADAO ZGLOB

Mladi Nikola Gulan nije imao sreće na jučerašnjem treningu. Taman kada se našao u protokolu za meč sa Bežanijom, odnosno kada je trebalo ozbiljnije da konkuriše za meč sa Borcem, mladi fudbaler se povredio.

Stradao mu je levi skočni zglob, a da li će i koliko morati da pauzira, znaće se posle detaljnog lekarskog pregleda. U svakom slučaju, Gulan skoro sigurno neće biti u odabranih 18 igrača za meč sa Borcem.

HENDIKEP - MOREIRA NI PROTIV BORCA

Naturalizovani Portugalac Almami Moreira nije igrao protiv Bežanije zbog povreda, a ni juče nije trenirao u Zemunelu, što znači da će, skoro sigurno, preskočiti i sutrašnji okršaj sa Čačanima.

Na Vračaru ga je u startnoj postavi zamenio Mitrović, u drugom poluvremenu tu ulogu je više nego uspešno odradio Žuka, a trener Đukić ima na raspolaganju i Ćetkovića, pa zaista neće imati problema da izabere zamenu Moreiri.

Спорт
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
i sto je sada citirao mene  Smile
Nemoj se nervirat Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Zebre na Topčiderskom brdu

Prvenstvo u Meridian super ligi se zahuktava, pa se već u sredu nastavlja utakmicama 11. kola.

Fudbaleri Partizana dočekuju ekipu Borca iz Čačka, koja je najprijatnije iznenađenje u ovih 10 odigranih kola. Čačani posebno dobro igraju u gostima, gde su i uknjižili gro bodova. Istorija duela Partizana i Borca pokazuje da su “Zebre” jedina dva nerešena rezultata zabeležile upravo u Beogradu, i to je oba puta koštalo Partizana titule. Zato, samo jedna poruka – oprez i punom snagom u sredu. Dovoljna opomena Partizanu treba da budu nerešeni rezultati komšija u duelima sa uslovno rečeno, "autsajderima", Napretkom i Čukaričkim na svom terenu. Pametan uči na tuđim greškama...

Evo i bilansa mečeva sa Borcem:

Partizan - Borac Č.

Beograd    8  6  2  0  26:4

Čačak       7  7   0  0  19:1
---------------------------------------

Ukupno    15  13  2  0  45:5

ФК Партизан
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Đukić: "Oprezno na Čačane"

Trener Partizana Miroslav Đukić poziva na oprez pred duel sa čačanskim Borcem, koji će gostovati u Humskoj, u sredu od 16.30 časova. Čačani su u dosadašnjem toku Meridian Superlige jedno od najprijatnijih iznenađenja, a do utakmice sa Vojvodinom imali su, uz Crvenu zvezdu i najčvršću odbranu u prvenstvu.

- Borac na naš stadion dolazi bez opterećenja. Nalaze se u mirnoj zoni, primili su malo golova do utakmice sa Vojvodinom i sigurno je da nas očekuje težak posao. Protiv nas će imati utakmicu kakva njima odgovara, očekujem da će igrati zatvoreno i pokušavati da nas ugroze kontranapadima. Takođe, veliku pažnju poklanjaju prekidima iz kojih su vrlo opasni. Moramo da budemo oprezni i svesni da nas očekuje teška utakmica. Ne smemo da gubimo koncentraciju i da pokušavamo individualnim rešenjima u napadu, već na njihov bunker da odgovorimo strpljivom i kolektivnom igrom. Mi smo Partizan, igramo pred našom publikom, verujemo u svoje mogućnosti i želimo da produžimo seriju pobeda, rekao je Đukić.

Crno-beli će i protiv Borca biti oslabljeni neigranjem Moreire, kao i Sikimića i Stjepanovića, pred kojima je duža pauza. To ipak, ne zabrinjava previše stratega Partizana.

- To su ozbiljni gubici, ali mi smo pokazali kvalitet kao ekipa. Povrede i izostanci se do sada nisu osećali u funkcionisanju ekipe. Ne zavisimo previše od individualnih kvaliteta pojedinaca jer svi igrači daju pun doprinos da tim funkcioniše onako kako treba, poručio je Đukić.

Trener Partizana se na kraju osvrnuo i na poziv koji je Stevan Jovetić dobio da nastupi za omladinsku reprezentaciju Crne Gore na turniru u koji se održava u Italiji od 10. do 15. novembra.

- Smatra da je to totalno kontraproduktivno za Jovetića. On već sada ima veliki fond utakmica u Partizanu i mladoj reprezentaciji Crne Gore. Na prvom mestu svima treba da nam bude Jovetić. Imamo iskustvo Rajkovića koji je igrao za sve moguće selekcije i na kraju je došlo do povrede. Treba da zaštitimo Jovetića od nepotrebnih izlaganja kojima on ne dobija ništa jer je prerastao taj uzrast. On se takmiči u seniorskoj konkurenciji i igranjem u omladinskoj reprezentaciji Crne Gore ne bi dobio ništa, zaključio je Đukić.

Извор
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Evo i bilansa mečeva sa Borcem:

Partizan - Borac Č.

Beograd    8  6  2  0  26:4

Čačak       7  7   0  0  19:1
---------------------------------------

Ukupno    15  13  2  0  45:5

Ne mogu da verujem da smo ovako ubedljivi u Čačku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Јеби га, изгледа да је тако.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Djukić: Zaštitimo Jovetića!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić ocenio je kao kontraproduktivan potez Fudbalskog saveza Crne Gore da Stevana Jovetića pozove i u omladinsku reprezentaciju, iako već igra za mladu crnogorsku selekciju, a debitovao je i za seniorsku.

"Moramo da mislimo prvenstveno na Jovetića, tog mladog čoveka i fudbalera. On je preopterećen i već sada ima puno utakmica. Ne smemo da ga dodatno opteretimo i mislim da je ovo kontraproduktivno. Jovetić i njegovo zdravlje mora da nam bude na prvom mestu", rekao je Djukić na konferenciji za novinare.

On je u prilog svojoj tvrdnji kao primer naveo slučaj Slobodana Rajkovića, koji je, kao i Jovetić, pozivan u razne selekecije Srbije i na kraju se teže povredio, pa sada odsustvuje sa terena. "Ne smemo to da dozvolimo da se dogodi i sa Jovetićem", poručio je Djukić.

Mladi napadač Partizana igra odlično ove sezone i sa sedam golova prvi je strelac Partizana i ujedno drugi strelac Meridijan Superlige Srbije. Jovetić je važan šraf «Parnog valjka», i kao takav ima zacementirano mesto u prvom timu.

Jovetić je pozvan za omladinsku reprezentaciju Crne Gore za predstojeći kvalifikacioni turnir za EP (igrači do 19 godina), od 10. do 15. novembra u Italiji.

Мондо

Надајмо се да ће се вратити жив и здрав.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Nenad Marinković i Markovski se vratili

Dvojica fudbalera Partizana Nenad Marinković i Marko Markovski, koji su proteklih dva meseca bili na pozajmici u Banatu, ponovo su vraćeni medju crno-bele, tačnije u filijalu Teleoptik.
Naviknuti na filozofiju velikog kluba kakav je Partizan, a to je da se stalno ide na pobede, nisu uspeli da se snadju u Banatu, iako kažu da su imali dobru saradnju sa čelnicima vojvodjanskog kluba.

"Navikao sam na Partizan, na pobede, bilo mi je čudno što u drugoj sredini nemam priliku za tako nešto", rekao je Nenad Marinković, koji je odigrao ukupno 128 minuta za Banat.

I njegov rodjeni brat, Nebojša Marinković, takodje je na pozajmici u grčkom Iralisu.

I Markovski i Nenad Marinković poručuju da će probati da se izbore za mesto u prvom timu Partizana, a mladji Marinković poručuje da "na pozajmice više ne ide".

Nekadašnji napadač Zemuna Marko Markovski bio je najpre na pozajmici u čačanskom Borcu, pa u Banatu. I Njemu je preselo da se "seljaka" i kaže da bi voleo da ostane u Partizanu, "da dokaže da vredi".

"Ako se ne izborim za mesto u prvom timu, pokušaću da nadjem inostrani angažman,", dodaje Markovski.

Izvor: MTS-Mondo

Partizanov Brazilac Žuka kaže da bi mu bila čast da igra za reprezentaciju Srbije! Žulijano Roberto Antonelo, kako mu je puno ime, nije nastupao za selekciju petostrukih svetskih šampiona, a u intervjuu za Press istakao je da bi ozbiljno razmislio o eventualnoj ponudi da zaigra za „orlove"!

- Zaista bi mi bila ogromna čast kada bi mi ponudili da uzmem srpsko državljanstvo i zaigram za reprezentaciju Srbije. Doduše, to jeste velika odluka, o kojoj bi trebalo dobro da se razmisli, ali Srbija ima veoma dobre igrače i u pitanju je ozbiljna selekcija. Pored toga, već sam se privikao na život ovde i veoma mi se sviđa u Beogradu.

Šta ti najviše nedostaje u našem glavnom gradu?

- Samo porodica. Kad god mogu, odem do Brazila da vidim suprugu Karinu, ćerku Eduardu i sina Rodriga. Deca idu u školu u Brazilu i trenutno ne mogu da mi se pridruže u Beogradu, ali preseliće se sledeće godine.

Nisam „karioka"

Da li je istina da ne voliš kada ti kažu da si „karioka"?

- Brazilci iz Rija su „karioke", a ja sam iz Porto Alegrea. Mi smo „gaučosi".

Pratiš li odavde iz Beograda brazilsko fudbalsko prvenstvo?

- Jedna beogradska televizija vikendom prenosi mečeve brazilskog šampionata. To ne propuštam - kaže Žuka.

Izlaziš li sa saigračima u noćni provod?

- Više volim da odem u restoran na ručak, a noćni izlasci i provodi sa devojkama me ne privlače. Ja sam oženjen čovek i za mene postoji samo supruga (pokazuje na burmu, prim. aut.).

Brazilci su poznati kao veliki vernici. Da li ideš u crkvu?

- Katolik sam i verujem u Boga, ali moram priznati da nisam išao u crkvu od kada sam ovde. Ipak, poštujem svaku religiju.

Da li si imao prilike da upoznaš neke od zvezda brazilskog fudbala?

- U domovini sam igrao protiv Kake, a u mlađim kategorijama Internasionala iz Porto Alegrea često smo igrali gradske derbije Gremijom, za koji je tada igrao Ronaldinjo. Sećam se da je on tada bio sasvim običan dečak i nije se preterano izdvajao. Takođe, ostalo mi je u pamćenju da smo ih stalno dobijali. Sada je Ronaldinjo, prema mom mišljenju, najbolji brazilski igrač, mada je trenutno Kaka u boljoj formi.

Da li ti je bilo teško da se privikneš na srpski stil igre?

- Za razliku od Brazila, gde se uglavnom igra otvoreno, ovde se igra defanzivnije. Svi rivali mnogo respektuju Partizan i igraju zatvoreno, ali nije mi bio problem da se prilagodim tome. Profesionalac sam i to mi je posao. Jednostavno, slušam ono što nam priča trener - da igramo polako, strpljivo i da preko bokova tražimo rupu u odbrani protivnika.

Jedna od tvojih glavnih odlika je izuzetno oštra igra. Da li si i u Brazilu bio tako žestok ili si to „naučio" u Partizanu?

- To je moj stil igre oduvek, ali moraću ubuduće da budem malo mekši. U suprotnom, biće mnogo kartona.

Prošle nedelje si prvi put od dolaska u Partizan igrao na poziciji ofanzivnog veznog. Koja ti uloga više odgovara?

- Moreira je bio povređen pa sam zauzeo njegovu poziciju. Nas dvojica nismo isti igrači, ali obojica igramo u veznom redu. To su slične pozicije. Mislim da sam se dobro snašao, a postigao sam i gol.

Da li ti smeta što su tribine u Srbiji, za razliku od Brazila, uglavnom prazne?

- Jedino što me zanima su navijači Partizana, a njih je uvek dovoljno na tribinama. Oni su zaista fantastični. Njihovo bodrenje daje nam dodatnu snagu.

Izvor: Press
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 21:21:09 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Jas sam iz Makedonije i VOLIM Partizan i crno bele boje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Добро дошао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.