2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 402938 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
cudno brate kad vidis neciju sliku, a svo vreme tu osobu zamisljas kao sa avatara  Smile Smile Smile

Onda jos jedan sok za tebe.. Sle nije crnac Smile Smile Smile .. Idi vidi temu Burek Album.. iznenadices se Smile

Smile

Djukić: Pobeda za Sikimića

Fudbaleri Partizana dobro su se pomučili protiv Bežanije na Vračaru da dodju do tri nova boda u prvenstvu Srbije, a pobedu su posvetili svom saigraču Milovanu Sikimiću kojem zbog teške povrede predstoji oporavak od najmanje šest meseci.

"Ovu pobedu posvećujemo Sikimiću pred kojim je duga pauza zbog teške povrede. Igrali smo na Vračaru. Dominirali smo tokom utakmice, vodili igru i tražili priliku na teškom terenu protiv veoma organizovanog i komplikovanog rivala. Na kraju, najvažnije je da smo trijumfovali i uknjižili tri nova boda", izjavio je posle meča trener Partizana Miroslav Djukić.

Trener Bežanije Ljubiša Stamenković takodje je poželeo oporavak Sikimiću, za koga je rekao da je "krenuo iz njegovog dvorišta".

"Igrali smo borbeno, muški smo parirali Partizanu sve do 60. minuta, ali posle toga jednostavno nismo imali više snage, pa je do izražaja došao kvalitet koji je bio na strani rivala. Nismo bili ofanzivni, jer sam prvi put u svojoj trenerskoj karijeri napravio taktiku koja je bila opstrukcija igre, ali ako ostanem na klupi Bežanije na proleće ćemo u Humskoj sigurno napasti Partizan", rekao je trener Bežanije.

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 01:33:51 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Znam, znam video sam neki dan  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Bodovi od zlata sa Vračara

Teško, veoma teško crno-beli uzeše danas tri boda na Vračaru, ali uzimajući u obzir sve okolnosti, ovi bodovi su zlata vredni i imaju težinu šampionskih...

Kad kažem okolnosti, evo da ih navedem: izuzetno težak teren, natopljen vodom; protivnik koji je od prvog trenutka bio maksimalno našpanovan i borben do krajnjih granica i uz to igrajući bunker kakav odavno nije viđen, pa se čak dešavalo u pojedinim trenutcima da se u šesnaestercu gostiju nalazilo i po 20 igrača; neigranje Moreire i Sikimića, što je predstavljalo u današnjem meču ogroman hendikep...

Ipak, momci u crno-belim dresovima pokazali su da su dobili obrise prave šampionske ekipe, koja ima mirnoću i znanje da prevaziđe sve nabrojano i na kraju ostvari pobedu koja mnogo znači. Puleni trenera Đukića su svima pokazali kako se nosi dres Partizana, jer su ginuli za svaku loptu od prvog do poslednjeg minuta. To je na kraju moralo da iznedri pobedu, jer pored nesumnjivo velikog znanja, potrebno je u nekim trenutcima pokazati i voljni momenat. A Partizanovi momci su ga danas imali, itekako...

Da se vratimo događanjima na terenu, a oni su u prvom poluvremenu bili protiv Partizana, jer trebalo je probiti izvanrednu odbranu Bežanije, koja je igrala bez greške. Pokušavali su igrači Partizana, preko bokova, kroz sredinu, nabačenim loptama, ali neće pa neće...
Drugo poluvreme počelo je kao u ratnim filmovima – Partizan kidiše ka golu Bežanije, neviđeni presing, a Bežanija odgovara punom merom.

I tako sve do 70-tog minuta, kada je Lazevski fenomenalno iscentrirao sa leve strane, a Lazić nadošao sa druge stative i sproveo loptu u mrežu. Bio je to trenutak koji je svima nama na stadionu, kojima srce kuca za Partizan, spustio pritisak sa 250 na 120...
Samo šest minuta kasnije, “valjevski mravak” Lazić izvanredno centrira u srce šesnaesterca, Juca se pridodaje i glavom vraća loptu u drugi ugao izvanrednog golmana za 2:0. I to je bio kraj priče u današnjem meču. Posle toga, Partizan je rutinskom igrom do noge održavao prednost i pokušavao da je uveća.

Pohvale svim momcima za današnje izgaranje u svetom dresu, tako se dolazi do titule, jer ovo su mečevi gde se jednostavno MORA pobediti, a tada je najteže.
Odbrana odlična, posebno Rnić, koji je imponovao svojom mirnoćom. Srednji red borben do fanatizma, uzeli su hiljadu ničijih lopti i pokušavali da upotrebljivim loptama probiju bunker domaćina, a napred su Diara i Jovetić igrali kao da im život zavisi od ove utakmice. To je na kraju moralo dati rezultat...

Da rezimiramo: teška, ali slatka pobeda, koja je pokazala svu raskoš talenta ove ekipe, ali i ono što svako ko želi titulu mora da ima – borbenost i veliko srce. To su naši momci danas imali i zato su pobedili. Čestitke svim igračima i treneru Đukiću i samo tako nastavite, nema odstupanja do kraja, titula je domaći zadatak...

ФК Партизан
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Iako se posle povrede u utakmici sa Radom mislilo da ce ubrzo na teren, Stjepanovic nece igrati do prolecnog dela prvenstva Smile

SLAVEN STJEPANOVIĆ, IPAK, TEŽE POVRIJEĐEN

Na teren tek u januaru

Nakon sjajnog debija u dresu Partizana i prelijepog gola u Lučanima protiv Mladosti, 22. septembra, Slaven Stjepanović je na utakmici sa Radom nekoliko dana kasnije dobio povredu zbog koje će pauzirati mnogo duže nego što je u prvi mah izgledalo - umjesto za 15 dana, kako je glasila prva ljekarska dijagnoza, bivša zvijezda Zete na teren će tek u januaru...
- Drugi pregled je pokazao naprsnuće potkoljenice iznad skočnog zgloba. Velika je šteta što me ovo zadesilo baš sada, ali biću spreman da sa ekipom počnem zimske pripreme. Nemam gips, u početku sam se pomagao štakama, ali trebaće malo vremena da kost sraste. Neće, međutim, biti nikakvih problema, a vjerujem da ću za mjesec ili mjesec i po moći da treniram - kaže Stjepanović.
Bivši as crnogorskog šampiona ne očajava, naprotiv, na sve gleda sa pozitivne strane. Iako je tek počeo da se dokazuje u velikom klubu, ne plaši se da će povreda ostaviti traga, niti da će ga predstojeća pauza potisnuti u drugi plan...
- Kada sam prije nekoliko godina stigao u Zetu, odmah sam zaradio povredu ukrštenih ligamenata koljena, morao sam na operaciju. Uslijedila je duža pauza nakon koje sam proradio, sve je krenulo kako sam samo mogao da poželim. Siguran sam da će tako biti i u Partizanu, a mislim da ne gubim previše, jer se bliži kraj jesenjeg dijela prvenstva - zaključio je Stjepanović.

Izvor: Vijesti
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Изабери ПАРТИЗАН

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 925
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Prednost u odnosu na musave - povećana  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 18:37:59 od hoole »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Prednost u odnosu na musave - povećana  Smile Smile Smile

Заболе нас за гурбете.

...........................................................................................................................

Citat
SLAVEN STJEPANOVIĆ, IPAK, TEŽE POVRIJEĐEN

Штета. Био је сјајна замена Јоветићу. Желимо му брз опоравак.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Trijumfom protiv Hemofarma crno-beli nastavili pobednički niz

Novica VELIČKOVIĆ: Okrećemo se Roanu

Pobeda na "mišiće":

Beograd - Aktuelni šampioni Srbije i Jadranske lige košarkaši Partizana ostvarili su šesti trijumf u ovogodišnjem takmičenju u regionalnom prvenstvu, a poslednja "žrtva" crno - bele "mašinerije" bio je talentovani tim Hemofarma. Derbi sedmog kola Jadranske lige odigran u Milenijumu je u potpunosti opravdao očekivanja, a timovi Hemofarma i Partizana su već po navici odigrali izuzetno uzbudljivu utakmicu, punu preokreta.
Za razliku od poslednjeg meča u Milenijum između ove dve ekipe, crno-beli su ovoga puta imali više sreće i nakon produžetka su ostvarili trijumf (76:79, 68:68) kojim su napravili sjajnu uvertiru pred meč koji ih u sredu očekuje u Francuskoj protiv Roana u okviru Evrolige.
- Kao i protiv Barselone, i protiv Hemofarma smo jako loše igrali na početku meča ali smo u nastavku smogli snage da se vratimo u igru i ostvarimo novi trijumf. U sredu nas očekuje izuzetno važna utakmica protiv Roana i moramo što pre da zaboravimo ove pobede i okrenemo se Francuzima - izjavio je Novica Veličković, jedan od najboljih igrača u pobedničkoj ekipi.

Trijumfi protiv Barselone i Hemofarma su sigurno i psihički i fizički "istrošili" izabranike Duška Vujoševića koje u naredne dve nedelje očekuju četiri izuzetno važne i teške utakmice (u Evroligi igraju protiv Roana i Panatinaikosa, dok u NLB ligi dočekuju Zvezdu i gostuju protiv Cibone).
FMP je trijumfom protiv Heliosa (85:88) u gostima uspeo da "razbije maler" i dođe do prvih bodova na strani ove sezone, dok se košarkaši Vojvodine za razliku od "pantera" vraćaju praznih šaka sa gostovanja u Sloveniji. Izabranici Ivice Mavrenskog su u porazu protiv Slovana (88:87) propustili nekoliko šansi za trijumf (vodili u dva navrata i sa 12 poena prednosti), pa će priliku za nove bodove morati da traže u sledećem kolu kada u Spensu dočekuju ljubljansku Olimpiju.

Данас
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
Штета. Био је сјајна замена Јоветићу. Желимо му брз опоравак.

Za Moreiru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Znam, znam video sam neki dan  Smile Smile Smile
Ti si pesnik  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Znam, znam video sam neki dan Smile Smile Smile
Ti si pesnik Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

a ja tvoju pesmu imam u potpisu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.